Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω μια παλαια καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καμενη. Αν ειναι καμενη και την βαλω στο pc, μπορει να μου καψει αλλα κομματια η να προκαλεσει προβληματα ?

Δημοσ.

Είναι παλια θέλει σίγουρα εναν καθαρισμό-παστα καλύτερα να πας σε ενα υπολογισταδικο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολύ θα κοστίσει το υπολογιστάδικο από την ίδια την κάρτα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.

Buddy η κάρτα σου είναι κάποιον χρόνον και θέλει καθαρισμό και αλλαγή παστας αν δουλεύει πρέπει να τα κάνεις αυτα για να σου κρατήσει..... 

Goodluck

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doubtful είπε

Καλησπερα, εχω μια παλαια καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καμενη. Αν ειναι καμενη και την βαλω στο pc, μπορει να μου καψει αλλα κομματια η να προκαλεσει προβληματα ?

Αν δεν είσαι σίγουρος αν λειτουργεί ή όχι καλύτερα μην την δοκιμάζεις στο pc σου, πρόσφατα είχα μια κάρτα ήχου παλιά και εγώ, την έβαλα για δοκιμή και βραχυκύκλωσε όλες τις θήρες pci  χτυπούσε το ηχείο από το bios με ακανόνιστα beep, και ναι υπάρχει κίνδυνος μέχρι και μητρική να σε κάψει αν δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να έχει 

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπαν και απο αλλου, καλυτερα να μην την δοκιμασω στο συστημα μου. Απλα την θελω για πουλημα και θελω να μαθω αν λειτουργει... Τεσπα, μου λυθηκε η απορια. Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς να την πας στο πλαίσιο 5€ έχει χρέωση, και θα την κάνουν και το stress test θα σου πουν 100% αν λειτουργεί σωστά,  ή σε κάποιο μαγαζάκι της γειτονιάς να την δοκιμάσουν 

Δημοσ.
Στις 4/9/2020 στις 10:18 ΜΜ, panos0100 είπε

Μπορείς να την πας στο πλαίσιο 5€ έχει χρέωση, και θα την κάνουν και το stress test θα σου πουν 100% αν λειτουργεί σωστά,  ή σε κάποιο μαγαζάκι της γειτονιάς να την δοκιμάσουν 

35€ κάνει η 710 που είναι πολύ ανώτερη, καινούργια. Η 7900 μεταχειρισμένη, 15 σχεδόν χρόνων κάρτα πόσο να κάνει; Δεν αξίζει ούτε ούτε όσο τα 5 ευρώ του ελέγχου. 

Εννοείται να μην την βάλεις στο PC σου. 

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...