giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Προσπερνώντας το κατά πόσο ο ΣΤΚ κάνει σωστά τη δουλειά του ή όχι καταλήγουμε ότι: -Ο ts λέει οτι ζήτησε αντικατάσταση από τον έμπορο. -Ο έμπορος λέει οτι του αντιπρότεινε επισκευή. -Ο ts λέει οτι δεν δέχτηκε την επισκευή και ζήτησε αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία. -Η αντιπροσωπεία λέει οτι του αντιπρότεινε αντικατάσταση με το νέο μοντέλο ίσης αξίας ή με το αντίστοιχο νέο μοντέλο με επιπλέον πληρωμή. -Ο ts λέει οτι δέχτηκε αντικατάσταση με το αντίστοιχο νέο μοντέλο με επιπλέον πληρωμή. -Η αντιπροσωπεία λέει οτι ο ts δεν δέχτηκε την αντιπρόταση για αντικατάσταση. -Ο ts λέει οτι προσέφυγε στον ΣΤΚ με αίτημα να προχωρήσει η αντικατάσταση με επιπλέον πληρωμή. -O ΣΤΚ λέει οτι με βάση την αρχή της αναλογικότητας έμπορος και αντιπροσωπεία δεν είχαν υποχρέωση να του κάνουν αντικατάσταση παρά μόνο επισκευή. -Ο ts λέει στο ΣΤΚ οτι εφόσον του έγινε πρόταση για αντικατάσταση με το αντίστοιχο μοντέλο με επιπλέον πληρωμή επιθυμεί να προχωρήσει έτσι. -Η αντιπροσωπεία λέει στο ΣΤΚ οτι αν και ο ts αρχικά αρνήθηκε την πρόταση αντικατάστασης θα επανέλθει. -Ο ΣΤΚ λέει οτι εφόσον ο ts δέχεται την αντικατάσταση με επιπλέον πληρωμή η υπόθεση κλείνει. -Ο ts λέει οτι τελικά θέλει την αντικατάσταση με το αντίστοιχο νέο μοντέλο αλλά χωρίς πληρωμή. -Ο ΣΤΚ λέει οτι η υπόθεση έκλεισε εφόσον ο ts ήδη ανέφερε οτι συμφώνησε στην πρόταση της αντιπροσωπείας κατά τη διαμεσολάβηση. Αγαπητέ, τόσα έγγραφα έχω ανεβάσει και εσύ γράφεις, τι του λες και τι σου λέει, τραγούδι του Νότη. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από giomi
turbat0s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλά τα έγραψε όμως, σε μισό λεπτό παίρνεις όλη την εικόνα. Άρα αύριο τα σπουδαία.
Alxnks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, giomi είπε Δεν προσπαθώ να σας αμφισβητήσω. Η Οργάνωση και στελέχωση που υπάρχει στη σελίδα του συνήγορου, περιγράφει άλλη εικόνα. Αν όμως είναι όπως τα περιγράφετε, η πολιτεία τότε θέλει να είναι ο καταναλωτής στο έλεος του Θεού. Αν προχωρήσει η αντικατάσταση, θα καταβάλω 2500€. Εσείς σε ποια μέσα θα δημοσιοποιούσατε?? Ευχαριστώ. Στο www.newsauto.gr έχω δει να ανεβαίνουν άρθρα με καταγγελίες καταναλωτών για εμπόρους που πουλάνε μεταχειρισμένα με γυρισμένα χιλιόμετρα. Δοκίμασες να επικοινωνήσεις μαζί τους για το θέμα σου; Με τα άρθρα που έχω δει, θέλω να πιστεύω πως θα ενδιαφερθούν μιας και έχει πολύ ψωμί η υπόθεση σου, με toyota, με συνήγορο κτλ. 1
