meletis_m Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, giannis2429 είπε Και το ταξίδι συνεχίζεται... Μετά την αλλαγή αντλίας(ούτε βδομαδα) παω σήμερα να βαλω μπρος τίποτα νεκρό προσπαθούσα κάνα 10 λεπτο οπου κάποια στιγμή παίρνει (βασικά οταν ειχε ανεβει η θερμοκρασία και ηταν ετοιμο να μπει το υγραέριο) παω κατευθείαν στον εγκαταστάτη(που μου αλλαξε και την αντλία) βάζει το λαπτοπ, πρόβλημα στον αισθητήρα στροφάλου..40 ευρω. Τον ρωτάω, αυτό δημιουργεί το πρόβλημα δλδ και δεν παίρνει μπροστά? Μάλλον απαντάει. Ρε παιδιά έχω απογοητευτεί δεν ξέρω και με τον εγκαταστάτη μου(ναι πλέον δεν τον εμπιστευομαι) και γενικώς με το υγραέριο. Τι να κάνω? Να αλλάξω και τον αισθητήρα η να το πάω σε κανέναν άλλο μηχανικό να το ελέγξει καλύτερα μπας και ειναι κάτι άλλο? Σε διάφορα φορουμ διαβάζω απο αρκετούς οτι εχουν πρόβλημα στην εκκίνηση και ο καθένας για διαφορετικό λογο. Εντωμεταξυ του ζήτησα να μου μιλήσει λίγο ειλικρινά αλλά αυτός επέμενε οτι απλά έτυχαν όλα αυτά να χαλάσουν μαζί. Οκ δεν σκαμπάζω πολλά αλλά αυτός δεν είναι λόγος να σε δουλεύει ο άλλος. Αναλώσιμα θεωρούνται και τα 2 ανταλλακτικα . Μη κατηγορείς το υγραέριο . Εαν το προβλημα παραμεινει τοτε θελει καλυτερο ψαξιμο .
petaw-se-oneiro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, giannis2429 είπε Και το ταξίδι συνεχίζεται... Μετά την αλλαγή αντλίας(ούτε βδομαδα) παω σήμερα να βαλω μπρος τίποτα νεκρό προσπαθούσα κάνα 10 λεπτο οπου κάποια στιγμή παίρνει (βασικά οταν ειχε ανεβει η θερμοκρασία και ηταν ετοιμο να μπει το υγραέριο) παω κατευθείαν στον εγκαταστάτη(που μου αλλαξε και την αντλία) βάζει το λαπτοπ, πρόβλημα στον αισθητήρα στροφάλου..40 ευρω. Τον ρωτάω, αυτό δημιουργεί το πρόβλημα δλδ και δεν παίρνει μπροστά? Μάλλον απαντάει. Ρε παιδιά έχω απογοητευτεί δεν ξέρω και με τον εγκαταστάτη μου(ναι πλέον δεν τον εμπιστευομαι) και γενικώς με το υγραέριο. Τι να κάνω? Να αλλάξω και τον αισθητήρα η να το πάω σε κανέναν άλλο μηχανικό να το ελέγξει καλύτερα μπας και ειναι κάτι άλλο? Σε διάφορα φορουμ διαβάζω απο αρκετούς οτι εχουν πρόβλημα στην εκκίνηση και ο καθένας για διαφορετικό λογο. Εντωμεταξυ του ζήτησα να μου μιλήσει λίγο ειλικρινά αλλά αυτός επέμενε οτι απλά έτυχαν όλα αυτά να χαλάσουν μαζί. Οκ δεν σκαμπάζω πολλά αλλά αυτός δεν είναι λόγος να σε δουλεύει ο άλλος. Με λίγα λόγια είχες αναμμένο check; Γιατί λίγο απίθανο να μην δούλευε κάποιος αισθητήρας και να μην άναψε τσεκ και να έμεινε αναμμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα