endeka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια καλημερα. Απο χτες το απογευμα, 1930 εχω χασει το κινητο μου. Ακολουθησα ολες τις διαδρομες που εχω κανει αλλα δε βρηκα τπτ. Οταν το καλω απο αλλο τηλ χτυπαει κανονικα, οποτε φανταζομαι οτι δεν μου το εχουν κλεψει. Δυστυχως το ειχα με κλειστα Data και δε μου δουλευει το Find my Device της google Υπαρχει τροπος να παρω απο τον παροχο το τελευταιο στιγμα του ; Ρωτησα στο helpline της WIND, μου ειπαν οχι.
manousos82003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Αν ακομα χτυπαει και δεν εμεινε απο μπαταρια (και δεν το βουτηξε ακομα κανενας), ξανακανε τη διαδρομη και κοιταξε οχι πανω στο δρόμο αλλα είτε στο πλαι είτε σε γωνίες. Μπορει οπως έπεσε να βρέθηκε κάτω απο κάδο ή αυτοκινητο, ακομα χειροτερα.... Αν χρησιμοποιησες αυτοκινητο στο ενδιαμεσο κοιταξε ντουλαπακι ή κατω απο τα καθισματα ή στις τσεπες της πορτας.... 1
Bitbit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 ψάξε καλύτερα κάτω από καθίσματα, είχα βρει το δίπλωμα μου μια φορά εκεί τυχαία χωρίς να ξέρω ότι είχε χαθεί. Αλλιώς ακόμα θα το έψαχνα. Κάτω από άλλα πράγματα.... Για να χτυπάει λογικά δε στο έχουν κλέψει.
sphinxgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Στίγμα χωρίς δεδομένα δεν μπορείς να βρεις. Ψάξε να το βρεις μέχρι να τελειώσει απο μπαταρία.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Κλειστά δεδομένα γιατί βρε φίλε;Εστω και αν δεν το έβρισκες θα το κλείδωνες.Με το να χτυπάει και να μην στο έχουν κλέψει κάποιος θα το ακούσει και εξαρτάται τι θα κάνει........
Salvation81 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Αν πηγες στο σουπερ μαρκετ η σε καποιο καταστημα η αν καθισες να δεσεις τα κορδονια σου πχ εκει θα το αφησες.
tasanton Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Βγες ξημερώματα και κάνε τη διαδρομή που έκανες. Να καλείς συνέχεια μπας και το ακούσεις (μιας και θα έχει σχετικη ησυχία).
lightsout Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπες στο google maps από το pc, πάτα το κουμπί "μενού¨που βρίσκεται πάνω αριστερά κι έπειτα κλίκαρε το χρονολόγιο. Υπάρχει η επιλογή "σήμερα", πάτα το. Εάν είχες το gps ανοικτό θα έχει καταγράψει την τελευταία διαδρομή. edit: είδα το τελευταίο μου δρομολόγιο στο χρονολόγιο μου, στο οποίο είχα και κλειστά δεδομένα, και είδα ότι υπάρχει μια απόκλιση στη διαδρομή, δεν είναι ακριβές το στίγμα. Για παράδειγμα, το μεσημέρι κατέβηκα την Αλεξάνδρας ενώ εμένα μου δείχνει ότι κατέβηκα έναν παράλληλο δρόμο αυτής. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από lightsout 1 1
GoMaR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 αυτο μονο αν δεν εχεις κλεισει να κραταει το history..
lightsout Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Σωστός, εγώ το είχα αφήσει ανοικτό έπειτα από μια φορά που είχα ξεχάσει πού είχα παρκάρει(!!). 1
Rpanagos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά το οτι χτυπαει μην το συνδέσετε οτι δεν το βρηκε κανεις. Το ποιο σωστο ηταν αυτο που ειπε ο φιλος ποιο πανω με την ησυχία..αλλα και παλι αν ειναι σε καποιο κτηριο μεσα πχ παλι δεν θα το ακουσεις...η αν περιμμενεις μεχρι αργα το βραδυ παλι παιζει και να στο βρουν αν ειναι στον δρομο... Οποτε πηγαινε οπου ειχες παει και σκαναρε ολη την περιοχη ! Κοιτα ιδίως σε σημεια που ησουν καθιστός πχ γιατι αν σου ειχε πεσει απο την τσεπη λογικα θα το ακουγες Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από Rpanagos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα