karib Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Παιδιά ψάχνω ενα προγραμμα για να κανω compact την registry των windows. (Σημείωση: το regcleaner το έχω.) Βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται registry compactor. Το έχει χρησιμοποιησει κανεις? Εχει κανεις να προτεινει καποιο άλλο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 System mechanic 4.0i...Καθε φορα που λαθαριζω την registry,στην επομενη εκκινηση το εχω βαλει να κανει compact..Ριξε μια ματια αν σου κανει!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Registry Compactor...μια φορα το χρησιμοποιησα αλλα δεν καταλαβα διαφορα.
karib Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Παράθεση: Registry Compactor...μια φορα το χρησιμοποιησα αλλα δεν καταλαβα διαφορα. Σε αυτο το προγραμμα προσανατολιζομουν. Να το αφήσω μαλλον... Παράθεση: Καθε φορα που λαθαριζω την registry,στην επομενη εκκινηση το εχω βαλει να κανει compact.. Παρατηρησες καμια διαφορά μετα το compact της registry? Δεν πιστευω να προκαλεσε κανενα προβλημα στην σωστη λειτουργια του μηχανηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.