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, turbat0s είπε Καλά τα έγραψε όμως, σε μισό λεπτό παίρνεις όλη την εικόνα. Άρα αύριο τα σπουδαία. ΔΕΝ τα λέει καλά, έχω ανεβάσει το αίτημά μου στο συνήγορο που λέει ότι ζητώ αντικατάσταση γιατί γνώριζαν τα ελαττώματα από πριν. Έχω στείλει μειλ στον συνήγορο, το έχω ανεβάσει, ότι μου έκαναν τηλεφωνικά πρόταση και το γράφω και στην αναφορά μου. Αλλά πρόταση από κινητό με απόκρυψη, και μετά σιωπή. Μιλάμε σοβαρά τώρα?? Μέχρι να δω την απάντηση της Τουότα στον συνήγορο, πίστευα ότι κάποιος γνωστός μου, που γνώριζε το θέμα μου, μου έκανε πλάκα. 28 λεπτά πριν, Alxnks είπε Στο www.newsauto.gr έχω δει να ανεβαίνουν άρθρα με καταγγελίες καταναλωτών για εμπόρους που πουλάνε μεταχειρισμένα με γυρισμένα χιλιόμετρα. Δοκίμασες να επικοινωνήσεις μαζί τους για το θέμα σου; Με τα άρθρα που έχω δει, θέλω να πιστεύω πως θα ενδιαφερθούν μιας και έχει πολύ ψωμί η υπόθεση σου, με toyota, με συνήγορο κτλ. 31 Αυγούστου 2020, έστειλα μέιλ , με πλήρη περιγραφή και φωτο και δεν πήρα ποτέ απάντηση, το μειλ στη διάθεση σου. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από giomi
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, agnostos13 είπε -Ο ts λέει οτι τελικά θέλει την αντικατάσταση με το αντίστοιχο νέο μοντέλο αλλά χωρίς πληρωμή. 37 λεπτά πριν, turbat0s είπε Καλά τα έγραψε όμως, σε μισό λεπτό παίρνεις όλη την εικόνα. Άρα αύριο τα σπουδαία. όχι αφου στη δεύτερη εικόνα δείχνει οτι αποδέχεται με πληρωμή Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από korakios
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δεν αμφιβαλλω οτι δε πηρες απαντηση απο τα ειδικα μεσα μιας και υπαρχουν συμφεροντα (διαφημισεις, οχηματα δοκιμης, προσκλησεις σε events κτλ). Μαλιστα εχω φιλο γνωστο δημοσιογραφο που εργαζεται σε αρκετα απο αυτα και εχουμε τσακωθει απειρες φορε επι αυτου (τα παιρνουνε και δε μιλανε). Οπως εγραψα μετα θα πηγαινα σε ειδησιογραφικα μεσα με μια αναζητηση στο ιντερνετ με ορο "μεηλ για καταγγελιες" ή τηλ για καταγγελιες και θα σου βγαλει απειρα...
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) deleted Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από korakios
Alxnks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, giomi είπε ΔΕΝ τα λέει καλά, έχω ανεβάσει το αίτημά μου στο συνήγορο που λέει ότι ζητώ αντικατάσταση γιατί γνώριζαν τα ελαττώματα από πριν. Έχω στείλει μειλ στον συνήγορο, το έχω ανεβάσει, ότι μου έκαναν τηλεφωνικά πρόταση και το γράφω και στην αναφορά μου. Αλλά πρόταση από κινητό με απόκρυψη, και μετά σιωπή. Μιλάμε σοβαρά τώρα?? Μέχρι να δω την απάντηση της Τουότα στον συνήγορο, πίστευα ότι κάποιος γνωστός μου, που γνώριζε το θέμα μου, μου έκανε πλάκα. 31 Αυγούστου 2020, έστειλα μέιλ , με πλήρη περιγραφή και φωτο και δεν πήρα ποτέ απάντηση, το μειλ στη διάθεση σου. Δεν ξανακάνεις μια νέα απόπειρα, τώρα που έχεις και τα δεδομένα με τον συνήγορο; Τί έχεις να χάσεις; Χρόνο θα μου πεις...αλλά οκ, εγώ θα έκανα μια ακόμη απόπειρα. Κρίμα πάντως, περίμενα περισσότερα με βάση τα άρθρα που έχω διαβάσει.
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Alxnks είπε Δεν ξανακάνεις μια νέα απόπειρα, τώρα που έχεις και τα δεδομένα με τον συνήγορο; Τί έχεις να χάσεις; Χρόνο θα μου πεις...αλλά οκ, εγώ θα έκανα μια ακόμη απόπειρα. Κρίμα πάντως, περίμενα περισσότερα με βάση τα άρθρα που έχω διαβάσει. Είχα στείλει και τις εντολές εργασίας της Τουοτα.
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, korakios είπε όχι αφου στη δεύτερη εικόνα δείχνει οτι αποδέχεται με πληρωμή Μα έχει πραθέσει έγγραφο οτι ζητάει μέσω του ΣΤΚ αντικατάσταση χωρίς πληρωμή... Ισχύει αυτό ή όχι; 39 λεπτά πριν, giomi είπε ΔΕΝ τα λέει καλά, έχω ανεβάσει το αίτημά μου στο συνήγορο που λέει ότι ζητώ αντικατάσταση γιατί γνώριζαν τα ελαττώματα από πριν. Έχω στείλει μειλ στον συνήγορο, το έχω ανεβάσει, ότι μου έκαναν τηλεφωνικά πρόταση και το γράφω και στην αναφορά μου. Αλλά πρόταση από κινητό με απόκρυψη, και μετά σιωπή. Μιλάμε σοβαρά τώρα?? Μέχρι να δω την απάντηση της Τουότα στον συνήγορο, πίστευα ότι κάποιος γνωστός μου, που γνώριζε το θέμα μου, μου έκανε πλάκα. 31 Αυγούστου 2020, έστειλα μέιλ , με πλήρη περιγραφή και φωτο και δεν πήρα ποτέ απάντηση, το μειλ στη διάθεση σου. Ας μας πει καλύτερα ο ίδιος και θα κάνω edit. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, agnostos13 είπε Μα έχει πραθέσει έγγραφο οτι ζητάει μέσω του ΣΤΚ αντικατάσταση χωρίς πληρωμή... Ισχύει αυτό ή όχι; Ας μας πει καλύτερα ο ίδιος και θα κάνω edit. Ανέβασα το αίτημά μου από την αναφορά μου στο συνήγορο. Τέλος, αυτό είναι το αίτημά μου. Στο συνήγορο λέω με μέηλ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ότι είχα τηλεφώνημα πριν καταθέσω την αναφορά μου και συμφώνησα όταν τηλεφώνησαν, αλλά δεν μου ξανατηλεφώνησαν. Εξαφανίστηκαν. Για αυτό και υπέβαλα την αναφορά μου. Έχω ανεβάσει μέηλς που τους ζητώ να μου δώσουν επίσημη απάντηση όλες οι Τουοτες του κόσμου, αφού έχω στείλει την αναφορά μου, και δεν το γνωρίζουν, και δεν υπάρχει απάντηση. Συμφώνησα ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΚ, πιεσμένος από την μη νόμιμη διαδικασία του συνήγορου, αφού η Τουοτα λέει ότι μου έκανε προτάσεις και αυτός το αποδέχεται, και ο συνήγορος συγχρόνως, μου λέει ότι μπορώ, και τώρα, να επιλέξω μια από αυτές, αν και είχε κλείσει την υπόθεση. Δεσμεύτηκα εγγράφως στον συνήγορο για να φανούν και οι πραγματικές προθέσεις, αφού είχε κλείσει την υπόθεση. Αν έλεγα ότι δεν αποδέχομαι τίποτα, δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία στον συνήγορο αφού είχε κλείσει την υπόθεση πριν απαντήσω. Κουράστηκα να απαντώ για όσα φαίνονται πεντακάθαρα με όσα έχω ανεβάσει. Έχω και άλλα μεήλς που ζητώ επίσημη--έγγραφη απάντηση. Έχω ανεβάσει μέηλ 22-9-2020, που αναφέρω στην Τουοτα, ότι με κάλεσε ο τάδε τηλεφωνικός αριθμός, μου είπε, ότι είναι η κυρία τάδε εκ μέρους σας, και ήθελε να μάθει, τι εννοώ, όταν ζητώ επίσημη-έγγραφη απάντηση. Δεν έλαβα απάντηση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από giomi
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 @giomi μην αγχώνεσαι που έκλεισε την υπόθεση . Έκλεισε γιατί θεωρεί οτι απο μέρα σε μέρα θα πάρεις το καινούριο αμάξι. Αν δε συμβεί ξανα ανοίγει η υπόθεση. Είμαι σίγουρος οτι φοβούνται μήπως πας δικαστικά αργότερα και έχει παρέμβει το νομικό τμήμα της Toyota για προετοιμασίες Φυσικά είναι απλά μια υποκειμενική άποψη
giomi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε @giomi μην αγχώνεσαι που έκλεισε την υπόθεση . Έκλεισε γιατί θεωρεί οτι απο μέρα σε μέρα θα πάρεις το καινούριο αμάξι. Αν δε συμβεί ξανα ανοίγει η υπόθεση. Είμαι σίγουρος οτι φοβούνται μήπως πας δικαστικά αργότερα και έχει παρέμβει το νομικό τμήμα της Toyota για προετοιμασίες Φυσικά είναι απλά μια υποκειμενική άποψη
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 7.β νομικά δεν ισχύει , ούτε ο ΣτΚ έχει αποδείξει κάτι τέτοιο , μόνο σε δικαστήριο απο 3ους εμπειρογνώμονες μπορεί να αποδειχθεί κάτι . Πάρε με το καλό το αμάξι πρώτα , ή αν δε θες να πληρώσεις ξεκίνα δικαστικώς.
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, giomi είπε Ανέβασα το αίτημά μου από την αναφορά μου στο συνήγορο. Τέλος, αυτό είναι το αίτημά μου. Στο συνήγορο λέω με μέηλ, ότι είχα τηλεφώνημα πριν καταθέσω την αναφορά μου και συμφώνησα όταν τηλεφώνησαν, αλλά δεν μου ξανατηλεφώνησαν. Εξαφανίστηκαν. Για αυτό και υπέβαλα την αναφορά μου. Έχω ανεβάσει μέηλς που τους ζητώ να μου δώσουν επίσημη απάντηση όλες οι Τουοτες του κόσμου, αφού έχω στείλει την αναφορά μου, και δεν το γνωρίζουν, και δεν υπάρχει απάντηση. Συμφώνησα εκβιαζόμενος από την μη νόμιμη διαδικασία του συνήγορου, αφού η Τουοτα λέει ότι μου έκανε προτάσεις και αυτός το αποδέχεται, και ο συνήγορος συγχρόνως, μου λέει ότι μπορώ, και τώρα, να επιλέξω μια από αυτές, αν και είχε κλείσει την υπόθεση. Εκβιάστηκα και δεσμεύτηκα εγγράφως στον συνήγορο για να φανούν και οι πραγματικές προθέσεις. Αν έλεγα ότι δεν αποδέχομαι τίποτα, δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία στον συνήγορο αφού είχε κλείσει την υπόθεση πριν απαντήσω. Κουράστηκα να απαντώ για όσα φαίνονται πεντακάθαρα με όσα έχω ανεβάσει. Έχω και άλλα μεήλς που ζητώ επίσημη--έγγραφη απάντηση. Έχω ανεβάσει μέηλ 22-9-2020, που αναφέρω στην Τουοτα, ότι με κάλεσε ο τάδε τηλεφωνικός αριθμός, μου είπε, ότι είναι η κυρία τάδε εκ μέρους σας, και ήθελε να μάθει, τι εννοώ, όταν ζητώ επίσημη-έγγραφη απάντηση. Δεν έλαβα απάντηση. Επειδή τα έχεις μπλέξει πολύ με τα χαρτιά που βάζεις και ξαναβάζεις. 1) Όταν σε πήραν τηλέφωνο από την Toyota και σου είπαν για αντικατάσταση με πληρωμή δέχτηκες ή όχι. 2) Όταν επικοινώνησες με τον ΣΤΚ ζήτησες αντικατάσταση με πληρωμή ή χωρίς; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα