korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Αν είχες βάλει δικηγόρο από την πρώτη μέρα και είχες κάνει ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες και όχι τις αηδίες με τον συνήγορο, ...θα ήταν στην πρώτη αναβολή (απο πολλές 10ετίας) 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Αλλά σιγά μην πληρώσετε δικηγόρο, μπορείτε και μόνοι σας, δε σχολιάζω γιατί είναι κρίμα να κλειδώσει ένα θέμα που αφορά όλους μας
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Περιμένω τα (ελπίζω καλά) νέα από την αντιπροσωπεία και μετά θα τοποθετηθώ περί της γνωμοδότησης του ΣΤΚ.
giomi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Ειναι στο χερι της αλλης πλευρας. Αν δεν υπαρχει καλη διαθεση θα το τερματισει. Οι αποφασεις αυτες εχουν ουσιαστικη χρησιμοτητα μονο σε δικαστηριο. Εδω εγω τραβιομουν χρονια, για εντελως διαφορετικη υποθεση βεβαια, εχοντας στα χερια μου γνωμοδοτιση απο το ΣτΕ που θεωρητικα ειναι ισαξια με αποφαση του Αρειου Παγου. Εγώ περίμενα και περιμένω να γνωμοδοτήσει, ακολουθώντας την νόμιμη διαδικασία, να εξετάσει όλα τα έγγραφα των εμπλεκόμενων, να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες και την συνδρομή άλλων υπηρεσιών, αν του είναι αναγκαίο. Αν κατά την μελέτη μίας υπόθεσης υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων, αυτές τις κοινοποιεί στις αρμόδιες Εισαγγελίες. 17 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Περιμένω τα (ελπίζω καλά) νέα από την αντιπροσωπεία και μετά θα τοποθετηθώ περί της γνωμοδότησης του ΣΤΚ. Για τον φάκελο της αναφοράς μου, έστειλα στον ΣΤΚ πέντε mails με 33 συνημμένα. Ανεβάζω ένα από τα πέντε. ΑΝ ο ΣΤΚ δεν είχε παραβεί την νόμιμη διαδικασία, θα του είχα στείλει και ότι άλλο έχω μετά τις 21-9-2020.
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, giomi είπε Εγώ περίμενα και περιμένω να γνωμοδοτήσει Δεν πρόκειται αφού αρχειοθέτησε την υπόθεση. Απο τη στιγμή ειδικά ,που πας για συμφωνία δε νομίζω να την ξανά ανοίξει ,εκτός αν συνεχίσει η Toyota να μην απαντά . Τότε ξανα ανοίγει η υπόθεση και μπορείς να δώσεις και στοιχεία απο 3ους για να αποδείξεις και το μέγεθος της ελαττωματικής βαφής
giomi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 26/1/2021 στις 6:44 ΜΜ, agnostos13 είπε Εκτός και αν ο μόνος λόγος που άνοιξες το θέμα είναι για να κράξεις (αντιπροσωπεία, έμπορο και ΣΤΚ) και όχι να ενημερώσεις Βαριά κουβέντα, που μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο. Έχεις την συμπάθειά μου.
fsbmaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συμβουλή : Αμεση κοινοποιηση και ενημέρωση της μαμας εταιρίας... ΑΜΕΣΗ... Στα κεντρικα japan και ευρωπαικά κεντρικά αν υπάρχουν Edit¨Μολις ειδα οτι το εχεις κανει.... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από fsbmaniac
agligoros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μπραβο γιομι για το ψαξιμο και την υπομονη
tunes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μπράβο giomi ,για όλα αυτά που παρουσίασες εδώ, για να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Μασημένη τροφή. Να έχεις ευχάριστα νέα.
RTW4ever Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2021 στις 12:02 ΜΜ, giomi είπε Εγώ περίμενα και περιμένω να γνωμοδοτήσει, ακολουθώντας την νόμιμη διαδικασία, να εξετάσει όλα τα έγγραφα των εμπλεκόμενων, να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες και την συνδρομή άλλων υπηρεσιών, αν του είναι αναγκαίο. Αν κατά την μελέτη μίας υπόθεσης υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων, αυτές τις κοινοποιεί στις αρμόδιες Εισαγγελίες. Για τον φάκελο της αναφοράς μου, έστειλα στον ΣΤΚ πέντε mails με 33 συνημμένα. Ανεβάζω ένα από τα πέντε. ΑΝ ο ΣΤΚ δεν είχε παραβεί την νόμιμη διαδικασία, θα του είχα στείλει και ότι άλλο έχω μετά τις 21-9-2020. Μη αποδοχή λογοκρισίας από το Insomnia Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από RTW4ever 2
giomi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 1/2/2021 στις 11:52 ΜΜ, RTW4ever είπε Καλά, περίμενε εσύ να βρεις λύση χωρίς δικαστήριο Αγαπητέ, δικηγόρος είσαι??
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Τί έγινε τελικά, έπεσε τηλέφωνο από Τογιότα?
mechpanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 27/1/2021 στις 12:02 ΜΜ, giomi είπε Εγώ περίμενα και περιμένω να γνωμοδοτήσει, ακολουθώντας την νόμιμη διαδικασία, να εξετάσει όλα τα έγγραφα των εμπλεκόμενων, να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες και την συνδρομή άλλων υπηρεσιών, αν του είναι αναγκαίο. Αν κατά την μελέτη μίας υπόθεσης υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων, αυτές τις κοινοποιεί στις αρμόδιες Εισαγγελίες. Για τον φάκελο της αναφοράς μου, έστειλα στον ΣΤΚ πέντε mails με 33 συνημμένα. Ανεβάζω ένα από τα πέντε. ΑΝ ο ΣΤΚ δεν είχε παραβεί την νόμιμη διαδικασία, θα του είχα στείλει και ότι άλλο έχω μετά τις 21-9-2020. Δεν είναι αυτή η δουλειά του. 1
giomi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, mechpanos είπε Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Από την επίσημη σελίδα του ΣΤΚ. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από giomi
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, mechpanos είπε Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Ε, όχι και οτι δεν είναι δουλειά του ΣτΚ, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του Κανονικά έπρεπε να λάβει υπόψιν μόνο οτι είναι γραπτό Για την ελαττωματική βαφή στηρίχθηκε στο τι είπε η αντιπροσωπία Έστω οτι τα παραβλέπουμε αυτά , πρέπει να μεσολαβήσει για τη συμφωνία Αν η Toyota συνεχίσει να κάνει τον Αλέκο ,πρέπει να βγάλει απόφαση για να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική δικαστική διαμάχη Δυστυχώς πρώτη φορά το βλέπω ,αλλά ο ΣτΚ τα έκανε μαντάρα @giomi ακόμα δεν επικοινώνησαν ?
RTW4ever Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, giomi είπε Από την επίσημη σελίδα του ΣΤΚ. Δεν αποδέχομαι τη λογοκρισία απο το insomnia, οπότε έσβησα το μήνυμα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από RTW4ever Λογοκρισία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα