Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι με ένα opel meriva '05 πετρέλαιο. Ξαφνικά σταμάτησε να ανάβει και είναι έτσι μήνες μετά από πολύ ψάξιμο διαφορετικών μηχανικών. Με σπρώξιμο έπαινε μπροστά και λειτουργούσαν όλα φυσιολογικά. Βέβαια μετά από τόσο χέρι που έπεσε ούτε αυτό δεν πιάνει πια. Δεν είναι μίζα, μπαταρία, εγκέφαλος. Ο ηλεκτρολόγος δε βοηθάει τη κατάσταση γιατί από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο check δε μπορεί να "διαβάσει" τη βλάβη και ο πετρελαιάς μου άλλαξε αρκετά ανταλλακτικά τονίζοντας μου πως το σύστημα πετρελαίου βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Φυσικά τα έξοδα ακούμπησαν χιλιάρικο και αυτοκίνητο δεν έχω. Το έχει πάθει άλλος κανείς αυτό; Αν ναι, πως το αντιμετώπισε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ειναι σοβαρά τωρα αυτα που περιγράφεις, ο πετρελαιας και ο ηλεκτρολόγος και το σπρώξιμο να το πας και σε εναν υδραυλικό!

.

Παρε το αυτοκίνητο και τρέχα σε ενα σοβαρό εξουσιοδοτημένο

• Confused 1
Δημοσ.

Ο πετρελαιας τι ακριβως ειναι?

Για αρχη θελεις ενα συνεργειο εμπιστοσυνης, δεν μπλεκεις μονος σου με ηλεκτρολογους κτλ γιατι οπως ειδες δεν βγαζεις ακρη

Το πας στο συνεργειο  " Δεν δουλευει, θελω να μου πεις τι εχει και τι χρειαζετε για να φτιαχτει". Μετα απο αυτο που θα σου πει κρινεις αν αξιζει να φτιαχτει η οχι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ειναι σοβαρά τωρα αυτα που περιγράφεις, ο πετρελαιας και ο ηλεκτρολόγος και το σπρώξιμο να το πας και σε εναν υδραυλικό!

.

Οι μηχανικοί που το πάω είναι συστημένοι από γνωστούς ικανοποιημένους. Και για να έχω αλλάξει αρκετούς υποψιάζομαι πως δε θα βρουν άκρη άμεσα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, karolinaa είπε

Οι μηχανικοί που το πάω είναι συστημένοι από γνωστούς ικανοποιημένους. Και για να έχω αλλάξει αρκετούς υποψιάζομαι πως δε θα βρουν άκρη άμεσα

Το 1000ρικο γιατι το εχεις δωσει?

Εφοσον πηγαινεις το αυτοκινητο σε συνεργειο για επισκευη η στο φτιαχνει και πληρωνεις η το παιρνεις και φευγεις εαν δεν μπορει να το φτιαξει

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

Με τόσο σπρώξιμο είσαι και για καταλύτη ,φαντάζομαι επίσης να μην έβαζες πετρέλαιο από τον ίδιο

Kαταλύτης ..........

Πετρέλαιο....

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτό. Κι εγώ αποφεύγω τα εξουσιοδοτημένα για λόγους κόστους όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αλλά μου έχει τύχει και πρόβλημα που δεν έβγαζα άκρη και μου πρότειναν λύσεις που θα μου κόστιζαν αρκετά και ο ηλεκτρολόγος του εξουσιοδοτημένου μου το έλυσε σε 10 λεπτά και με 40 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...