Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, giomi είπε Δεν ξέρω αν μπορείς να παραλάβεις χωρίς να έχεις πληρώσει όλο το ποσό ή χωρίς να έχεις υπογράψει τα σχετικά, αν υπάρχει δάνειο. Εκτός αν θέλεις να πεις κάτι άλλο, αν θέλεις γίνε πιο σαφής. Ανάλογα τι συμφωνία έκανες με τον έμπορο,επειδή και οι αντιπροσωπείες Ελλάδα έμποροι εισαγόμενων αυτοκινήτων είναι.
giomi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Από εξουσιοδοτημένο κατάστημα, έμπορο ΤΟΥΟΤΑ , έδωσα προκαταβολή και μετά από τρεις μήνες πού ήρθε το αυτοκίνητο το εξόφλησα για να πάρει πινακίδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Αφού το εξόφλησες μόνο νομικά μπορείς να κινηθείς.Αν αξίζει θα στο πει ένας δικηγόρος.
agnostos13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, giomi είπε Η εγγύηση ΤΟΥΟΤΑ αναφέρει ότι το όχημα έχει ελεγχθεί διεξοδικά πριν από την παράδοση του. Το ίδιο δείχνουν και τα βίντεο της ΤΟΥΟΤΑ στο διαδίκτυο. Όταν στα 555 χιλιόμετρα αυτοκινήτου που το χαρακτηρίζεις άθικτο από τον αγοραστή, εκδίδεις κάρτα εργασίας και αποδέχεσαι ότι η βαφή του χρήζει επισκευής και βαφής, τότε δυο πράγματα συνέβησαν, ή δεν το έχεις ελέγξει ή το ήξερες και χωρίς να το επιδιορθώσεις το παρέδωσες προς πώληση. Η εγγύηση δεν γράφει ότι η ΤΟΥΟΤΑ μπορεί να μου παραδώσει το αυτοκίνητο με ελαττώματα. Δεν είναι βλάβη που προέκυψε, υπήρχε πριν την πώληση. Καλό το μαρκετινγκ και τα περί σούπερ-ελέγχου αλλά όπως θα έχεις καταλάβει στην περίπτωση σου δεν ισχύει! Όσο για την εγγύηση, σαφώς και καλύπτει ελαττώματα, αυτός είναι ο σκοπός της...
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, giomi είπε Αγαπητέ PLACEBO 89, δεν αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο για να βάλω χρήματα στην τσέπη, ήθελα να το χαρώ. Είναι σαν να φοράω μπαλωμένο παντελόνι και πουκάμισο και εγώ να νιώθω καλά γιατί τα πήρα μισοτιμής. Το πλήρωσα για καινούργιο, όχι για διαλογής. Σεβαστο.Σε καμια περιπτωση δεν εισαι παραλογος και θες να διεκδικησεις τ αυτονοητα! Το θεμα ειναι να ξεμπερδεψεις με τον πιο ανωδυνο τροπο.. Δυστυχως το νομικο κομματι δεν κινειται οπως πρεπει και αυτο εκμεταλλευονται!
giomi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, agnostos13 είπε Καλό το μαρκετινγκ και τα περί σούπερ-ελέγχου αλλά όπως θα έχεις καταλάβει στην περίπτωση σου δεν ισχύει! Όσο για την εγγύηση, σαφώς και καλύπτει ελαττώματα, αυτός είναι ο σκοπός της... Με την πώληση--αγορά, πωλητής και αγοραστής έχουν αποδεχτεί τους όρους και τις υποχρεώσεις που αναγράφονται στην εγγύηση. Αν ο πωλητής, πριν την πώληση, γνωρίζει ότι υπάρχουν ελαττώματα--βλάβες και προχωρήσει στην πώληση χωρίς να ενημερώσει τον αγοραστή, αυτό είναι κάτι που δεν αναγράφεται στην εγγύηση.
agnostos13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, giomi είπε Με την πώληση--αγορά, πωλητής και αγοραστής έχουν αποδεχτεί τους όρους και τις υποχρεώσεις που αναγράφονται στην εγγύηση. Αν ο πωλητής, πριν την πώληση, γνωρίζει ότι υπάρχουν ελαττώματα--βλάβες και προχωρήσει στην πώληση χωρίς να ενημερώσει τον αγοραστή, αυτό είναι κάτι που δεν αναγράφεται στην εγγύηση. Δεν το αναγράφει καθώς πρακτικά δεν παίζει κάποιο ρόλο. Σκοπός της εγγύησης δεν είναι να εξετάσει αν ένα ελαττωματικό προϊόν πωλήθηκε με δόλο αλλά εφόσον αποδειχθεί το προϊόν ελαττωματικό πως θα καλυφθεί ο αγοραστής.
giomi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν το αναγράφει καθώς πρακτικά δεν παίζει κάποιο ρόλο. Σκοπός της εγγύησης δεν είναι να εξετάσει αν ένα ελαττωματικό προϊόν πωλήθηκε με δόλο αλλά εφόσον αποδειχθεί το προϊόν ελαττωματικό πως θα καλυφθεί ο αγοραστής. Συμφωνώ, αλλά έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες και δεν έχω επίσημη--γραπτή απάντηση αν και πως θα με καλύψουν. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από giomi
korakios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, giomi είπε Συμφωνώ, αλλά έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες και δεν έχω επίσημη--γραπτή απάντηση αν και πως θα με καλύψουν. Λογικό είναι και λυπάμαι που στο λέω ,απάντηση δε θα πάρεις. Μόνο νομικά, νόμιζα οτι ήταν αυτονόητο .
giomi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, korakios είπε Λογικό είναι και λυπάμαι που στο λέω ,απάντηση δε θα πάρεις. Μόνο νομικά, νόμιζα οτι ήταν αυτονόητο . Αγαπητέ korakios είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρω απάντηση, εγώ χτυπώ την πόρτα. Αλλά γίνεται κουβέντα που μπορεί να βοηθήσει κάπου.
tunes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 24/9/2020 στις 9:01 ΜΜ, giomi είπε Αγαπητέ korakios είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρω απάντηση, εγώ χτυπώ την πόρτα. Αλλά γίνεται κουβέντα που μπορεί να βοηθήσει κάπου. Έχεις ενημερώσει την μαμά στην Ιαπωνία;
giomi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 9:04 ΜΜ, tunes είπε Έχεις ενημερώσει την μαμά στην Ιαπωνία; Έστειλα μειλ στον πρόεδρο και σε πέντε ημέρες είχα απάντηση. JAPAN 2.pdf 1
BALABANIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 28/9/2020 στις 8:54 ΜΜ, giomi είπε Έστειλα μειλ στον πρόεδρο και σε πέντε ημέρες είχα απάντηση. JAPAN 2.pdf 1 MB · 23 downloads Τελικά ποιά ηταν η κατάληξη φίλε;
giomi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, BALABANIS είπε Τελικά ποιά ηταν η κατάληξη φίλε; Έχω στείλει την αναφορά μου στον συνήγορο του καταναλωτή και περιμένω.
giomi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2020 στις 6:37 ΜΜ, korakios είπε Σιγουρα πάντως δεν τα ελέγχουν καν τα αμάξια στις αντιπροσωπίες (εμένα είχε μισά λάδια και τα λάστιχα ήταν έτοιμα να σκάσουν) Θα μπορούσαν «άνετα» να το στείλουν πίσω , το τι έπαιξε μπορεί και να μη το μάθουμε ποτέ . Τρεις σελίδες από το βιβλιαράκι εγγύησης του αυτοκινήτου. Στο βιβλιαράκι υπάρχουν και οι σελίδες με τα πλαίσια για τις σφραγίδες των σέρβις. Όρος της εγγύησης είναι, πρέπει να υπάρχουν οι σφραγίδες των σέρβις για να είναι αυτή σε ισχύ. Το πιστοποιητικό ποιότητας, όμως δεν έχει σφραγίδα και υπογραφή. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από giomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα