dimakisk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Η Samsung παρουσίασε το πλέον προσιτό 5G smartphone της μαζί με έναν ασύρματο φορτιστή που μπορεί να φορτίσει πολλαπλές συσκευές παράλληλα. Μπορεί το Life Unstoppable event της Samsung να μην είχε την αίγλη του Unpacked, ωστόσο μας χάρισε χωρίς αμφιβολία αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές με κυριότερη όλων την παρουσίαση του Galaxy A42 5G. Σύμφωνα με τη Samsung πρόκειται για την πιο προσιτή οικονομικά 5G συσκευή της, αφού αν και ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, παραμένει πιστό στη φιλοσοφία των mid-range A series. Έρχεται με οθόνη Super AMOLED 6,6 ιντσών και τέσσερις κάμερες, ενώ θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά σε μαύρο χρώμα και άγνωστη τιμή. Η Samsung παρουσίασε και έναν ασύρματο φορτιστή ή αν προτιμάτε ασύρματο σταθμό φόρτισης. Πρόκειται για το Wireless Charger Trio ο οποίος έχει δυνατότητα παράλληλης φόρτισης έως τριών συσκευών συμπεριλαμβανομένων smartphone, smartwatch, ακουστικών και tablet. Αποτελεί τον διάδοχο του Wireless Charger Duo, θα διατεθεί σε λευκό και μαύρο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστίζει περί τα 99 ευρώ. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και το Galaxy Tab A7, ένα tablet με οθόνη 10,4 ιντσών και τέσσερα ηχεία Dolby Atmos, όντας ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για streaming εικόνας και ήχου και γενικότερα multimedia. Το νέο tablet της Samsung θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα -γκρι, ασημί και χρυσό. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
AtiX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Η σειρά Α4x είχε νόημα ως μια συσκευή με μικρές διαστάσεις, κοντά στα 140mm, τώρα δεν έχει λόγος ύπαρξης... 5 2
gripoulas1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σου ρε χιαομαραααα!! Ωπα συγνωμη λαθος🐑 2 1 3
teovag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AtiX είπε Η σειρά Α4x είχε νόημα ως μια συσκευή με μικρές διαστάσεις, κοντά στα 140mm, τώρα δεν έχει λόγος ύπαρξης... Σωστός
stam28 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mid range κατηγορία Samsung όχι ευχαριστώ, Xiaomi δίνει τα ίδια και περισσότερα με λιγότερα λεφτά Flagship Samsung χωρίς snapdragon πάλι όχι Δώστε έναν λόγο να ασχοληθεί κανείς με Samsung τουλάχιστον στην Ευρώπη Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από stam28 2
v2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, stam28 είπε Mid range κατηγορία Samsung όχι ευχαριστώ, Xiaomi δίνει τα ίδια και περισσότερα με λιγότερα λεφτά Flagship Samsung χωρίς snapdragon πάλι όχι Δώστε έναν λόγο να ασχοληθεί κανείς με Samsung τουλάχιστον στην Ευρώπη γιατι εχουν σκαλωμα μηπως με σαμσουνγκ?
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, AtiX είπε Η σειρά Α4x είχε νόημα ως μια συσκευή με μικρές διαστάσεις, κοντά στα 140mm, τώρα δεν έχει λόγος ύπαρξης... a40 144.4 x 69.2 x 7.9 mm 140 g a41 149.9 x 69.8 x 7.9 mm 152 g a42 164.8 x 76.4 x 8.4 mm 206 g Δεν ξέρω τί τα ταΐζουν και μεγαλώνουν έτσι γρήγορα 😛 Εμείς που γουστάρουμε τα compact φαίνεται να μην έχουμε ελπίδα, λες κι απαγορεύεται να βγει οθόνη κάτω από 6 ίντσες πια, ουφ. 4
lnoldori Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πάντως που βαρέθηκα τις διαφημίσεις στο xiaomi, είναι το τρίτο κατά σειρά που έχω, έχω σκοπό να περάσω σε Samsung και επειδή δεν έχω όρεξη να δώσω ένα σκασμό λεφτά κάποιο από τα mid range που έχει, μια χαρά θα μου κάτσει.
@topos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, lnoldori είπε Εγώ πάντως που βαρέθηκα τις διαφημίσεις στο xiaomi, είναι το τρίτο κατά σειρά που έχω, έχω σκοπό να περάσω σε Samsung και επειδή δεν έχω όρεξη να δώσω ένα σκασμό λεφτά κάποιο από τα mid range που έχει, μια χαρά θα μου κάτσει. Και μένα με ενοχλούσαν οι διαφημίσεις αλλά με ένα 10 λεπτό γουγλαρισματος απενεργοποιούνται κατά 90% και το 12αρη miui είναι μια χαρά.
Vaiosss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, lnoldori είπε Εγώ πάντως που βαρέθηκα τις διαφημίσεις στο xiaomi, είναι το τρίτο κατά σειρά που έχω, έχω σκοπό να περάσω σε Samsung και επειδή δεν έχω όρεξη να δώσω ένα σκασμό λεφτά κάποιο από τα mid range που έχει, μια χαρά θα μου κάτσει. Επίσης και η Samsung έχει ads ακόμα και σε ναυαρχίδες της. Έχει γίνει θέμα μάλιστα παντού σε όλο το διαδίκτυο.
PaNtErAz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, lnoldori είπε Εγώ πάντως που βαρέθηκα τις διαφημίσεις στο xiaomi, είναι το τρίτο κατά σειρά που έχω, έχω σκοπό να περάσω σε Samsung και επειδή δεν έχω όρεξη να δώσω ένα σκασμό λεφτά κάποιο από τα mid range που έχει, μια χαρά θα μου κάτσει. 10 ώρες πριν, @topos είπε Και μένα με ενοχλούσαν οι διαφημίσεις αλλά με ένα 10 λεπτό γουγλαρισματος απενεργοποιούνται κατά 90% και το 12αρη miui είναι μια χαρά. Αν δεν θέλετε διαφημίσεις δεν αγοράζετε από Skroutz, Gearbest, Banggood κτλ...
@topos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε Αν δεν θέλετε διαφημίσεις δεν αγοράζετε από Skroutz, Gearbest, Banggood κτλ... Εννοεις ότι eu rom δεν έχει διαφημίσεις?(εγώ από e-shop.gr αγόρασα και έχω global rom)
lnoldori Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 5/9/2020 στις 11:21 ΜΜ, PaNtErAz είπε Αν δεν θέλετε διαφημίσεις δεν αγοράζετε από Skroutz, Gearbest, Banggood κτλ... Το κινητό αυτό είναι εταιρικό κατευθείαν από Vodafone οπότε αυτό που λες δεν ισχύει και πολύ. Στις 5/9/2020 στις 12:40 ΜΜ, @topos είπε Και μένα με ενοχλούσαν οι διαφημίσεις αλλά με ένα 10 λεπτό γουγλαρισματος απενεργοποιούνται κατά 90% και το 12αρη miui είναι μια χαρά. Θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να κάνω τίποτα από την στιγμή που το πλήρωσα/πληρωσαν και για αυτόν τον λόγο έχω σκόπο το επόμενο εταιρικό κινήτο που θα διαλέξω η θα αγοράσω να είναι κάποια μάρκα που δεν έχει διαφημίσεις. Στις 5/9/2020 στις 4:48 ΜΜ, Vaiosss είπε Επίσης και η Samsung έχει ads ακόμα και σε ναυαρχίδες της. Έχει γίνει θέμα μάλιστα παντού σε όλο το διαδίκτυο. Αν ισχύει αυτό τότε απλά θα επιλέξω κάτι άλλο, δεν έχω θέμα με τις μάρκες αρκεί να κάνει την δουλειά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα