Προς το περιεχόμενο

Animation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Νέο μέλος, ασχετη με το αντικείμενο σχετικά... Στην κόρη μου αρέσει η ζωγραφική και το animation και μου ζητάει https://www.e-shop.gr/ypologistes-tablets-apple-10-128gb-bluetooth-grey-list?table=PER&category=TABLETS&filter-6835=1&filter-6807=1&filter-8339=1&filter-8329=1&filter-9524=1.. έχει λέει τα χαρακτηριστικά που θέλει.. αξίζει? Υπάρχει καλύτερη λύση/τιμή???

Δημοσ.

Το tablet σαν μηχάνημα είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.
Τώρα για την χρήση που το θέλει δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. 
Πχ. εγώ λίγο που έχω ασχοληθεί με animation δούλευα το blender το οποίο είναι για pc.

Δημοσ.

Για ξεκίνημα είναι άριστη επιλογή με την διαφορά πως προσωπικά θα πήγαινα στις 12,9 ίντσεζ

για να μην ζορίσω τα ματάκια της  ☺️

Δημοσ.
9 ώρες πριν, koukis hlias είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τωρα εσυ τρολαρεις η σοβαρολογείς ;😂

Αν θέλει να σκιτσάρει, το μέλλον φίλε είναι στα ipad. Με ένα Apple Pencil θα κάνει θαύματα.

Και ναι, δεν τρολάρω! :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimi1977 είπε

Αν θέλει να σκιτσάρει, το μέλλον φίλε είναι στα ipad. Με ένα Apple Pencil θα κάνει θαύματα.

Και ναι, δεν τρολάρω! :)

Κοιτα σύμφωνο αλλά αυτο που έστειλες εσυ κάνει 1500$ Ενώ η ερώτηση ήταν εάν υπάρχει κατι πιο οικονομικό από τα 500$ εισαι λίγο over budget νομίζω 😂

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

Κοιτα σύμφωνο αλλά αυτο που έστειλες εσυ κάνει 1500$ Ενώ η ερώτηση ήταν εάν υπάρχει κατι πιο οικονομικό από τα 500$ εισαι λίγο over budget νομίζω 😂

ισχύει, ξέφυγα λιγο! καλημέρες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...