Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο συνήγορος του καταναλωτή κατά τον χειρισμό της καταγγελίας μου, παρέβη την νόμιμη διαδικασία του χειρισμού των καταγγελιών, που ο ίδιος έχει ορίσει. Αφού οι καταγγελλόμενες επιχειρήσεις,  με τις επιστολές τους, του εξέθεσαν εγγράφως τις απόψεις τους, στην συνέχεια, με βάση την νόμιμη διαδικασία του συνήγορου, έπρεπε να μου τις διαβιβάσει για να εκθέσω κι εγώ με την σειρά μου, εγγράφως την άποψή μου. Μου τις έστειλε μαζί με την απόφασή του, μάλλον για να τις έχω. Με απέκλεισε και μου αφαίρεσε το θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμά μου, της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου. Φανταστείτε, σε μια εκδίκαση υπόθεσης, η έδρα του δικαστηρίου να φιμώνει το θύμα και να επιτρέπει να ομιλεί, μόνο ο θύτης και οι συνήγοροί του, μέχρι αυτή να εκδώσει την απόφασή της.

ΒΗΜΑΤΑ .jpg

Επεξ/σία από giomi
  • Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, πριν λίγο, με κάλεσε στο κινητό μου, μια κυρία εκ μέρους της Τουοτα, μου είπε το όνομα της, την θέση ευθύνης που έχει στην Τουοτα, μου άφησε τον αριθμό του τηλεφώνου της και με διαβεβαίωσε πως από Τετάρτη θα ξεκινήσουμε την συζήτηση για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη της υπόθεσής μου, θα ήθελα να μου επιτρέψετε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσω, βήμα-βήμα την παράνομη κατά την άποψή μου, διαδικασία που ακολούθησε ο Συνήγορος του Καταναλωτή που είναι ανεξάρτητη αρχή, που αποστολή του είναι η Προστασία του καταναλωτή, ένα από τα Θεμελιώδη Δικαιώματα της Ευρωπαικής Ένωσης. Κατ' εμέ αφού τον ενημέρωσα με μέιλ μου για τα σοβαρότατα λάθη και τις σοβαρότατες παραλήψεις του ώστε να εκδώσει αυτή την άκυρη απόφαση και ενώ του ζήτησα να επανορθώσει, αυτός μου απάντησε ότι η υπόθεση αρχειοθετήθηκε και μου προώθησε μειλς με τις επικοινωνίες του με την Τουοτα, πρέπει να ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελική αρχή, το υπουργείο ανάπτυξης που εποπτεύει γιατί δημιουργήθηκαν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Από πάνω έχω περιγράψει το πρώτο βήμα.

Επεξ/σία από giomi
  • Like 9
Δημοσ.

@giomiαφού πάρεις το αμάξι. Εννοείται μετά τρέξε τους όσο δε πάει .

Αν σε βάλουν και να υπογράψεις τίποτα περίεργο που να αφορά την υπόθεση ,ακόμα καλύτερα για μετέπειτα κινήσεις .
Σε φαντάζομαι δίπλα στο καινούριο αμάξι ,με φορητό συνεργείο για επιτόπου έλεγχο λες και αγοράζεις απο μάντρα !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Αν σε βάλουν και να υπογράψεις τίποτα περίεργο που να αφορά την υπόθεση .

Πιστεύω ότι έχω σοβαρούς επιστήμονες δίπλα μου που με προστατεύουν.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giomi είπε

Πιστεύω ότι έχω σοβαρούς επιστήμονες δίπλα μου που με προστατεύουν.

Παρακολουθώ το θέμα φιλε μου και εχω να πω χαρα στο κουράγιο σου αρχικα, και μετέπειτα σου στέλνω όση θετική ενέργεια μπορώ.

Τελος, και αυτό αφορά όλους μας, οφείλουμε να αξιοποιούμε την αγοραστική μας δύναμη κατάλληλα. Αν το κανουμε ως μονάδες θα ισχύσει και στο σύνολο. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Καλη δύναμη και καλή συνέχεια!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2021 στις 10:19 ΜΜ, giomi είπε

Το αίτημα στην αναφορά μου που κατέθεσα στον συνήγορο.

ΑΙΤΗΜΑ (2).jpg

Το αίτημα στην αναφορά μου, που υπέβαλα, έβαζε και θέματα προς διερεύνηση από την αρχή. Όλοι εστιάζουν στο οικονομικό. Δεν είναι τα χρήματα το κέντρο στην αναφορά μου.

Επεξ/σία από giomi
Δημοσ.

Η νόμιμη διαδικασία χειρισμού των καταγγελιών, που έχει ανεβάσει ο συνήγορος στη σελίδα του, φυσικά και δεν μου αφαιρεί το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου. Άνθρωπος-οι, μου το αφαίρεσαν, που εργάζονται για να υπηρετήσουν την προστασία του καταναλωτή, και αυτό θεμελιώδες δικαίωμα. Στις καταγγελλόμενες επιχειρήσεις δεν το αφαίρεσαν, γι' αυτό ανεβάζω μόνο, τις έγγραφες απόψεις τους, που έχει ο συνήγορος, γιατί δικές μου δεν έχει, για να τις ανεβάσω.

ΤΟΥΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ.jpg

Ans. Pap .jpg

Δημοσ.

Βασικά σου πρότειναν καν αντικατάσταση πιο μπροστά , πριν αλλάξει το μοντέλο ; Γραπτώς ;

Καλά η γραπτή απάντηση ότι λόγω μη πλυσίματος δεν είδαν τις ατέλειες είναι τραγική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

Βασικά σου πρότειναν καν αντικατάσταση πιο μπροστά , πριν αλλάξει το μοντέλο ; Γραπτώς ;

Καλά η γραπτή απάντηση ότι λόγω μη πλυσίματος δεν είδαν τις ατέλειες είναι τραγική 

Αγαπητέ σου απαντώ, με αυτό που ανεβάζω. 22-9-2020,  αφού έχω καταθέσει ήδη,την αναφορά μου στον συνήγορο. Δεν απάντησε ποτέ η Τουοτα. Η απάντηση της Τουότα στον συνήγορο έχει ημερομηνία 12-11-2020, το αναφέρω για την συνέχεια. Όταν παραδίδουν αυτοκίνητο έχουν βγάλει πινακίδες, ήταν δικό μου, το είχαν πουλήσει. Δικαιολογούσαν τα αδικαιολόγητα.

ΙΣΑ. ΑΠ .jpg

Επεξ/σία από giomi
Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

Πέντε μήνες, ήμουν ζητιάνος μιας απάντησης, σε Ελλάδα, Βρυξέλλες και Ιαπωνία, ζώντας τον Γολγοθά μου. Η παράνομη και άκυρη απόφαση του συνήγορου, αναφέρει ότι η Τουοτα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή μου, μου υπέβαλε δυο εύλογες προτάσεις. Δεν θα επιτρέψω, να μην αναφέρεται η αλήθεια και να αναφέρονται τα παραπάνω. Υπήρχε κίνητρο??  Επεδίωκε κάτι??  Με σταύρωσε και έχω δικαίωμα να ρωτώ.

ΖΗΤΙΑΝΟΣ .jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολιτεία, αρχές και καταναλωτές μπορούν να συνεχίσουν να κοιμούνται ήσυχοι. Ακούει κανείς ?? Βλέπει κανείς ??

Επεξ/σία από Kokocanel
Δημοσ.

Οκ, μάζεψε όλα τα χαρτιά και πήγαινε σε δικηγόρο να κυνηγήσεις τον συνήγορο του καταναλωτή. Άλλη λύση δεν βλέπω

Δημοσ.

Για εμενα κλεισε πρώτο το θέμα με την ΤΟΥΟΤΑ και μετα πιασε το συνηγορο... γιατι όσο χανεις χρόνο μπορει να θεωρήσουν λήξαν το θέμα ή να αποσυρθει η προταση τους... πιεσε τους να προχωρησετε στην αντικατασταση του οχηματος σου και ασε επι μέρους το συνήγορο...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, telis είπε

Οκ, μάζεψε όλα τα χαρτιά και πήγαινε σε δικηγόρο να κυνηγήσεις τον συνήγορο του καταναλωτή. Άλλη λύση δεν βλέπω

Αγαπητέ, τι έγγραφα να μαζέψω? Η αρχή που υπηρετεί το θεμελιώδες δικαίωμα του καταναλωτή, παραβαίνει την νόμιμη διαδικασία που έχει ορίσει αυτή και έτσι μπορεί και αναφέρει πράγματα που δεν είναι αληθή.  ΑΝ ( υπόθεση εργασίας ) αύριο υπάρξει, ένας βιασμός στο περιβάλλον σου, ο ιατροδικαστής τον τεκμηριώνει, το δικαστήριο αφαιρεί το λόγο από το θύμα και τον δικηγόρο του και αποφασίζει πως ένα άγγιγμα ήταν και ότι πρώτα ο θύτης είχε προτείνει και τη χρήση λιπαντικού. Εσύ θα μαζέψεις έγγραφα?

Επεξ/σία από giomi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη ειτε υπαρχει αμαθεια ειτε ελλειψη ενημερωσης: αν πατε στα γραφεια του συνηγορου του καταναλωτη τι θα δειτε;

ενα δυο δικηγορους και απειρους φοιτητες/εξασκιση που εχουν να αναλαβουν απειρες υποθεσεις: απο τη θεια Σουλα που βρηκε σκουλικια στο γιαουρτι και το μπαμπη που δε του εστειλαν τη τν που ειχε παραγγειλει πριν τα χριστουγεννα. Η υπηρεσια ειναι δωρεαν οποτε και ο χρονος/ερευνα/επιστημονικη αναλυση και τεκμηριωση ειναι αναλογη. Ειναι εκει για να ειναι και να κανει καποια βασικα. Στη συγκεκριμμενη περιπτωση και εφοσον μιλαμε για χιλιαδες ευρω (διαβασα ακομα και για εκπτωση 2500 ευρ) εγω προσωπικα θα εβρισκα ενα δικηγορο να το αναλαβει και οχι μονο αυτο αλλα θα το δημοσιοποιουσα (πλεον το καθε μεσο τετοια θελει για να γεμισει στηλη ή να ποσταρει σε σελιδα)

Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, ξεχαστε τη τογιοτα που ξερατε μιας και οι ιδιοι εχουν αλλαξει κατευθυνση (quantity for quality)εδω και χρονια

ΥΓ:Μου θυμιζει τη "νομικη προστασια" που διαφημιζουν και πουλανε οι ασφαλιστικες με επιπλεον 5-10 ευρ το μηνα και οταν υπαρχει σοβαρη υποθεση με τραυματιες/αποζημιωσεις κτλ στελνουν στα αστικα 22 -3 αχρονα (εχω δει μεχρι να ...χανονται δικες!)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...