giomi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, GreekStatistic είπε Ακριβως αυτό, βέβαια δε το αναφέρω φυσικά για να δικαιολογήσω τη Toyota σε καμμία περίπτωση. Απλά είναι η καθημερινότητά μας στα αστικά κεντρα, προσωπικά έχω γίνει ζωγράφος με το "στιλό" με το χρώμα του αυτοκινήτου. Από τον ατζαμή σε παρκάρισμα /ξεπαρκάρισμα, από τα μηχανάκια που περνάνε και ξύνουνε με τα τιμόνια , μέχρι και ο πεζός είτε με τσάντα / σακούλα που κραταει είτε με τα κουμπιά του τζιν κατα λάθος... γενικά δε γλυτώνεις... αμα μένεις η πας συχνά κέντρο χρόνια δε σε εκπλήσει μια τεράστια γρατζουνιά που και πού. Σε αυτές τις περιπτώσεις είτε έχεις δεύτερο σακαράκα και το παίζεις mad max να μη σε νοιάζει τπτ ή έχεις "καλό" και συμβιβάζεσαι ότι θα φάς τις γρατζυνιές και δε θα τρελαθείς κιόλας. Ήμουν φορτισμένος, όχι βέβαια με σένα, νόμιζα ότι εννοείς κάτι άλλο. Κατάλαβα όμως και ζήτησα συγγνώμη. Συμπάθα με. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από giomi 4
GreekStatistic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ούτε να το σκέφτεσαι όλα καλά. Γενικά πολεμάς για όλους μας ως καταναλωτές, μαζί σου είμαστε όλοι και ευχόμαστε να βρεις το δικιο σου στη διαμάχη 4 1
Kokocanel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Στις 14/1/2021 στις 5:01 ΜΜ, giomi είπε Δεν πιστοποιεί ο αγοραστής το αυτοκίνητο αλλά ο πωλητής. Ο πωλητής δεν έχει σφραγίσει το πιστοποιητικό ποιότητας του αυτοκινήτου. Ο πωλητής πιστοποιεί με την επιστολή του και τις εντολές εργασίας που εξέδωσε μόνο τα ελαττώματα στη βαφή του αυτοκινήτου. Για τις πολλές αντιπροτάσεις που ισχυρίζεται πως μου έκανε η αντιπροσωπεία ,δεν έχω μια επιστολή της, ένα μέιλ της, ένα έγγραφό της γενικά, που να αποδεικνύει τον ισχυρισμό της. Αντίθετα έχω πολλά μέιλ που λένε ότι ποτέ δεν είχα οποιαδήποτε έγγραφη-επίσημη πρόταση. Ακόμη και για την επισκευή της βαφής δεν υπάρχει έγγραφη--επίσημη πρόταση της ΤΟΥΟΤΑ παρά μόνο ότι αναφέρουν οι εντολές εργασίας του επίσημου επισκευαστή και πωλητή του αυτοκινήτου. Τρεις εντολές εργασίας από τον επίσημο επισκευαστή-πωλητή και συνεργάτη της Τουοτα Ελλάς που καθορίζουν τις ελαττωματικές επιφάνειες του αυτοκινήτου, περιγράφουν τα ελαττώματα που είναι μπιμπικια και αποχρωματισμοί που χρήζουν επισκευής και βαφής (νέα βαφή). Τυπωμένες σε επίσημα έντυπα του συνεργάτη της Τουοτα Ελλάς με σφραγίδες και υπογραφές. Είναι στο φάκελο της υπόθεσης του ts που χειρίζεται ο Συνήγορος του καταναλωτή από 17 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα κατάθεσης της αναφοράς. Επέχουν θέση πραγματογνωμοσύνης που έχει εκδώσει η Τουοτα Ελλάς. Ο Συνήγορος του καταναλωτή παραβιάζει την διαδικασία που αυτός έχει ορίσει και γνωμοδοτεί με βάση τις απαντητικές επιστολές της Τούρτα Ελλάς και της ομάδας της, που λένε ότι το αυτοκίνητο του ts δεν έχει σχεδόν τίποτα. Τώρα ο Συνήγορος του καταναλωτή παρακαλεί την Τουοτα Ελλάς (mail 19-01-2021) να επικοινωνήσει με τον ts και αυτή απαντά (mail 20/01/2021) καλή χρονιά, θα επικοινωνήσω.... Κωμικοτραγικό.... Αφού καμία Εισαγγελική αρχή δεν έχει αντιληφθεί όσα έχει ανεβάσει εδώ ο ts, νομίζω ότι ο ts μαζί με τον δικηγόρο του πρέπει να επισκεφθεί ΤΙΣ αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τουλάχιστον να τις ενημερώσει. 2
giomi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σήμερα, έστειλα mail στον συνήγορο. Έλαβα την απάντησή του και στην συνέχεια του απάντησα. Είναι ανεβασμένα τα mails 17-1-2021 και 20-1--2021 που έστειλα στον συνήγορο καθώς και τα mails που μου προώθησε.
korakios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Πως μπήκε σε αρχείο αφού δεν επιτεύχθηκε κάποια συμφωνία ??? 1
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, korakios είπε Πως μπήκε σε αρχείο αφού δεν επιτεύχθηκε κάποια συμφωνία ??? Από ότι κατάλαβα εφόσον απάντησε ο TS οτι συμφώνησε σε κάποια πρόταση της αντιπροσωπείας άρα ο ΣΤΚ θεώρησε διαδικαστική τη συνενόηση από εδώ και πέρα οπότε ολοκλήρωσε τη διαδικασία διαμεσολάβησης. Το θέμα είναι πότε θα το προχωρήσει η αντιπροσωπεία βέβαια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
giomi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Το αίτημα στην αναφορά μου που κατέθεσα στον συνήγορο.
tunes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Αναρωτιέμαι , αν απαντάει η αλληλογραφία του συνηγόρου με την τουοτα, που ο συνήγορος προώθησε στον ts ,στα αιτήματα που ο ts υπέβαλε στον συνήγορο . Θα χάσω το λίγο μυαλό που έχω, αν απαντούν γράφοντας τέτοια οι επιστήμονες ... 1
giomi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, agnostos13 είπε Από ότι κατάλαβα εφόσον απάντησε ο TS οτι συμφώνησε σε κάποια πρόταση της αντιπροσωπείας άρα ο ΣΤΚ θεώρησε διαδικαστική τη συνενόηση από εδώ και πέρα οπότε ολοκλήρωσε τη διαδικασία διαμεσολάβησης. Το θέμα είναι πότε θα το προχωρήσει η αντιπροσωπεία βέβαια. Έχει περάσει σχεδόν μήνας που έστειλα mail στην Τουοτα και δεν έχω απάντηση. Ο συνήγορος της είπε να επικοινωνήσει άμεσα για να ρυθμίσουμε την διαδικασία και αυτή είπε θα το κάνει άμεσα. Σε παρακαλώ, μήπως γνωρίζεις πόσο χρονικό διάστημα, έχουν την δυνατότητα να με έχουν να περιμένω και ποιος το ορίζει.
turbat0s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Σε θέμα που είχα παλαιότερα με μια ασφαλιστική, απευθύνθηκα στο συνήγορο και ορίστηκε ημερομηνία όπου ήρθε εκεί ο εκπρόσωπος της ασφαλιστικής ώστε να επιλυθεί το θέμα επιτόπου. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι διαδικασίες, αλλά φαίνεται σαν να κωλυσιεργεί η Τογιότα, μήπως δεν έχει πρόθεση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της?
giomi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Σε θέμα που είχα παλαιότερα με μια ασφαλιστική, απευθύνθηκα στο συνήγορο και ορίστηκε ημερομηνία όπου ήρθε εκεί ο εκπρόσωπος της ασφαλιστικής ώστε να επιλυθεί το θέμα επιτόπου. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι διαδικασίες, αλλά φαίνεται σαν να κωλυσιεργεί η Τογιότα, μήπως δεν έχει πρόθεση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της? Αγαπητέ turbat0s, εμείς αυτό έχουμε στο φάκελό μας και αυτό ξέρουμε σήμερα. Αν και η αντικατάσταση, δεν λύνει τα σοβαρά θέματα που δημιουργήθηκαν.
giomi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 21 ώρες πριν, tunes είπε Αναρωτιέμαι , αν απαντάει η αλληλογραφία του συνηγόρου με την τουοτα, που ο συνήγορος προώθησε στον ts ,στα αιτήματα που ο ts υπέβαλε στον συνήγορο . Θα χάσω το λίγο μυαλό που έχω, αν απαντούν γράφοντας τέτοια οι επιστήμονες ... Περιμένω την απάντηση του συνήγορου στα νόμιμα αιτήματά μου.
tunes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, giomi είπε Περιμένω την απάντηση του συνήγορου στα νόμιμα αιτήματά μου. Είμαι σίγουρος πλέον, ότι ο συνήγορος θα σου προωθήσει και άλλο mail από τις επικοινωνίες που έχει με την Τουοτα.
SPYRER_007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κακως αποδεχτηκες μια τοσο γενικη και αόριστη προταση απο μεριάς της αντιπροσωπίας,διατυπωμένη σε ενα μαιλ του ποδαριου.Ο συνήγορος απο την μερια του καλώς έκλεισε την υποθεση αφου εσυ συμφώνησες. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από SPYRER_007
giomi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε Κακως αποδεχτηκες μια τοσο γενικη και αόριστη προταση απο μεριάς της αντιπροσωπίας,διατυπωμένη σε ενα μαιλ του ποδαριου.Ο συνήγορος απο την μερια του καλώς έκλεισε την υποθεση αφου εσυ συμφώνησες. Σε παρακαλώ, τι εννοείς όταν λες γενική και αόριστη πρόταση?? Τι νομίζεις ότι έπρεπε να κάνω για να μην κλείσει η υπόθεση και να είναι και η πρόταση πιο συγκεκριμένη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα