tasos41997 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα, η καρτα μου ληγει αυτο τον μηνα ειναι μια χρεωστικη, μιλησα με την τραπεζα και μου ειπαν την επομενη βδομαδα το πιο λογικο να εχω την καινουρια. Εχω ενα paypal λογαριασμο τον εχω συνδεσει με την τραπεζα μου και με την χρεωστικη μου καρτα τους ρωτησα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση με την Paypal και μου ειπαν ειναι διαφορετικη υπηρεσια απο την τραπεζα τους και δεν ξερουν να μου απαντησουν στο ερωτημα μου. Φανταζομαι στο να στελνω απο την Paypal χρηματα στην τραπεζα μου δεν θα εχω θεμα διοτι την εχω συνδεσει με το IBAN του λογαριασμου μου, αλλα για αγορες με την καρτα τι γινεται, θα πρεπει να βαλω την καινουρια καρτα στην Paypal φανταζομαι και να γινει η κλασσικη πιστοποιηση με τον κωδικο επαληθευσεις οπως γινοταν πριν μερικα χρονια; Αυτος στελνεται στο Winbank μου; Μετα απο ποσες μερες η καρτα θερωειται επαληθευμενει με την Paypal; Ευχαριστω προκαταβολικα
zx1234r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Σβήνεις την παλιά και βάζεις την καινούργια. So simple. 1
nick#18 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανεις στο paypal edit την καρτα σου και αλλαζεις την ημερομηνια ληξης με τη νεα και το cvv με το νεο... ετοιμος! Το νουμερο θα παραμεινει ιδιο κατα την εκδοση της νεας σου καρτας και θα αλλαξουν μοναχα αυτα τα 2 στοιχεια... Η ακομα πιο απλα κανεις αυτο που ειπε ο zx1234r... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από nick#18
meletis_m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tasos41997 είπε Καλησπερα, η καρτα μου ληγει αυτο τον μηνα ειναι μια χρεωστικη, μιλησα με την τραπεζα και μου ειπαν την επομενη βδομαδα το πιο λογικο να εχω την καινουρια. Εχω ενα paypal λογαριασμο τον εχω συνδεσει με την τραπεζα μου και με την χρεωστικη μου καρτα τους ρωτησα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση με την Paypal και μου ειπαν ειναι διαφορετικη υπηρεσια απο την τραπεζα τους και δεν ξερουν να μου απαντησουν στο ερωτημα μου. Φανταζομαι στο να στελνω απο την Paypal χρηματα στην τραπεζα μου δεν θα εχω θεμα διοτι την εχω συνδεσει με το IBAN του λογαριασμου μου, αλλα για αγορες με την καρτα τι γινεται, θα πρεπει να βαλω την καινουρια καρτα στην Paypal φανταζομαι και να γινει η κλασσικη πιστοποιηση με τον κωδικο επαληθευσεις οπως γινοταν πριν μερικα χρονια; Αυτος στελνεται στο Winbank μου; Μετα απο ποσες μερες η καρτα θερωειται επαληθευμενει με την Paypal; Ευχαριστω προκαταβολικα Δέν πρόκειται να σου απαντήσουν , λένε οτι είναι διαφορετική υπηρεσία . Μου έτυχε εμένα σε χρεωστική Mastercard Έκανα διαγραφή τη παλιά κάρτα και έγινε προσθήκη τής καινούργιας . Με χρέωσε 1€ για επαλήθευση τα οποία έγιναν επιστροφή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα