Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 10:03 ΠΜ, theanonymous είπε Αν η καμπίνα δεν είναι του ΟΤΕ, δε μπορεί να γίνει αυτό. Έρχεται τεχνικός του ΟΤΕ και δοκιμάζει διαφορετικό ζεύγος καλωδίων από το ΚΑΦΑΟ προς το σπίτι, μήπως βρεθεί κάποιο καλύτερης ποιότητας και έτσι αυξηθεί ο συγχρονισμός σου. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Απ' ότι φαίνεται θα καλώ κάθε μέρα στο 13788 μέχρι να μου φέρουν τεχνικό στο σπίτι γιατί μέχρι στιγμής το μόνο μήνυμα που παίρνω είναι ότι "εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματός σας" και μετά από 2 ώρες μου έρχεται άλλο μήνυμα ότι "η βλάβη αποκαταστάθηκε"...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά μετά από επανειλημμένες προσπάθειες μου ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ σπίτι , είδε μόνος του ότι υπήρχε πρόβλημα από το καφάο τους και το αποτέλεσμα ήταν να έχω πια voip τηλέφωνο και το ίντερνετ (μετά από 14αρι προφίλ που μου έβαλε) να κλειδώνει στα 8183kbps αλλά πλέον χωρίς θόρυβο στην γραμμή μου όπως μου είπε... Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο για παραπάνω ταχύτητα παρά να πάω σε VDSL 50 όπου κι όλας θα πιάνω 55! όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε... Παρακάτω σας παραθέτω ένα screenshot από το ρούτερ μετά την επίσκεψη του τεχνικού... Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις και την βοήθειά σας!
SaFiS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Crosstalking λέγεται το πρόβλημα σου και θα χειροτερεύει όσο μπαίνουν περισσότεροι συνδρομητές στις καμπίνες VDSL. Δυστυχώς μονόδρομος η μετάβαση... 2
l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ότι ακριβώς σου έγραψε ο SaFiS. Είναι το αναμενόμενο crosstalk λόγω των vdsl γραμμών.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, SaFiS είπε Crosstalking λέγεται το πρόβλημα σου και θα χειροτερεύει όσο μπαίνουν περισσότεροι συνδρομητές στις καμπίνες VDSL. Δυστυχώς μονόδρομος η μετάβαση... 1 ώρα πριν, l337 είπε Ότι ακριβώς σου έγραψε ο SaFiS. Είναι το αναμενόμενο crosstalk λόγω των vdsl γραμμών. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !
johnmegarythmos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, l337 είπε Ότι ακριβώς σου έγραψε ο SaFiS. Είναι το αναμενόμενο crosstalk λόγω των vdsl γραμμών. τι σημαινει το crosstalk ; αφορα και απλο δικτυο adsl ; επισης εγω θα σου προτεινα να βαλεις cosmote home booster +6.80 ευρω στο παγιο επιπλεον . Καλεσε το 13888 και κανε αιτηση και μπορεις να το δοκιμασεις για 14 ημερες . Σου στελνουνε χαρτι με αιτημα υπαναχωρησης! για 14 ημερες αυτο γινεται μονο απο το 13888 και οχι απο το καταστημα. Παντως εχει εμενα 4 πλασιαστει η ταχυτητα απο τα 8 , με μειωσανε στα 7 λογω του booster και τωρα εχω φτασει το μεγιστο στα 35mbs αλλα εχω 1 γραμμη 4g σταθερη αλλες φορες και 2 αμα το μετακινησω κοντα σε παραθυρο θα ειναι καλυτερα σιγουρα!! Αλλα λεω γιατι δεν το εβαλα τοσο καιρο , απιστευτες ταχυτητες! και φορτωση σελιδων .. διοτι ανηκω σε περιοχη που δεν μπηκε vdsl . διοτι μπηκε στο 80% ενω εγω ανηκω στο 20% που δεν εβαλαν!! Οποτε ητανε μονοδρομος.
geoavlonitis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι, αφορα ολες τις γραμμες, ειναι οι παρεμβολες που προκαλουνται μεταξυ τους, και αυτο καλειται να αναιρεσει, οσο γινεται, το vectoring.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα