Προς το περιεχόμενο

SONY Xperia 1 Mark II

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony έφτιαξε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας λέει, ένα πολύ καλό κινητό.

1) Οθόνη 4Κ 21:9

2) Κάμερες με την τεχνολογία Sony alpha που αν ξέρεις να τις ρυθμίσεις αποδίδουν σούπερ

3) 5G σήμα

4) Snapdragon 865 με 2.84Ghz

Η τιμή ήταν 1199€ και τώρα έπεσε στα 893€ https://www.skroutz.gr/s/24451476/Sony-Xperia-1-II-256GB-Black.html?from=account_favorites

Τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο κινητό? Αξίζει να το αγοράσει κανείς ή να προτιμήσει ένα Apple iPhone 11 Pro ή ένα Samsung Note 10? 

Δημοσ.

Το ερώτημα ειναι εσύ τι θέλεις ; 

Καταρχήν πένα ; Μιλαμε για ολόκληρο οικοσύστημα γύρο της .

Σε ενδιαφέρει ;

Είσαι χρήστης ios η android ; 

Κάμερα ; Εαν εισαι του auto ειναι πιο καλα στο έτοιμο αποτέλεσμα τα αλλα 2 .

Μεταπώληση ; 

Εκει iphone και ξερο ψωμί , μετα sammy και τελος sony που δεν εχουν ζήτηση .

Εγγύηση και τα 3 έχουν υποστήριξη εδώ Ελλάδα .

Σε software το iphone θα παει πιο πέρα .

Βοήθησε μας να σου προτείνουμε .

Δημοσ.

Είμαι android. Πήρα πρόσφατα ένα Samsung αλλά δεν μ'αρέσει(περίπου 200+ ευρώ) για να βολευτώ, μέχρι να πάρω ένα ''καλό''. Είχα Sony των 750€ αλλά κλάταρε μετά από 6ετία.

Πένα; Όχι δεν θέλω.

Κάμερα; Τραβάω φώτο σπάνια, αλλά θα ήθελα να μπορώ να τις ρυθμίσω όπως θέλω και να κάνω πολύ επεξεργασία για να τις βελτιώσω όσο γίνεται.

Μεταπώληση; Γενικά τα κινητά τα «παντρεύομαι», δεν πουλάω ποτέ, το Samsung θα το δώσω πάντως το επόμενο 2μηνο να πάρω άλλο.

Για το iOS που λές σκέφτομαι αρχές του '21 να πάω σε αλλαγή all in one(έχω τώρα ένα Lenovo που αγόρασα με 450€) και να πάρω ένα τούμπανο πάλι all in one και κοιτάω Apple iMac και κάποια της Dell Optiplex. Το MacOS δεν κολλάει ιό και έχει και 4Κ Retina οθόνη, τιμή υπερβολικά υψηλή, ενώ το Dell Full HD και θέλει antivirus κάθε χρόνο(οκ βάζεις Kasperky με 30€ και ξεγνοιάζεις).

Τέσπα, το θέμα είναι το κινητό. Αυτά που έγραψα παραπάνω. Γενικά είμαι Sonyakias. Από το 2005 που έχω κινητό μόνο Sony είχα πλην τώρα που βολεύτηκα με άλλο. Κάνω όμως σκέψεις και για iPhone 11 Pro αλλά σύντομα βγαίνει το 12, σύν το ότι το σήμα θα αλλάξει σε 5G ή κάνω λάθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι sonακιας και τα κράτας θα είσαι πένα .

Αν σκεφθεσαι για ολικη στροφή και με το pc τοτε πας iphone .

Διοτι δε θα πιασει χρήματα ως μεταχειρισμένο το sony καλα .

Τωρα το οτι βγαινει το 12 δε θα με ενοχλούσε , διοτι το 11pro είναι κτήνος στα πάντα !

Θες να βγει το 12 μήπως μειωθεί η τιμη στο 11αρι ; Να περιμενεις λιγο ; 

Μη σκεφθεσαι το sony εαν αλλαξεις οικοσυστήμα .

Εν τάχει , οπου και να πας θα είσαι καλυμμένος , μιλάμε για συσκευές απο το ανω ράφι .

Οποτε για εμενα η απάντηση που πρεπει να δωσεις στον εαυτο σου ειναι αυτο που ειπες περί πλήρη αλλαγή προς ios και mac .

Απο φωτογραφία να ξέρεις ολα εχουν manual αν θες και μάλιστα δίνουν raw αρχεία και κανε οσο edit τραβαει η ψυχή σου .

Μη κολλάς δηλαδη στο manual του sony .

Επεξ/σία από georgerapp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...