micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιος σου είπε να κατεβάσεις τα windows μέσα από το rufus; Στο μήνυμα που σου είπα να κατεβάσεις τα 10άρια σου έδωσα λινκ από την microsoft για να κατεβάσεις το λειτουργικό μέσω του media creation tool. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από micos000
kant12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 εσυ δεν μου ειπες μεσω rufus?.. ανοιγω το media creation toolls..επιλεγω δημιουργια μεσων εγκαταστασης(αρχειο iso)..επιλεγω ελληνικα, windows 10 και 64bit..μετα δινει δυο επιλογες..usb η αρχειο iso..επιλεγω το iso..μου βγαζει ενα παραθυρο αποθηκευσης στον υπολογιστη μου και εκει παω να κανω ληψη στο rufus γιατι αν επιλεξω αποθηκευση στον υπολογιστη μου βγαζει σφαλμα..επιλεγω λοιπον τα rufus και ενω ξεκιναει η ληψη βγαζει αυτο που σου εδειξα παραπανω
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Σου είπα να κατεβάσεις το iso με το tool και με το rufus να το μεταφέρεις σε usb. Τι σφάλμα σου βγάζει το tool; Μήπως είναι γεμάτος ο δίσκος; Το δοκίμασα μόλις τώρα και κατεβαίνει κανονικά μέσω του tool (με τις προτεινόμενες επιλογές όπως το έβαλες κι εσύ).
kant12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 οχι..απ οτι βλεπω εχω 104 gb ελευθερα..κατι αλλο συμβαινει..βρηκα την εκδοση των windows 8 x64 iso και την κατεβαζω στον υπολογιστη..προς το παρον κατεβαινει.. αν τελικα κατεβει τι κανω;δεν μπορω να κανω απευθειας εγκατασταση αφου θα το εχω στον σκληρο; χωρις rufus και usb?
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί χωρίς rufus; Μες το rufus θα το περάσεις σε usb αλλά θα επιλέξεις να φορτώσεις iso και όχι να κατεβάσεις κάτι. Αν το σύστημα σου είναι παλιό με απλό bios και όχι uefi θα βάλεις στο σχέδιο κατανομής mbr, όπως το έχεις στο screenshot. Αν είναι νεότερο με uefi θα βάλεις uefi.
kant12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 εβαλα το Iso στο rufus τωρα ομως δεν κατεβαινει..παταω την εφαρμογη setup ανοιγει μια ειδοποιηση windows 8 πρεοτοιμασια ομως δεν συνεχιζει
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Να μπουτάρεις από το usb, όχι να τρέξεις το setup μέσα από τα windows.
kant12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 φιλαρακι τα καταφερα!!!βεβαια χρειαστηκε λιγη μεταφραση για να καταλαβω το ''να bootareis από usb'' που σημαινε να μπω στο boot και να επιλεξω το usb..γτ δεν είμαι υπολογιστακιας..αλλα τωρα που τα καταφερα χωρις να χρειαζεται να σκασω ένα πενηνταρικο για φορματ υπεροχο συναισθημα!!...επομενο πρόβλημα..δεν παιζει το dvd player πρεπει να κατεβασω κατι από το store ή να κανω καποια ρυθμιση;
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ας έλεγες ότι δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το ""να μπουτάρεις", θα σου εξηγούσαμε. Τώρα για το dvd player. Πάμε πάλι από την αρχή... τι σημαίνει "δεν παίζει"; Βάζεις δισκάκι και δεν κάνει τίποτα ή βάζεις π.χ. ταινία και δεν ξεκινάει το πρόγραμμα αναπαραγωγής; Τα 10άρια έχουν το Ταινίες και Τηλεόραση που νομίζω ότι παίζει και dvd. Αν πας από το Υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας σου και από τα αριστερά κατέβεις στο dvd, τι δείχνει; Εμφανίζει κάτι;
kant12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Τα 8 ξαναεβαλα...δεν δείχνει κτ..δεν έχει δλδ το όνομα του dvd που είναι μέσα..δεν έχει πρόβλημα το player γιατί φορτώνει αλλά κάτι λείπει κάποια ρύθμιση από το φορμάτ που έκανα τωρα
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει ρύθμιση για να δείχνει τα περιεχόμενα ενός δίσκου το dvd. Βάλε διάφορα δισκάκια και δες αν σου βγάζει κάτι σε κάποιο cd ή dvd.
kant12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 παλι υπαρχει δυσκολια στην συνεννοηση..παντα κατω από το ''μοναδα dvd rw (E:) βγαζει το ονομα του dvd που εχεις μεσα..καποια επεκταση πρεπει να λειπει ή καποια ρυθμιση πρεπει να γινει..εκει που ξεκιναει να φορτωσει το dvd player σταματάει(δεν είναι χαλασμενο)
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και στο ξαναλέω. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση ή επέκταση για να σου δείχνει το όνομα του dvd. Αν δεν διαβάζει δισκάκια ή είναι χαλασμένη η συσκευή ή δεν είναι συνδεμένη ή έχει πρόβλημα το δισκάκι. Τα περιεχόμενα από το δισκάκι τα βλέπεις ή όχι; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα