Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, giomi είπε

Εγώ όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

384145044_.2(2).jpg.5728903370f2f5301cf3

Δε σε προώθησε o ΣτΚ το μήνυμα απο την Toyota ? (τώρα το πρόσεξα)

Επεξ/σία από korakios
  • Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, eMike είπε

Φίλε ts... 

Καλά μας λες για το τηλεφώνημα με την πρόταση απο απόκρυψη και όλα αυτά. Καλα μας λες οτι μπορεί να ήταν απο Toyota μπορεί και όχι, μπορεί και φάρσα, μπορεί και όχι. 

Αφού ολα αυτά τα λες, και πολύ σωστά τα λες, φυσικά, γιατί τα επικοινώνησες στον ΣΤΚ; Και τι απάντηση ακριβώς περίμενες σε μια τέτοια επικοινωνία; 

Υπάρχει κάτι που έχω καταλάβει λάθος; 

Η αναφορά μου στο τηλεφώνημα, δεν αλλάζει κάτι, δεν προσθέτει, ούτε αφαιρεί σε αυτά που πρέπει να διερευνήσει ο ΣΤΚ. Τα έγγραφα που υπάρχουν τα έχει στον φάκελο.

6 λεπτά πριν, korakios είπε

384145044_.2(2).jpg.5728903370f2f5301cf3

Δε σε προώθησε o ΣτΚ το μήνυμα απο την Toyota ? (τώρα το πρόσεξα)

Τι με ρωτάς? Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giomi είπε

Τι με ρωτάς? Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά.

Η φωτό δεν είναι απο τον ΣτΚ που λέει οτι θα σου προωθήσει μήνυμα απο την Toyota για την αντικατάσταση ή κάνω λάθος?

Αν όντως είναι , η ερώτησή μου είναι :

στο έστειλε τελικά ο ΣτΚ το email της Toyota με την γραπτή πρόταση αντικατάστασης ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, giomi είπε

Η αναφορά μου στο τηλεφώνημα, δεν αλλάζει κάτι, δεν προσθέτει, ούτε αφαιρεί σε αυτά που πρέπει να διερευνήσει ο ΣΤΚ. Τα έγγραφα που υπάρχουν τα έχει στον φάκελο.

Δικηγόρος υπαρχει τελικα  η το παλεύεις μονο σου?

Παρε εναν λοιπον παρε και το χαρτι του συνήγορου που λεει οτι η τουοτα συμφωνεί σε αντικατασταση (ασχέτως αν το μαιλλ δεν το έχεις η διατύπωση στο χαρτι για συμφωνια υπαρχει) και πηγαίνε να βγάλεις ακρη με χαρτι και μολυβι.

Μεχρι τωρα δεν έχεις τιποτα χειροπιαστό στο χερι σου .Ακομα και αν δεν βρεις ακρη με τον δικηγορο θα πρεπει να επιδιωξεισ να έχεις καποιο χαρτι με τις προθέσεις της αντιπροσωπείας για να χειριστείς αναλογα τον συνηγορο

Νομικες υποθέσεις με κουβεντες τυπου μου ειπε και του ειπα δεν λύνονται.

Μπορει λοιπον να μην ειμαι δικηγόρος αλλα έχοντας δουλεψει χρονια σε αντιπροσωπείες σουλεω οτι έχεις διαλέξει δυσκολο δρομο και τον έχεις παρει και στραβα.

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, korakios είπε

Η φωτό δεν είναι απο τον ΣτΚ που λέει οτι θα σου προωθήσει μήνυμα απο την Toyota για την αντικατάσταση ή κάνω λάθος?

Αν όντως είναι , η ερώτησή μου είναι :

στο έστειλε τελικά ο ΣτΚ το email της Toyota με την γραπτή πρόταση αντικατάστασης ?

Ο ΣΤΚ μου προωθεί την αλληλογραφία του με την Τουότα για να μου πει ότι της έχει πει να με καλέσει και ότι αν δεν το κάνει θα ανοίξει πάλι την υπόθεση,  και αυτή του απαντά οτι θα επικοινωνήσει. σελιδα 13. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΚ EMAIL ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ , ούτε από την Τουοτα, με την γραπτή πρόταση της προς εμένα, για την αντικατάσταση. Ότι αναφέρει η απόφαση μόνο και τα προωθημένα.

25 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Δικηγόρος υπαρχει η το παλεύεις μονο σου?

Παρε εναν λοιπον παρε και το χαρτι του συνήγορου που λεει οτι η τουοτα συμφωνεί σε αντικατασταση (ασχέτως αν το μαιλλ δεν το έχεις η δυατυπωση στο χαρτι για συμφωνια υπαρχει) και πηγαίνε να βγάλεις ακρη με χαρτι και μολυβι.

Μεχρι τωρα δεν έχεις τιποτα χειροπιαστό στο χερι σου .

Αύριο πιστευώ θα μιλήσουμε.

Επεξ/σία από giomi
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε

Αποψη μου ΜΗ πας χωρίς δηκηγορο.

Τηλεφώνημα περιμένω, να συνεννοηθούμε.

Εγώ όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.  Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.   Εγώ όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ.

23 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Αποψη μου ΜΗ πας χωρίς δηκηγορο.

Τηλεφώνημα περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσες χιλιάδες ευρώ αξίας αγορά, βρες ρε άνθρωπε έναν δικηγόρο να σου λύσει τα προβλήματα που κάθεσαι και παίζεις τις κουμπάρες στο insomnia.Φ

Εμείς τι να σου πούμε;

Φιλικά

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Τόσες χιλιάδες ευρώ αξίας αγορά, βρες ρε άνθρωπε έναν δικηγόρο να σου λύσει τα προβλήματα που κάθεσαι και παίζεις τις κουμπάρες στο insomnia.Φ

Εμείς τι να σου πούμε;

Φιλικά

Εδω απλά έχει την καλοσύνη και μας ενημερώνει , εσύ τι ακριβώς κάνεις?

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, korakios είπε

Εδω απλά έχει την καλοσύνη και μας ενημερώνει , εσύ τι ακριβώς κάνεις?

Απλά δεν βγάζω κανένα νόημα.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, giomi είπε

Τηλεφώνημα περιμένω, να συνεννοηθούμε.

Εγώ όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.  Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.   Εγώ όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ.

Τηλεφώνημα περιμένω.

Αν είχες βάλει δικηγόρο από την πρώτη μέρα και είχες κάνει ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες και όχι τις αηδίες με τον συνήγορο, ο οποίος δεν έχει καμία ισχύ επιβολής, τώρα θα είχες λύσει το πρόβλημα.

Αλλά σιγά μην πληρώσετε δικηγόρο, μπορείτε και μόνοι σας, ψάχνετε και στο διαδίκτυο αποσπασματικές πληροφορίες και διατάξεις και όλα καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Αν είχες βάλει δικηγόρο από την πρώτη μέρα και είχες κάνει ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες και όχι τις αηδίες με τον συνήγορο, ο οποίος δεν έχει καμία ισχύ επιβολής, τώρα θα είχες λύσει το πρόβλημα.

Αλλά σιγά μην πληρώσετε δικηγόρο, μπορείτε και μόνοι σας, ψάχνετε και στο διαδίκτυο αποσπασματικές πληροφορίες και διατάξεις και όλα καλά.

Οι αποσπασματικές πληροφορίες και διατάξεις είναι από την σελίδα του ΣΤΚ. Ο ΣΤΚ δεν είναι αηδία, είναι ανεξάρτητη αρχή.

Επεξ/σία από giomi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giomi είπε

Οι αποσπασματικές πληροφορίες και διατάξεις είναι από την σελίδα του ΣΤΚ. Ο ΣΤΚ δεν είναι αηδία, είναι ανεξάρτητη αρχή.

Ειναι ανεξαρτητη αρχη χωρις καμια ουσιακστικα ισχυ. Ο ΣτΚ γνωμοδοτει, δεν επιβαλει. Η αποφαση του ΣτΚ δεν λεει τιποτα απολυτως στην αντιπροσωπεια, γνωριζουν πολυ καλα ποιες ειναι οι υπορεωσεις τους. Μπορει να σου φανει χρησιμη μονο για δικαστικη χρηση αν φτασετε μεχρι εκει. 

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ειναι ανεξαρτητη αρχη χωρις καμια ουσιακστικα ισχυ. Ο ΣτΚ γνωμοδοτει, δεν επιβαλει. Η αποφαση του ΣτΚ δεν λεει τιποτα απολυτως στην αντιπροσωπεια, γνωριζουν πολυ καλα ποιες ειναι οι υπορεωσεις τους. Μπορει να σου φανει χρησιμη μονο για δικαστικη χρηση αν φτασετε μεχρι εκει. 

Δεν απευθύνθηκα στον ΣΤΚ για να επιβάλει, αλλά για να γνωμοδοτήσει με όλα τα εργαλεία που διαθέτει, πάντα με βάση την νόμιμη διαδικασία, τους νόμους και τις διατάξεις που ρυθμίζουν την λειτουργεία της αγοράς και προστατεύουν πωλητή και αγοραστή. Έχει τεράστια ισχύ και θεσμικό ρόλο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giomi είπε

Δεν απευθύνθηκα στον ΣΤΚ για να επιβάλει, αλλά για να γνωμοδοτήσει με όλα τα εργαλεία που διαθέτει, πάντα με βάση την νόμιμη διαδικασία, τους νόμους και τις διατάξεις που ρυθμίζουν την λειτουργεία της αγοράς και προστατεύουν πωλητή και αγοραστή. Έχει τεράστια ισχύ και θεσμικό ρόλο.

Ειναι στο χερι της αλλης πλευρας. Αν δεν υπαρχει καλη διαθεση θα το τερματισει. Οι αποφασεις αυτες εχουν ουσιαστικη χρησιμοτητα μονο σε δικαστηριο. Εδω εγω τραβιομουν χρονια, για εντελως διαφορετικη υποθεση βεβαια, εχοντας στα χερια μου γνωμοδοτιση απο το ΣτΕ που θεωρητικα ειναι ισαξια με αποφαση του Αρειου Παγου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...