Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα μία δοκιμαστική εγκατάσταση του FreeNas OS (βήμα-βήμα από οδηγούς του YouTube) και αφού ολοκλήρωσα τις ρυθμίσεις από το ''Nas'', πήγα να συνδεθώ από το άλλο PC μέσω IP και μου βγάζει σφάλμα. Τι να κάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έκανα μία δοκιμαστική εγκατάσταση του FreeNas OS (βήμα-βήμα από οδηγούς του YouTube) και αφού ολοκλήρωσα τις ρυθμίσεις από το ''Nas'', πήγα να συνδεθώ από το άλλο PC μέσω IP και μου βγάζει σφάλμα. Τι να κάνω; Κοίταξε τα ports .....
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ports λέγοντας; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ports λέγοντας; ξεκίνα με port forwarding
htaccess Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιλέγεις το 11, δηλώνεις κάρτα δικτύου (πχ eth0) , dhcp όχι, ipv4 ναι, βάζεις CIDR (ip και subnet) στο εύρος του δικτύου σου και η οποία δεν χρησιμοποιείται από άλλη δικτυακή συσκευή (πχ 192.168.1.100/24). Στο τέλος reboot, 10 . Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από htaccess
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά μπήκα, αλλά... έχω άλλο θέμα. Δε βρίσκω δίσκο για αποθήκευση.
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, coffeex είπε Storage->Disks Και μετά;
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Όλα εντάξη τελικά. Πρόσθεσα δεύτερο δίσκο ( ήθελα νά' ξερα ο 80άρης δε μπορούσε να χωριστεί σε Boot και Pool; ). Το μόνο πρόβλημα που έμεινε -δε με καίει προς το παρόν- είναι με τη μεταφορά ISO. Ξεκινά την αποστολή και μετά από 10'' σταματά τελείως. Στις ταινίες π.χ. 15GB τις μετέφερε κανονικά. +Ότι με περιορίζει το 100MBps ρούτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα