Προς το περιεχόμενο

To επετειακό Super Mario Game & Watch έρχεται τον Νοέμβριο

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Πως καταφέρνει και τους τρώει τα λεφτά με το τίποτα αυτή η Nintendo όμως!

Μπράβο τους.Τους θαυμάζω! :D

Αν θεωρεις φαγωμα χρηματων τα 50€.... απο μια εταιρεια που οταν εβγαλε τον "κυβο" οι αλλες τρωγαν μπανανες στα δεντρα.και που μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο.μας ολοι νιωσαμε να χαμογελαει το μεσα μας παιζοντας Μαριο....τοτε τα σκιν που πληρωσαν καποιοι εκατονταδες ευρο για να φοραν απλα ενα μπιχλιμπιδι παιζοντας λολ τι. ειναι;Λιγος σεβασμος στην γενετειρα ολων δεν εβλαψε κανεναν .Sega   -   Nitendo... κιας μου καει το pc

5 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Φυσικά θα το πάρω καταπληκτικό 😃😃😃😃😃😃

Ισως τα μοναδικα λεφτα που δεν θα νιωσω οτι πεταξα ποτε....τοχω παρει χθες

Επεξ/σία από Harrylander
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, nikos032 είπε

Πόσα επετειακά Shit & Watch απο την Nintendo πια...

Δυστυχώς καλή μου κυρία έχεις μείνει δεκαετίες πίσω...

H nintendo πίσω. Το καλύτερο αστείο του μήνα.

Αλήθεια θυμάται κανένας γύρω στα μέσα του 80 τα LCD παιχνίδια με τις 2 οθόνες. Μιλάω αυτα με τους υγρους κρυστάλλους. Ειχε ο εξάδελφος μου ένα LCD παιχνίδι με ενα στοιχειωμένο σπίτι αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βρώ ποιο ήταν. Μιλάμε τώρα για εποχές λιγο πριν C64, Amstrad και Spectrum.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος έχει το Game & Watch με τους αλεξιπτωτιστές που τους έτρωγε ο καρχαρίας όταν δεν τους έπιανες με τη βάρκα; 

https://m.youtube.com/watch?v=IiGxL3kELrc

Επεξ/σία από Makis38
  • Like 3
  • Thanks 1

11 ώρες πριν, nikos032 είπε

Σωστά, ανακρίβειες οι 15+ κονσόλες που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια (χωρίς τις επετειακές).

Πούλησαν αγόρι μου; Συγκρίνονται οι πωλήσεις όλων των εταιρειών με αυτές των NES, SNES κλπ.; Έβγαλε το wii την εποχή που όλοι πόνταραν στα γραφικά και τους πήρε τα σώβρακα; Το ίδιο και με το Switch; Εσυ αν είχες ένα φούρνο και πουλούσες τυρόπιτα με μιλκο πακέτο και είχες «κλείσει» όλα τα brunchάδικα θα έλεγες ότι είσαι για γέλια; 
Μπειτε να δείτε όλοι το High Score (mini doc series Netflix) να καταλάβετε ποια είναι η Nintendo. Είναι η mother of dragons, η unburnt του Gaming. 

• Like 6

Θα μπορούσε να περιλαμβάνει τουλάχιστον αλλά 2 games, για να πεις ότι το αγοράζω για τις αναμνήσεις...Η τιμή τώρα είναι οκ αν σκεφτείς ότι θα σου μείνει το ρολόι χαχα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάγκες έχω έναν στη δουλειά που μου λέει ότι το sega mega drive ήταν ανώτερο σε όλα από snes (με τρελές πωλήσεις του sonic the hedgehog). Τι θα του απαντούσατε;

και μετά θα βγάλει άλλη έκδοση game & watch που θα παίρνει κασέτες!

Επεξ/σία από MrHavoC

18 ώρες πριν, nikos032 είπε

Άστοχο το σχόλιο σου... αλλα πως φαίνεται το fanboy... μπαμ κάνεις απο μακριά.

Βέβαια, βρίσκουν άτομα σαν και του λόγου σου για να κάνουν τα τσαλίμια τους... γιατί να επικεντρωθούν στο switch άλλωστε ? όλο το ψωμί στα επετειακά είναι και η συγκεκριμένη κυρία το γνωρίζει αυτό εδώ και αρκετά χρόνια.

Τι εννοείς "γιατί να επικεντρωθούν στο switch άλλωστε"? Τραίνο πάει, τι έχουν αφήσει πίσω? Δεν μας τα λες καλά.

• Like 1

1 hour ago, MrHavoC said:

μάγκες έχω έναν στη δουλειά που μου λέει ότι το sega mega drive ήταν ανώτερο σε όλα από snes (με τρελές πωλήσεις του sonic the hedgehog). Τι θα του απαντούσατε;

Πως έχει δίκιο!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

On topic:

Η Nintendo δεν βάζει χέρι στην τσέπη μας με το ζόρι. Τα δίνουμε. Πιστεύω οτι δεν υπάρχει άνθρωπος που έφτασε στο ταμείο με προϊόν Nintendo και δεν χαμογέλασε στον/στην ταμεία όταν έβγαλε το πορτοφόλι. Αυτό πληρώνουμε.

Off topic (περί Mega Drive):

Τότε ήμασταν χωρισμένοι. Άλλοι υπέρ Sega άλλοι υπέρ Nintendo. Δεν είχε σημασία ποιο είχες. Όποιο είχες ήταν το καλύτερο. Απο Atari, πήγα σε Game Boy, μετά Master System, στη συνέχεια Mega Drive - δεν ξέρω γιατί μου γλύτωσε το NES. Ήμουν λοιπόν πάντα υπερ Sega. Ο νυν κουμπάρος μου λοιπόν πηρε το Super Nintendo (SNES) με το Donkey Kong Country. Σε δευτερόλεπτα κατάλαβα πόσο λάθος ήμουν. Αντάλλαξα το Mega Drive με SNES.

Off topic 2: Υπάρχει τελικά κανείς στην Ελλάδα που να το λεει SNES [Σνες] αντι [Ες Εν Ι Ες] ή Σουπερ Νιντεντο????

Επεξ/σία από jon_pallis
  • Like 2
  • Thanks 1

Θυμάμαι το έφερνε ένας συμμαθητής που είχε λεφτά τότε εκεί που παίζαμε μπάλα.Εμείς να παίζουμε μπάλα και αυτός να έρχεται με το game n watch και να μας σνομπάρει.Γιατί ήταν από την αστική τάξη και δεν έπαιζε ποδόσφαιρο με τους λαικούς.Μάλλον δεν τον άφηναν οι γονείς του να λερωθεί.

3 ώρες πριν, MrHavoC είπε

Θα του απαντούσα οτι το mega drive πούλησε 29 εκατομμύρια κονσόλες ενώ το snes 49.1 εκ. και το nes πούλησε 62 εκ ενώ το master system 13 εκ.Η sega λοιπόν στο μόνο που ήταν ανώτερη ήταν στη χασούρα.Και το απέδειξε περίτρανα μετά και την αποτυχία του dreamcast που πήρε το μάθημα της και σταμάτησε να φτιάχνει κονσόλες.

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...