Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Πέρασε 😋 Είδα ότι είναι συνδεδεμένο (το USB) στη μπροστινή θύρα του υπολογιστή, μπορείτε να δοκιμάσετε στην από πίσω; (Κατά προτίμηση σε USB2.0 θύρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Πέρασε 😋 Είδα ότι είναι συνδεδεμένο (το USB) στη μπροστινή θύρα του υπολογιστή, μπορείτε να δοκιμάσετε στην από πίσω; (Κατά προτίμηση σε USB2.0 θύρα) Είμαι εμπρόθεσμος! τις ανέβασα! Ναι θα δοκιμάσω κι αυτό Ούτε έτσι δυστυχώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο πρώτος είναι του δίσκου και ο δεύτερος του ρούτερ; Αν ο πρώτος είναι του δίσκου τότε είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθεί παρόμοιος. Έχω ένα, αλλά μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Ο δίσκος δουλεύει κανονικά, το τροφοδοτικό μετρήθηκε και ήταν εντάξη (δεν ελέγχθηκε όμως υπό φορτίο) οπότε κατέληξα σε πλακέτα. Θα δει κατά το μεσιμέρι το θέμα σας ένας που είναι ειδήμων σε αυτά και θα σας πει. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα τι θησαυρός είστε εσείς! Ευχαριστώ πολύ και καλή ξεκούραση! Μακάρι να μπορέσω να πάρω τις φωτογραφίες κι ας το πετάξω μετά! Η σειρά είναι σωστή, οι πρώτες 2 είναι του σκληρού, οι άλλες 2 του ρούτερ Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από Edel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλου κακου, ενα αλλο καλωδιο USB πριν την αναζητηση τροφοδοτικου δεν θα βλάψει. αλλίως και εγω πιστευω πως η καλυτερη και ευκολοτερη λυση ειναι η παρεμβαση στην θήκη και κουμπωμα σκληρου δίσκου στον σταθερό. Btw. @Edel Aν δεν βγάλεις ακρη και βρεθει καποιος για να κανετε την παρεμβαση και να τον βαλετε σε σταθερό, να εχεις στον νου σου οτι ο δισκος μεσα ειναι IDE οποτε θα θελει και καποιο λιγο παλαιοτερο μηχανημα για να συνδεθει. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από TasosPk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidaskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 αν θα μπορούσα να κάνω μια πρόταση - σε περίπτωση που αποφασίσετε για κατσαβίδι στη θήκη και δεν θέλετε να ανοίξετε τον υπολογιστή... σε USB2 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/thikes-skliron-diskon/turbo-x-adaptor-hdd-sata-2-5-3-5-to-usb-2-0_2366010 και σε USB3 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/thikes-skliron-diskon/turbo-x-adaptor-hdd-sata-2-5-3-5-to-usb-3-0_2366029 Έχουν δικό τους power supply και έχω χρησιμοποιήσει το 2ο για να σώσω αρχεία από εξωτερικούς δίσκους με χαλασμένα controllers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loinen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) πολυ πιθανον ο κοντρολερ. Αν δυστυχως επαληθευτω θελει ανοιγμα και κουμπωμα στον υπολογιστη με υπαρχων καλωδια οπως το ΣΑΤΑ . Σε ενα WD ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από Loinen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Edel είπε Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα! Έχω ένα παλιό εξωτερικό σκληρό, δεκαετίας+, που ανοίγει με ρεύμα. Το συνδέω στο πισι, ανοίγω το ρεύμα, ακούγεται ότι στροφάρει αλλά δε τον αναγνωρίζει. Στο disk manager φαίνεται το εξής. Δυναμικός μη έγκυρο. Έχει κατασταρφεί ? Αρχικά, ο δίσκος φαίνεται offline. Κάνε τον online, αλλιώς δεν σου επιτρέπει καμία διαχειριστική ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Τι θα κάνετε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα