BlueBlade Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Backpacker είπε Είναι ανάλογα την περίπτωση του καθενός και το πρόβλημα που έχει. Πόσο στραβά δόντια...ποια δόντια είναι πιο στραβά...τα μπροστά πχ μετακινούνται πιο εύκολα από τα πίσω. Η ηλικία επίσης παίζει ρόλο. Κυμαίνονται από 18 μήνες μέχρι και 36 μήνες. Όπως και τα fastbraces φυσικά κυμαίνονται από 4 μήνες μέχρι και 12 μήνες. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Εγώ έχω αρκετά μεγάλο θέμα από μικρός, το κάτω μέρος είναι πιο πίσω από το πάνω. Αλλά κυρίως θέλω να φτιάξω ένα δόντι μπροστά (πλάγιος τομέας βλέπω το λένε) το οποίο πετάει λίγο προς τα πάνω και με χαλάει αρκετά. Σίγουρα θα ρίξω ματιά στα fastbraces από Σεπτέμβριο.
Anny1708 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 20/7/2021 στις 1:21 ΜΜ, Backpacker είπε Εγώ πήγα σε ορθοδοντικό πρώτα και ήθελε να μου βγάλει το τελευταίο δόντι και απ'τις δυο πλευρές της κάτω πλευράς για να μου βάλει τα παραδοσιακά σιδεράκια που υπολογιζε να τα φορεσω λογω του οτι ειχα πολυ στραβα δοντια τουλαχιστον 24 μηνες!! Οταν πηγα λιγο καιρο μετα στην οδοντιατρο μου για τον ετησιο καθαρισμο και της το ειπα μου εξηγησε για τα fastbraces (εχει το franchise στον Νομο που μενω) και επειδη ξερω οτι ειναι τοπ επιστημονας (αριστουχος του ΑΠΘ με βαθμο 9,8 και μεταπτυχιακα στο NYU) την εμπιστεύτηκα και είναι απ΄΄τις καλύτερες επιλογες της ζωης μου έστω και στα 35 μου. Ειχα παει κιολας αρχες καλοκαιριου και της ειπα να ξεκινησουμε και μου ειπε μην αγχωνεσαι περνα καλα το καλοκαιρι και τα βαζουμε Σεπτεμβριο που θα ξανααρχισουν τα λοκνταουν και οι μασκες παντου και ετσι δεν θα στερηθεις το αλκοολ και τα φαγητα εξω αφου θα ειναι κλειστη η εστιαση και εφόσον θα φορας μασκα παντου δεν θα εχεις και ανασφαλεια να γελας με τα σιδερακια. 5 μήνες περίπου τα φόρεσα με τους τελευταιους 2 μηνες μαζι και λαστιχακια για βελτιωση του δαγκώματος/κλεισίματος και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Ήταν το τέλειο timing για σιδεράκια!! Κρίμα που δεν υπήρχε η τεχνολογία και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα όταν ήμουν στην εφηβεία!! Το ποσό το έδωσες μαζεμένο η σταδιακά ;Θα ήθελα να επικοινωνήσω με την γιατρό σου .μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις μήνυμα στο [email protected] ;
Grim Ripper Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό με τα fastbraces (μιας και φαίνεται ότι είναι παρόμοια με τα σιδεράκια) και ότι θέλουν τόσο χρόνο, συνήθως τόσο περίπου κάνουν οι νάρθηκες (π.χ Invisalign) και έχουν και μεγαλύτερο κόστος. Το έψαξα φέτος μιας και θέλω να βάλω κάτι για να φτιάξω τα δόντια μου αν και θα περιμένω λίγο ακόμη. 1.5 - 2 χρόνια για τα σιδεράκια και γύρω στους 12 μήνες για τους νάρθηκες της Invisalign. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από Grim Ripper
Disposy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι αυτό τον καιρό να φτιάξω επιτέλους τα δόντια μου (32 χρονών πλέον). Είχα διαβάσει για την μέθοδο του fastbracers turbo (όπως μου το εξήγησε ο γιατρός) όπου σε 7 μήνες θα είχα τελειώσει την θεραπεία. Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική; Διορθώνει μόνο το αισθητικό κομμάτι ή γενικά όλο το πρόβλημα που υπάρχει στις γνάθους; Επίσης για την μέθοδο invisalign τι άποψη έχετε;
Grim Ripper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Disposy είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι αυτό τον καιρό να φτιάξω επιτέλους τα δόντια μου (32 χρονών πλέον). Είχα διαβάσει για την μέθοδο του fastbracers turbo (όπως μου το εξήγησε ο γιατρός) όπου σε 7 μήνες θα είχα τελειώσει την θεραπεία. Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική; Διορθώνει μόνο το αισθητικό κομμάτι ή γενικά όλο το πρόβλημα που υπάρχει στις γνάθους; Επίσης για την μέθοδο invisalign τι άποψη έχετε; Πάρε γενικά 2-3 γνώμες από διαφορετικούς γιατρούς για να είσαι σίγουρος/σίγουρη τι παίζει και συγκεκριμένα για την δική σου περίπτωση πόσο καιρό θα διαρκέσει. Τα Invisalign τα έχει βάλει ένας ξάδερφος μου, κάνουν δουλειά αλλά είναι και πολύ ακριβά, είδε διαφορά πάντως γρήγορα.
Backpacker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Disposy είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι αυτό τον καιρό να φτιάξω επιτέλους τα δόντια μου (32 χρονών πλέον). Είχα διαβάσει για την μέθοδο του fastbracers turbo (όπως μου το εξήγησε ο γιατρός) όπου σε 7 μήνες θα είχα τελειώσει την θεραπεία. Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική; Διορθώνει μόνο το αισθητικό κομμάτι ή γενικά όλο το πρόβλημα που υπάρχει στις γνάθους; Επίσης για την μέθοδο invisalign τι άποψη έχετε; Προφανώς δεν ειναι μονο για το αισθητικο κομμάτι. Το αποτέλεσμα ειναι ίδιο με αυτό των παραδοσιακών braces απλά σε πολύ λιγότερο χρόνο. Εγώ είχα σοβαρό θέμα με το κλείσιμο στο δάγκωμα μου και όταν τα έβγαλα είχα θεραπευτεί τελείως. Δαγκώνω πλέον τέλεια και τα δόντια εφάπτονται άψοψα από τα μπροστά ως τα τελευταία πίσω.
JK9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στις 3/9/2020 στις 11:59 ΜΜ, Backpacker είπε Ψάχνω άτομα που έχουν βάλει τα συγκεκριμένα σιδεράκια για εμπειρίες καθώς σκέφτομαι σοβαρά να βάλω την επόμενη βδομάδα. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε βάλει πόσο καιρό τα κρατήσατε...τι προβλήματα αντιμετωπίσατε...πόσο ευχαριστημένοι ήσασταν με το αποτέλεσμα...πόσο σας κόστισε...τι πρέπει να προσέξει κάποιος κατά την διάρκεια και μετά αφού τα βγάλει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Τελικά βάλατε; Είσαστε ευχαριστημένος/η; Στις 3/9/2020 στις 11:59 ΜΜ, Backpacker είπε Ψάχνω άτομα που έχουν βάλει τα συγκεκριμένα σιδεράκια για εμπειρίες καθώς σκέφτομαι σοβαρά να βάλω την επόμενη βδομάδα. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε βάλει πόσο καιρό τα κρατήσατε...τι προβλήματα αντιμετωπίσατε...πόσο ευχαριστημένοι ήσασταν με το αποτέλεσμα...πόσο σας κόστισε...τι πρέπει να προσέξει κάποιος κατά την διάρκεια και μετά αφού τα βγάλει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Τελικά βάλατε; Είσαστε ευχαριστημένος/η;
Προτεινόμενες αναρτήσεις