Dantε Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω ενα Mito και εχει το blue & me. Εχει μονο usb υποδοχη οπου απο εκει παιζει με στικακι κανονικα μουσικη. Το θεμα ειναι οτι θελω καπως να βαλω τη δυνατοτα να παιζω μεσω bluetooth. Διαβασα για ενα ανταπτορα που μπαινει πισω απο τη πηγη στη θεση του cd και σου δινει αυτη τη δυνατοτητα. Ελεγα μπας και εβρισκα κατι πιο απλο για να κανω τη δουλεια και μετα απο ψαξιμο βρηκα αυτο https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-Music-Audio-Stereo-Receiver-USB-Adapter-Dongle-A2DP-Handsfree/272077581498?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Το παρελαβα και ουσιαστικα εχει 3 mp3 μεσα οπου παιζει το ενα τη μουσικη που του στριμαρεις. Ομως κανει διακοπες συχνα πυκνα.Ειχα διαβασει σε φορουμ οτι αλλα δουλευαν μια χαρα,απο ατομα που τα δοκιμασαν σε fiat. Εχει δοκιμασει κανενας καποιο αλλο τετοιο και να δουλευε οπως επρεπε ? Γενικα τι αλλες επιλογες εχω?Εκτος φυσικα απο το να αλλαξω τη πηγη.Το εχω ως τελευταια λυση καθως η μαμα ειναι μια χαρα περα απο αυτο το περιορισμο.
Salvation81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Εχει μηπως 3.5" βυσμα το στερεο του αυτοκινητου σου; Αν ναι βαζεις εκει ανταπτορα bluetooth και οχι στο USB.
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Οχι δεν εχει 3,5. Αν ειχε θα το εβαζα εκει και θα ηταν οκ.
Salvation81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Dantε είπε Οχι δεν εχει 3,5. Αν ειχε θα το εβαζα εκει και θα ηταν οκ. Καποια μοντελα ειχαν, αφου δεν εχεις εγω δεν μπορω να σου προτεινω κατι δυστυχως.
Dantε Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παραγγειλα αυτο,ελπιζω να δουλεψει https://www.amazon.fr/gp/product/B07CJKY1MR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα