giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Επειδή τα έχεις μπλέξει πολύ με τα χαρτιά που βάζεις και ξαναβάζεις. 1) Όταν σε πήραν τηλέφωνο από την Toyota και σου είπαν για αντικατάσταση με πληρωμή δέχτηκες ή όχι. 2) Όταν μίλησες με τον ΣΤΚ ζήτησες αντικατάσταση με πληρωμή ή χωρίς; Αγαπητέ, τα δικαστήρια δεν δικάζουν με τι σου είπα και τι μου είπες. Και εγώ λέω ότι μου είπαν πως θα μου δώσουν το νέο ΤΟΥΟΤΑ GR Yaris και 5000€ γιατί με ταλαιπώρησαν. Ισχύει?? Με τον ΣΤΚ δεν μιλάς, στέλνεις και σου στέλνει εγγράφως, Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από giomi
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, giomi είπε Αγαπητέ, τα δικαστήρια δεν δικάζουν με τι σου είπα και τι μου είπες. Και εγώ λέω ότι μου είπαν πως θα μου δώσουν το νέο ΤΟΥΟΤΑ GR Yaris και 5000€ γιατί με ταλαιπώρησαν. Ισχύει?? Αν έχεις σκοπό να πας στα δικαστήρια μπορείς να υποβάλεις τα στοιχεία σου εκεί. Αν πάντως θες να βγάλουμε άκρη με το τι έχει γίνει πρέπει να μας εξηγήσεις. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αν έχεις σκοπό να πας στα δικαστήρια μπορείς να υποβάλεις τα στοιχεία σου εκεί. Αν πάνωτς θες να βγάλουμε άκρη με το τι έχει γίνει πρέπει να μας εξηγήσεις. Δεν μπορώ ή δεν έχω την ικανότητα να εξηγήσω παραπάνω. Δεν κρύβω κάτι, μόνο την φορολογική μου δεν ανέβασα. Θέλω να σε βοηθήσω να καταλάβεις, αλλά μάλλον δεν το καταφέρνω. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από giomi
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, giomi είπε Δεν μπορώ ή δεν έχω την ικανότητα να εξηγήσω παραπάνω. Αν απαντούσες στην ουσία των ερωτήσεων που έκανα αντί να πετάς τη μπάλα στην κερκίδα θα βγάζαμε συμπέρασμα. Εκτός και αν ο μόνος λόγος που άνοιξες το θέμα είναι για να κράξεις (αντιπροσωπεία, έμπορο και ΣΤΚ) και όχι να ενημερώσεις, οπότε πάω πάσο. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να βρεις λύση, ακόμα και αν δεν θες να μοιραστείς την εξέλιξη μαζί μας. ΥΓ. Αν δεις διόρθωσα το "μιλάς", μπας και συνενοηθούμε. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Αν απαντούσες στην ουσία των ερωτήσεων που έκανα αντί να πετάς τη μπάλα στην κερκίδα θα βγάζαμε συμπέρασμα. Εκτός και αν ο μόνος λόγος που άνοιξες το θέμα είναι για να κράξεις (αντιπροσωπεία, έμπορο και ΣΤΚ) και όχι να ενημερώσεις, οπότε πάω πάσο. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να βρεις λύση, ακόμα και αν δεν θες να μοιραστείς την εξέλιξη μαζί μας. Καλέ μου άνθρωπε,νομίζω πως ότι έχω το ανέβασα, σου λείπει κάτι από την σειρά?? Αν ναι, πες μου. Να γεννήσω έγγραφα δεν γίνεται. 27 λεπτά πριν, korakios είπε 7.β νομικά δεν ισχύει , ούτε ο ΣτΚ έχει αποδείξει κάτι τέτοιο , μόνο σε δικαστήριο απο 3ους εμπειρογνώμονες μπορεί να αποδειχθεί κάτι . Πάρε με το καλό το αμάξι πρώτα , ή αν δε θες να πληρώσεις ξεκίνα δικαστικώς. Το ανέβασα για να δείξω, πόσα θέματα δεν εξέτασε ο συνήγορος με την παράνομη διαδικασία που ακολούθησε. Εγώ περιμένω την επικοινωνία της Τουοτα.
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, giomi είπε Καλέ μου άνθρωπε,νομίζω πως ότι έχω το ανέβασα, σου λείπει κάτι από την σειρά?? Αν ναι, πες μου. Να γεννήσω έγγραφα δεν γίνεται. Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά. Απάντησε μου αν μπορείς στα παρακάτω ερωτήματα με ΝΑΙ ή ΟΧΙ ωστέ να διεκυρινιστούν τα ερωτήματα: -Σου πρότεινε η Toyota αντικατάσταση με πληρωμή και τη δέχτηκες; -Απαίτησες από το ΣΤΚ αντικατάσταση χωρίς πληρωμή; -Συμβιβάστηκες μέσω του ΣΤΚ οτι δέχεσαι αντικατάσταση με πληρωμή τελικά; Δεν με νοιάζει αν έχεις χαρτιά ή όχι για αυτά, δεν είναι ούτε δικαστήριο εδώ, ούτε ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
SPYRER_007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 5:18 ΜΜ, SPYRER_007 είπε Κακως αποδεχτηκες μια τοσο γενικη και αόριστη προταση απο μεριάς της αντιπροσωπίας,διατυπωμένη σε ενα μαιλ του ποδαριου.Ο συνήγορος απο την μερια του καλώς έκλεισε την υποθεση αφου εσυ συμφώνησες. Εκτός απο το μαιλ υπάρχει καποιο χαρτι με υπογραφες που αναφερει αναλυτικα τι ακριβώς αντιπροτείνει η αντιπροσωπεία .Δικηγορο δεν εχεις.Το μαιλ δεν δεσμευει κανενα ουτε εσενα ουτε την αντιπρωσωπεια.Κατ εμε πολυ προχειρη αντιμετωπιση.....
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά. Απάντησε μου αν μπορείς στα παρακάτω ερωτήματα με ΝΑΙ ή ΟΧΙ ωστέ να διεκυρινιστούν τα ερωτήματα: -Σου πρότεινε η Toyota αντικατάσταση με πληρωμή και τη δέχτηκες; -Απαίτησες από το ΣΤΚ αντικατάσταση χωρίς πληρωμή; -Συμβιβάστηκες μέσω του ΣΤΚ οτι δέχεσαι αντικατάσταση με πληρωμή τελικά; Δεν με νοιάζει αν έχεις χαρτιά ή όχι για αυτά, δεν είναι ούτε δικαστήριο εδώ, ούτε ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών. Συγγνώμη, αλλά τα έχω απαντήσει. 2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Εκτός απο το μαιλ υπάρχει καποιο χαρτι με υπογραφες που αναφερει αναλυτικα τι ακριβώς αντιπροτείνει η αντιπροσωπεία .Δικηγορο δεν εχεις.Το μαιλ δεν δεσμευει κανενα ουτε εσενα ουτε την αντιπρωσωπεια.Κατ εμε πολυ προχειρη αντιμετωπιση..... Είστε νομικός? 1 1
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, giomi είπε Συγγνώμη, αλλά τα έχω απαντήσει. Μου κάνει εντύπωση που είσαι έτοιμος να ανεβάσεις τη φορολογική σου δήλωση αλλά όχι να απαντήσεις 3 ερωτήσεις. Κάποιο λόγο θα έχεις να μη θες να βγάλουμε άκρη. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
SPYRER_007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι μηχανικος και απο τι καταλαβα τωρα πας να δεις τι ακριβως προτείνει η αντιπροσωπεία.Για μενα καλο θα ηταν στην συζητηση να έχεις και το δικηγορο σου μαζι. 5 λεπτά πριν, giomi είπε Συγγνώμη, αλλά τα έχω απαντήσει. Είστε νομικός? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από SPYRER_007 1
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 @agnostos13λογικές οι απορίες σου και όντως θα μπορούσε ο άνθρωπος να απαντήσει ,αλλά δε βοηθά το ύφος σου, σαν να ξεχνάς οτι έχει φάει απίστευτη ταλαιπωρία . Αν πάρεις το θέμα απο τη σ10 τουλάχιστον εγώ κατάλαβα οτι - δεν τον απαντούσανε στα email - μετά την προσφυγή μέσω ΣτΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία για αντικατάσταση με πληρωμή - αποδέχθηκε
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, korakios είπε @agnostos13λογικές οι απορίες σου και όντως θα μπορούσε ο άνθρωπος να απαντήσει ,αλλά δε βοηθά το ύφος σου, σαν να ξεχνάς οτι έχει φάει απίστευτη ταλαιπωρία . Αν πάρεις το θέμα απο τη σ10 τουλάχιστον εγώ κατάλαβα οτι - δεν τον απαντούσανε στα email - μετά την προσφυγή μέσω ΣτΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία για αντικατάσταση με πληρωμή - αποδέχθηκε -Δεν μου έχουν δώσει ΠΟΤΕ εγγράφως οποιαδήποτε πρόταση, Τουοτα και πωλητής. -ΠΡΙΝ καταθέσω την αναφορά μου στον ΣΤΚ είχα κλίση με απόκρυψη. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ότι με καλούσαν από την Τουοτα. Μια κυρία, δεν θυμάμαι το όνομά της, μου έκανε πρόταση αντικατάστασης με πληρωμή, συμφώνησα για να δώ που το πάει και να καταλάβω αν μου κάνουν πλάκα, φίλοι, γνωστοί που ήξεραν. Μου είπε ότι θα έπαιρνε την επομένη, αλλά δεν ξανακάλεσε. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ. - ΜΕΤΑ - ΑΡΓΟΤΕΡΑ, υπέβαλα την αναφορά μου, με το αίτημά μου. -ΜΕΧΡΙ να λάβω την απόφαση του ΣΤΚ δεν είχα οποιαδήποτε επικοινωνία. ΑΝΤΙΘΕΤΑ έχω στείλει μειλς , ΜΕΤΑ την κατάθεσης της αναφοράς μου, που ζητώ μια πρόταση εγγράφως και ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ καμία απάντηση. -ΕΛΑΒΑ την απόφαση του ΣΤΚ και συμφώνησα αντικατάσταση με πληρωμή, αφού πρώτα διάβασα την απόφαση του ΣΤΚ. -Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από giomi 1
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, giomi είπε Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Τώρα ναι σαλάτα η υπόθεση . Δεν έπρεπε να αναφέρεις στο ΣτΚ οτι είχες πρόταση για αντικατάσταση απο τη στιγμή που δεν υπήρχε γραπτώς κάτι . Απλά ξαναστέλνεις στον ΣτΚ οτι δεν υπάρχει τελικά προθυμία απο την Toyota για να ξανα ανοίξει την υπόθεση. 2
eMike Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Φίλε ts... Καλά μας λες για το τηλεφώνημα με την πρόταση απο απόκρυψη και όλα αυτά. Καλα μας λες οτι μπορεί να ήταν απο Toyota μπορεί και όχι, μπορεί και φάρσα, μπορεί και όχι. Αφού ολα αυτά τα λες, και πολύ σωστά τα λες, φυσικά, γιατί τα επικοινώνησες στον ΣΤΚ; Και τι απάντηση ακριβώς περίμενες σε μια τέτοια επικοινωνία; Υπάρχει κάτι που έχω καταλάβει λάθος; 1
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, korakios είπε Τώρα ναι σαλάτα η υπόθεση . Δεν έπρεπε να αναφέρεις στο ΣτΚ οτι είχες πρόταση για αντικατάσταση απο τη στιγμή που δεν υπήρχε γραπτώς κάτι . Απλά ξαναστέλνεις στον ΣτΚ οτι δεν υπάρχει τελικά προθυμία απο την Toyota για να ξανα ανοίξει την υπόθεση. Στην αναφορά μου, που έστειλα στον ΣΤΚ, αναφέρω ότι είχα τηλεφωνική κλίση να πληρώσω για την αντικατάσταση, για να του πω ότι αυτό έχω μόνο, από αυτούς, ότι δεν έχω κάτι επίσημο. Δεν αναφέρω τίποτα ἀλλο, γιατί το θεωρούσα και το θεωρώ άνευ αξίας. Αφού ο ΣΤΚ μου στέλνει την απόφαση του, χωρίς να πω την άποψή μου, αναφέρει ΜΟΝΟ τι λέει η Τουοτα στην επιστολή της για τις προτάσεις και την απόρριψή τους, αυτός ΔΕΝ αναφέρει ότι ΔΕΧΕΤΑΙ πως τις απέρριψα. Δεν το αποδέχεται γιατί ΔΕΝ έχει ΕΓΓΡΑΦΗ απόρριψη από μένα να παρουσιάσει. Αφού αναφέρει προτάσεις η Τουοτα , τις δέχεται και κλίνει την υπόθεση, αλλά αφού ΔΕΝ έχει απορριπτική ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση απὀ μένα και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι μου τις υπέβαλε η Τουοτα, ο ΣΤΚ μου λέει αποφάσισε και πες μου, και ας την έκλεισα. Αφού διαβάζω με τους ειδικούς, την αρχειοθετημένη απόφαση , απαντώ ότι είχα συμφωνήσει, αλλά δεν μπορώ και εγώ να το αποδείξω γιατί, όπως η Τουότα δεν έχει απόδειξεις για τις προτάσεις που μου υπέβαλε και εγώ τις αρνήθηκα, έτσι και εγώ δεν έχω έγγραφο να αποδείξω ότι συμφώνησα, αφού ΠΟΤΕ δεν είχαμε επίσημη-έγγραφη επικοινωνία. Και αφού την διαδικασία την έκανε ο συνήγορος χωρίς έγγραφα και με αποκλεισμούς , οι ειδικοί μου είπαν ότι σε αυτή την διαδικασία του ΣΤΚ και σε αυτή την απόφαση λέμε ότι συμφωνούσαμε και συμφωνούμε με την πρόταση. Εγώ όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από giomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα