maestri Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο κινητο στα 250 καλύτερο από nova 5t?Ειμαι κάτοχος και απόλυτα ευχαριστημένος απλά ψάχνω για δωράκι σε φίλο. Ενδιαφέρομαι περισσότερο για κάμερα και απόκριση. Thanks
kp1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λίγο καλύτερο λόγω μπαταρίας και οθόνης amoled και κάμερα οριακά καλύτερο αν βαλεις gcam είναι το xiaomi mi note 10 lite. Αλλλα έχει χειρότερο βίντεο από nova 5t Αν και εγώ πια δεν θα πήγαινα εύκολα πάλι σε λειτουργικό mui.. Με έχει βολέψει πολύ τι emui της Huawei.. Αν άλλαζα θα πήγαινα σε oneplus λειτουργικό ή pixel. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από kp1
SeNNinhA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, kp1 είπε Λίγο καλύτερο λόγω μπαταρίας και οθόνης amoled και κάμερα οριακά καλύτερο αν βαλεις gcam είναι το xiaomi mi note 10 lite. Αλλλα έχει χειρότερο βίντεο από nova 5t Αν και εγώ πια δεν θα πήγαινα εύκολα πάλι σε λειτουργικό mui.. Με έχει βολέψει πολύ τι emui της Huawei.. Αν άλλαζα θα πήγαινα σε oneplus λειτουργικό ή pixel. Και χειροτερο επεξεργαστη.... 6 ώρες πριν, kp1 είπε Λίγο καλύτερο λόγω μπαταρίας και οθόνης amoled και κάμερα οριακά καλύτερο αν βαλεις gcam είναι το xiaomi mi note 10 lite. Αλλλα έχει χειρότερο βίντεο από nova 5t Αν και εγώ πια δεν θα πήγαινα εύκολα πάλι σε λειτουργικό mui.. Με έχει βολέψει πολύ τι emui της Huawei.. Αν άλλαζα θα πήγαινα σε oneplus λειτουργικό ή pixel. Σαν συνολο δεν θα ελεγα οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο. Μεμονομενα καλύτερα στοιχεια ή πιο ταιριαστα σε καποιον μπορει να βρεις. Συνολικα καλυτερο οχι. Οπως ειπωθηκε το Mi Note 10 lite καθως και το P40 lite εχουν καλα στοιχεια αλλα εγω δεν θα τα σκεφτομουν με τιποτε σε σχεση με το Nova 5t 1
kp1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Realme 6 Pro, Huawei P Smart Pro Το realme 6 pro πολυ χειρότερο επεξεργαστη και λειτουργικό και κάμερα από nova 5t.
nk9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Realme 6 Pro, Huawei P Smart Pro Το P Smart Pro καλύτερο από το Nova 5t; Δεν νομίζω...
IgnoreThem Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το μονο που θα συγκρινα με το 5t ειναι το note 8 pro κυριως λογω vfm γιατι το nova ειναι καλυτερο σχεδον σε ολα ευχαριστημενος κατοχος nova εδω κ καμποσους μηνες Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από IgnoreThem 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά στην τιμή του Nova 5T.Αν μπορείς να συμβιβαστείς με την έλλειψη θύρας ακουστικών και micro sd το παίρνεις. Αλλιώς το P30 που είναι πολύ ακριβότερο.
Κabak7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά μόνο εγώ έχω απογοητευτεί λίγο με την μπαταρία με χρήση στυλ social media ινστα φβ 1 επεισόδιο νετφλιξ της 1ωρας ytb με WiFi όχι δεδομένα μ βγάζει μέχρι την επόμενη μέρα από τη στιγμή που το φορτία κ αυτό με τ ζόρι
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Κabak7 είπε Παιδιά μόνο εγώ έχω απογοητευτεί λίγο με την μπαταρία με χρήση στυλ social media ινστα φβ 1 επεισόδιο νετφλιξ της 1ωρας ytb με WiFi όχι δεδομένα μ βγάζει μέχρι την επόμενη μέρα από τη στιγμή που το φορτία κ αυτό με τ ζόρι Όταν θες μπαταρία δεν πας σε αυτό το κινητό, είναι καλή αλλά δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με μια 4500+
Κabak7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 δεν περιμενα κατι φοβερο στην μπαταρια περιμενα να μ βγαζει εστω μια μιση μερα εστω κ με λιγη δυσκολια. οχι 1 μερα με το ζορι που να επαιζα και games δηλαδη
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Παίζουν πολλά ρόλο στην αυτονομία τι εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο, πόσα εμαιλ συγχρονίζουν σε τι φωτεινότατα το δουλεύει, αν έχεις καλό σήμα κλπ, αν τώρα με το ζόρι βγάζεις μέρα σε κανένα χρόνο που θα έχει και φθορά η μπαταρία δε θα βγάζει μέρα.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Το FB σου τρωει την μπαταρια ακομη κι αν τρεχει στο background. Κλειστο εαν θελεις μεγαλυτερη διαρκεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα