Loinen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, giomi είπε ΤΟΥΟΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ δεν απαντά Αυτο ελειπε να σου απαντησει εκτος και αν εισαι ο Jeremy Clarckson... Με το συμπαθειο βεβαια. Δεν θα ιδρωσει το αυτι τους ετσι. Μονο αν κινηθεις νομικα και τυπικα.
stefan123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Και νομικά να κινηθείς,ελπίζω να σε καθοδηγήσουν σωστά....Γιατί αν σε οδηγήσουν σε τίποτα δικόγραφα,και όχι εξώδικα,την εκατσεςτην βάρκα... Βασικά την κατσατε όλοι,οπότε μόνο αυτό ελπίζω....καλό κουράγιο...
dkstopo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δώσε τις αποδείξεις από το ταξί στον δικηγόρο. Αυτοκίνητο δεν θα σου αλλάξουν κατα πασα πιθανότητα, οι όροι τους το λένε ξεκάθαρα αλλά μπορείς να παρεις μια καλη αποζημίωση εάν ο δικηγόρος Απασχοληθεί αρκει ο δικαστής να καταλάβει την μειωμένη αξία που είχε το αυτοκίνητο πριν βγει η άδεια του συν την ταλαιπωρία που έχεις εσυ μιας και το κρατάς σε γκαράζ. Η αντιπροσωπία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα σου καλύψει τίποτα . Το κέρδος από την πώληση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 500ευρω...
sargus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Φίλε μου σου εύχομαι τα καλύτερα! Για αυτό παιδιά καλός οπτικός έλεγχος πριν παραλαβουμε. Πάντα. Και όχι μόνο σε αμάξι αλλά και σε μια συσκευή, σε ένα ρούχο κτλ. 1
agap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 επειδη ολα τα προηγουμενα ειναι χρονοβορα με αγνωστα αποτελεσματα και αρκετα εξοδα ,εγω στην περιπτωση σου θα το εβαζα αγγελια για πουλημα αμεσα.... τωρα που ειναι καινουριο ακομη...και αυτοματως με τα λεφτα θα αγοραζα κατι αλλο ποιοτικα καλυτερο και ψαγμενο απο πριν στα θεματα αυτα....οσο το κρατας πεφτει η αξια του περισσοτερο σαν μεταχειρισμενο συν οτι πληρωνεις τα δικηγορικα, συν οτι ολα ειναι χρονοβορα σε βαθος διετιας, συν οτι αν χασεις την δικη θα πληρωσεις τα εξοδα της...ολα αυτα μετα απο κανα δυο χρονια που το αμαξι σου θα εχει χασει αλλα δυο με τρια χιλιαρικα λογω παλαιοτητας....δυστυχως στην περιπτωση σου εχεις δικιο αλλα δυσκολα θα το βρεις με τον τροπο που εσυ θελεις (αντικατασταση)...το πολυ πολυ να στο βαψουν δωρεαν αλλα μετα δυστυχως δεν θα πωλειται ευκολα γιατι ολοι θα νομιζουν οτι ειναι τρακαρισμενο... 2
Rpanagos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Σε αντιπροσωπία που πηγε γνωστος μου να παραλαβει το αμαξι του (nissan) μιας και το εφεραν απο μια αλλη σε αποσταση περιπου 50 χλμ το αμαξι ηρθε με 50χμλ στο κοντερ... Ποιος μου λεει οτι δεν το εφερε κοφτες το αμαξι? Εκει ομως δεν εκανε τιποτα ο φιλος..απολυτως 1
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4/9/2020 στις 4:00 ΜΜ, giomi είπε Έχω στείλει σε όλα τα περιοδικά, site και ετοιμάζω και video για το youtube ελληνικά, αγγλικά. Ανέβασέ το σε όσα φόρουμ μπορείς.Αυτά φοβούνται.Και στο youtube αλλά πριν να δει την ανάρτηση νομικός να μην έχεις προβλήματα γιατί εκεί έχει παγκόσμια θέαση. Τα περιοδικά τα χρηματοδοτούν και πριν ανεβάσουν κάτι πρώτα θα τους πάρουν τηλέφωνο.Μην περιμένεις στήριξη από αυτούς.Πάντως μου φαίνεται ψέμα ότι δείχνουν τόση αδιαφορία στην εμφάνιση.Κρίμα.Καλοί οι Ιάπωνες αλλά Γερμανοί δεν θα γίνουν ποτέ.
giomi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ανέβασέ το σε όσα φόρουμ μπορείς.Αυτά φοβούνται.Και στο youtube αλλά πριν να δει την ανάρτηση νομικός να μην έχεις προβλήματα γιατί εκεί έχει παγκόσμια θέαση. Τα περιοδικά τα χρηματοδοτούν και πριν ανεβάσουν κάτι πρώτα θα τους πάρουν τηλέφωνο.Μην περιμένεις στήριξη από αυτούς.Πάντως μου φαίνεται ψέμα ότι δείχνουν τόση αδιαφορία στην εμφάνιση.Κρίμα.Καλοί οι Ιάπωνες αλλά Γερμανοί δεν θα γίνουν ποτέ. Πίστευα πως αφού αποδέχονται τα προβλήματα στη βαφή ότι η ΤΟΥΟΤΑ θα έδινε λύση, πριν φθάσω εδώ. 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Διάβασα μόνο το πρώτο post, οπότε δεν ξέρω τι γράφτηκε μετά, αλλά θεωρώ βέβαιο πως το αυτοκίνητο είναι ξαναβαμμένο. Στις 4/9/2020 στις 11:58 ΠΜ, Beefeater είπε γιατι με το που ειδα τον τιτλο του θεματος ειμουνα ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα ηταν για τογιοτα?? Μήπως επειδή Yaris βγάζει μόνο η Toyota? Στις 4/9/2020 στις 1:37 ΜΜ, 2tsipakis είπε δε μπορει να το ακουμπησει ανθρωπος οταν βαφεται , δεν μιλαμε για τουβλα τοιχου αλλα για ηλεκτροστατικη βαφη απο ρομποτ . Δεν νομίζω πως είναι ηλεκτροστατική βαφή.Έτσι βάφονται οι ζάντες π.χ όχι το αμάξωμα.
mikevchq Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4/9/2020 στις 2:46 ΜΜ, giomi είπε Το πάχος της βαφής σε όλο το αυτοκίνητο είναι 0,12 - 0,13 mm. Είναι εντάξει ? Εκεί κυμαίνεται η εργοστασιακή βαφή
giomi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε αλλά θεωρώ βέβαιο πως το αυτοκίνητο είναι ξαναβαμμένο. Το πάχος στη βαφή που είναι παντού 0,12 -- 0,13, πως το δικαιολογείς ? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από giomi
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το δικαιολογώ, δεν ξέρω πόσο είναι η εργοστασιακή. Αλλά αυτά τα μικρά βαθουλώματα/μπιμπίκια μου θυμίζουν βαφές φαναρτζήδων (βαφέων). Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_
giomi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Δεν το δικαιολογώ, δεν ξέρω πόσο είναι η εργοστασιακή. Αλλά αυτά τα μικρά βαθουλώματα/μπιμπίκια μου θυμίζουν βαφές φαναρτζήδων (βαφέων). Δεν έχει βαθουλώματα, έχει μπιμπίκια, άβαφα σημεία που έχουν περαστεί με βερνίκι, ζάρες εσωτερικά στις δύο μπροστινές πόρτες και ένα άγγιγμα σε νωπή βαφή στο κάσωμα .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην τρίτη και τέταρτη φωτογραφία, αυτά μου φαίνονται για βαθουλώματα, αλλά δεν θα μαλώσουμε γι'αυτό! Αυτές οι τσαπατσουλιές θυμίζουν Έλληνα βαφέα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δουλεύει σωστά το παχυμετρο σίγουρα ειναι εργοστασιακη βαφή και μόνο. Δεν μας είπες γιατί το παρέλαβες και τι έκπτωση σου έκαναν ή τι υπέγραψες για αυτή την εκπτωση και τέλος αν ήταν ετοιμοπαραδοτο? Από το vin δείχνει να είναι από Γαλλία ή Ισπανία και όχι τουρκια.. Αναστροφή υπαναχώρηση από συμβαση πώλησης + αποζημίωση κτλ θυμάμαι είχε γίνει σε ένα φορτηγο mb.θα δοκίμαζα με εκείνον τον δικηγορο ή κάποιον π έχει ασχοληθεί με παρόμοιες υποθεσεις.. Αφήστε τα vs ...υπάρχουν και mercedes με renault κινητήρες , nissan/mitsubishi με renault και τα Τέσλα με bosch .. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα