Backpacker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Ψάχνω άτομα που έχουν βάλει τα συγκεκριμένα σιδεράκια για εμπειρίες καθώς σκέφτομαι σοβαρά να βάλω την επόμενη βδομάδα. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε βάλει πόσο καιρό τα κρατήσατε...τι προβλήματα αντιμετωπίσατε...πόσο ευχαριστημένοι ήσασταν με το αποτέλεσμα...πόσο σας κόστισε...τι πρέπει να προσέξει κάποιος κατά την διάρκεια και μετά αφού τα βγάλει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! 1
RAK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο αν γνωρίζει κάποιος... Ευχαριστώ guys! 1
velociraptoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 δε γνωρίζω λεπτομερειες, πρεπει να βαλει ο γιος μου και το εχω ακούσει κι αυτό, δεν ξέρω ομως που πρέπει να απευθυνθω
RAK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 https://fastbracesgreece.gr/ εδώ κλείνεις δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης. Απλά θα ήθελα γνώμη από ανθρώπους που έχουν βάλει και έχουν τελειώσει. 1
animale Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Επειδή με ενδιαφέρει και δεν είχα ξανα ακούσει για αυτή τη μέθοδο, έκανα μια μικρή έρευνα. Απο οτι κατάλαβα διορθώνει μόνο το αισθητικό κομμάτι και όχι τα προβλήματα που δημιουργούνται απο στραβή οδοντοστοιχεία. Τέσπα, δες και μόνος σου: https://www.reddit.com/r/braces/comments/9ia743/is_fast_braces_legit/ https://kevinobrienorthoblog.com/lets-talk-fastbraces/ Ελπίζω να βοήθησα. 1
Backpacker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/7/2021 στις 2:00 ΜΜ, RAK είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο αν γνωρίζει κάποιος... Ευχαριστώ guys! Τα έβαλα πέρυσι μέσα Σεπτεμβρίου γιατί είχα πολύ στραβά δόντια...υπερυψωμένο κυνόδοντα...θεόστραβο δάγκωμα που δεν έβρισκε πουθενά πίσω κτλπ. Τα έβγαλα τέλος Μαρτίου και το αποτέλεσμα απλά καταπληκτικό και αισθητικά και κυρίως λειτουργικά. Και στο μάσημα καταλαβαίνω τρελή διαφορά και στον ύπνο που είχα θέμα με στοματική αναπνοή και πλέον βελτιώθηκα πάρα πολυ και αναπνέω απ'τη μύτη σε μεγάλο βαθμό. Μη το σκέφτεσαι καν θα ευχαριστείς τον εαυτό σου όταν τελείωσεις. 18 ώρες πριν, animale είπε Επειδή με ενδιαφέρει και δεν είχα ξανα ακούσει για αυτή τη μέθοδο, έκανα μια μικρή έρευνα. Απο οτι κατάλαβα διορθώνει μόνο το αισθητικό κομμάτι και όχι τα προβλήματα που δημιουργούνται απο στραβή οδοντοστοιχεία. Τέσπα, δες και μόνος σου: https://www.reddit.com/r/braces/comments/9ia743/is_fast_braces_legit/ https://kevinobrienorthoblog.com/lets-talk-fastbraces/ Ελπίζω να βοήθησα. Λάθος φίλε μου. Μέσα σε αυτά γράφουν ότι να ναι. Μερικοί γράφουν ότι ειναι κανονικα σιδερακια απλα τα κρατας λιγότερο καιρο. Καμια σχέση φυσικα. Τα fastbraces μπορουν να κινουν τα δόντια προς 2 κατευθυνσεις ταυτοχρονα. Δλδ και να ισιάζουν ένα δόντι κάθετα και πλάγια ταυτόχρονα ενώ τα παραδοσιακα σιδεράκια κάνουν μόνο μια κίνηση. Ή πανω κατω ή δεξιά αριστερά ή μπρος πισω δλδ. Επίσης δεν ειναι μόνο αισθητικο το αποτέλεσμα. Το λειτουργικό ειναι που φτιάχνουν πρώτιστα καθώς μπορούν και δημιουργούν οστό ουσιαστικά στο στοματικο τόξο και διευρύνουν το δάγκωμα. Δέχονται τρελό πόλεμο από τους ορθοδοντικούς γιατί τα βάζουν οδοντίατροι και τους τρώνε την δουλειά. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από Backpacker 2
DownUNDERground Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Backpacker είπε Δέχονται τρελό πόλεμο από τους οδοντοτεχνίτες γιατί τα βάζουν οδοντίατροι και τους τρώνε την δουλειά. Τι σου είναι οι συντεχνίες...
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 επειδή ανηψακι τράβηξε πολλά με αυτό το θέμα κατάλαβα οτι πρέπει να επισκεφτεί οποίος έχει πρόβλημα ορθοδοντικο γιατί δεν είναι απλό το να βάλεις σιδεράκια ..κάνουν και ζημιες ο ανηψιος είχε πολύ καλά δόντια αλλά δεν χωρούσαν λόγω πλάτους δοντιού και έσπρωχναν τα μπροστινά προς τα έξω ...εικόνα χάλια....αφού τον πήγαινε σε κάποιον οδοντοτεχνίτη για καιρό και δεν έβλεπε αποτέλεσμα τον πήγα στον οδοντογιατρό μου και τον έστειλε άμεσα στον ορθοδοντικο για να κάνει ένα πλαννο εξαγωγών... η καταληξη ήταν ότι έβγαλε 4 δόντια και 1 χρόνο μετά τα δόντια έχουν πάει στη θέση τους....και γλύτωσε κάποια ζημιά που θα γινόταν στα υπόλοιπα δόντια από τα σιδεράκια...... επειδή έχω ταλαιπωρηθεί και 'γώ λίγο μικρός .....συννενόηση με οδοντίατρο σας και ορθοδοντικο πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση
kax54638 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Οι οδοντοτεχνίτες απαγορεύεται δια νόμου να επεμβαίνουν και να έρχονται σε επαφή απευθείας με τους ασθενείς. Δεν έχουν ούτε την εκπαίδευση, ούτε τον εξοπλισμό. Όσοι το κάνουν παρανομούν. Αλλά όχι και ορθοδοντική σε οδοντοτεχνίτες ρε παιδιά.
Backpacker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πήγα σε ορθοδοντικό πρώτα και ήθελε να μου βγάλει το τελευταίο δόντι και απ'τις δυο πλευρές της κάτω πλευράς για να μου βάλει τα παραδοσιακά σιδεράκια που υπολογιζε να τα φορεσω λογω του οτι ειχα πολυ στραβα δοντια τουλαχιστον 24 μηνες!! Οταν πηγα λιγο καιρο μετα στην οδοντιατρο μου για τον ετησιο καθαρισμο και της το ειπα μου εξηγησε για τα fastbraces (εχει το franchise στον Νομο που μενω) και επειδη ξερω οτι ειναι τοπ επιστημονας (αριστουχος του ΑΠΘ με βαθμο 9,8 και μεταπτυχιακα στο NYU) την εμπιστεύτηκα και είναι απ΄΄τις καλύτερες επιλογες της ζωης μου έστω και στα 35 μου. Ειχα παει κιολας αρχες καλοκαιριου και της ειπα να ξεκινησουμε και μου ειπε μην αγχωνεσαι περνα καλα το καλοκαιρι και τα βαζουμε Σεπτεμβριο που θα ξανααρχισουν τα λοκνταουν και οι μασκες παντου και ετσι δεν θα στερηθεις το αλκοολ και τα φαγητα εξω αφου θα ειναι κλειστη η εστιαση και εφόσον θα φορας μασκα παντου δεν θα εχεις και ανασφαλεια να γελας με τα σιδερακια. 5 μήνες περίπου τα φόρεσα με τους τελευταιους 2 μηνες μαζι και λαστιχακια για βελτιωση του δαγκώματος/κλεισίματος και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Ήταν το τέλειο timing για σιδεράκια!! Κρίμα που δεν υπήρχε η τεχνολογία και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα όταν ήμουν στην εφηβεία!! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από Backpacker 1
vforvaggelis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, Backpacker είπε Εγώ πήγα σε ορθοδοντικό πρώτα και ήθελε να μου βγάλει το τελευταίο δόντι και απ'τις δυο πλευρές της κάτω πλευράς για να μου βάλει τα παραδοσιακά σιδεράκια που υπολογιζε να τα φορεσω λογω του οτι ειχα πολυ στραβα δοντια τουλαχιστον 24 μηνες!! Οταν πηγα λιγο καιρο μετα στην οδοντιατρο μου για τον ετησιο καθαρισμο και της το ειπα μου εξηγησε για τα fastbraces (εχει το franchise στον Νομο που μενω) και επειδη ξερω οτι ειναι τοπ επιστημονας (αριστουχος του ΑΠΘ με βαθμο 9,8 και μεταπτυχιακα στο NYU) την εμπιστεύτηκα και είναι απ΄΄τις καλύτερες επιλογες της ζωης μου έστω και στα 35 μου. Ειχα παει κιολας αρχες καλοκαιριου και της ειπα να ξεκινησουμε και μου ειπε μην αγχωνεσαι περνα καλα το καλοκαιρι και τα βαζουμε Σεπτεμβριο που θα ξανααρχισουν τα λοκνταουν και οι μασκες παντου και ετσι δεν θα στερηθεις το αλκοολ και τα φαγητα εξω αφου θα ειναι κλειστη η εστιαση και εφόσον θα φορας μασκα παντου δεν θα εχεις και ανασφαλεια να γελας με τα σιδερακια. 5 μήνες περίπου τα φόρεσα με τους τελευταιους 2 μηνες μαζι και λαστιχακια για βελτιωση του δαγκώματος/κλεισίματος και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Ήταν το τέλειο timing για σιδεράκια!! Κρίμα που δεν υπήρχε η τεχνολογία και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα όταν ήμουν στην εφηβεία!! Κοστος;
Backpacker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Κοστος; Όλα μαζί και το retainer κάτω για μετά και με τα ναρθηκάκια για τον ύπνο 2.500. Κόστος είναι ίδιο με τα παραδοσιακά σιδεράκια σε γενικές γραμμές. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από Backpacker 1 1
BlueBlade Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Από περιέργεια. Τα παραδοσιακά σιδεράκια πόσο χρόνο χρειάζονται για να κάνουν την δουλειά τους;
constandinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Από περιέργεια. Τα παραδοσιακά σιδεράκια πόσο χρόνο χρειάζονται για να κάνουν την δουλειά τους; Αυτή την στιγμή είμαι στους 32 μήνες, και κοντά στο τέλος.
Backpacker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Από περιέργεια. Τα παραδοσιακά σιδεράκια πόσο χρόνο χρειάζονται για να κάνουν την δουλειά τους; Είναι ανάλογα την περίπτωση του καθενός και το πρόβλημα που έχει. Πόσο στραβά δόντια...ποια δόντια είναι πιο στραβά...τα μπροστά πχ μετακινούνται πιο εύκολα από τα πίσω. Η ηλικία επίσης παίζει ρόλο. Κυμαίνονται από 18 μήνες μέχρι και 36 μήνες. Όπως και τα fastbraces φυσικά κυμαίνονται από 4 μήνες μέχρι και 12 μήνες. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις