kostask91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα άλλαξα ραδιόφωνο στο αμάξι, ένα peugeot 107. Έβαλα το Pioneer MVH-S120UB, και σκέφτομαι να αναβαθμίσω και τα 2 10αρια ηχεία που έχει, γιατί έχουν πολύ κακό ήχο. Θέλω να πάρω ότι πιο value for money υπάρχει. Θέλω αξιοπρεπή ήχο και κάποια αίσθηση χαμηλών (μπάσο δύσκολα πιστεύω με 2 10αρια ηχεία). Στο skroutz βλέπω ότι έχει ζευγάρια και με 20-30 ευρώ. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σκέφτηκα να πάω και σε συνεργείο ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, αλλά από την άλλη είδα ότι μπορώ να τα αλλάξω ο ίδιος εύκολα στο συγκεκριμένο αμάξι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Salvation81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχεις ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ηχο με 20-30ε.....
MSC3169 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Θα πρότεινα αλλαγή τα της πλάκας μπροστά με κάτι επώνυμο 3 δρόμων και αν σε παίρνει οικονομικά βάλε και οβάλ πίσω.
numb75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Εδω είσαι... https://www.skroutz.gr/s/2323902/Hertz-Dieci-Coax-DCX-100-3.html#reviews Αξιοπρεπης μάρκα και πολύ ευαίσθητα για να παίξουν χωρίς ξεχωριστό ενισχυτή.. 1
kostask91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν την ξέρω την παραπάνω μάρκα. Ξέρω τα βασικά. Υπάρχει περίπτωση στη θέση των 10αριων να μπαίνουν πιο μεγάλα με καμιά πατέντα-αντάπτορα; Διότι το αμάξι έχει όλο κι όλο αυτές τις 2 θέσεις για ηχεία.
numb75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Αν θέλεις κάτι επιπλέον βάζεις στην εταζέρα ΚΑΙ αυτά : https://www.skroutz.gr/s/2323922/Hertz-Dieci-Coax-DCX-690-3.html#specs Θα έχεις μια χαρα ήχο. Αν θέλεις κάτι πολύ καλύτερο, πας σε καλό διαιρόυμενο μπροστά, με sub στον χώρο αποσκευών η κάτω από το κάθισμα και ενισχυτή, αλλά μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο κοστος... 1
kostask91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα