Προς το περιεχόμενο

NBA 2K21[PS4][Xbox One][PS5][Xbox Series X][Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να το αγοράσω. Ευτυχώς το έβαλαν στο game pass και διαπίστωσα πόσο βαρετό και ανούσιο το έχουν καταντήσει. Το MyCareer κάποτε είχε ενδιαφέρον, τώρα είναι ένα ατελείωτο grindfest και πρέπει να κάνεις διαρκώς skip σε ένα σωρό αδιάφορα βιντεάκια. Καλά για την ΑΙ δεν το συζητώ, έπαιξα μερικά παιχνίδια και είναι πραγματικά εκνευριστική. Είδα παίκτη της ομάδας μου να παίρνει τη μπάλα στην επίθεση, να τριπλάρει προς το κέντρο και να κάνει μόνος του... backcourt violation. Το πιο αστείο και τραγικό είναι όταν φεύγει στον αιφνιδιασμό η ομάδα μου κι ενώ ξεκινάμε να είμαστε 3 εναντίον 1, με ένα μαγικό τρόπο οι αντίπαλοι μας προφταίνουν, κερδίζουν τη μπάλα και βγαίνουν αυτοί στον αιφνιδιασμό 3 εναντίον 1 με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να κάνουν πικνικ 20 μέτρα πίσω.

Euroleague ομάδες φυσικά ούτε και φέτος υπάρχουν.

Η δε custom league εξακολουθεί να είναι στο ίδιο μοτίβο και να μη σου δίνει τη δυνατότητα να μειώσεις τον αριθμό των ομάδων και αντί για 32 να παίζουν ας πούμε 8 ομάδες. Είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για τους devs να δώσουν αυτή τη δυνατότητα αντί να αναλώνονται στο να φτιάξουν πειστικότερα τατουάζ και να γεμίσουν σαβούρα ανόητη το παιχνίδι;

Χαίρομαι που δεν χαράμισα λεφτά για αυτή τη σαπίλα. Delete το game και άντε γεια.

• Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χειρότερο της ΑΙ είναι πως κουτουλάς με τους συμπαίκτες σου. Πραγματικά μου τη δίνει στα νεύρα αυτό συνέχεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξουν, σε άλλα αθλητικά παιχνίδια υπάρχει εδώ και μισή ντουζίνα χρόνια.

Δεύτερη θέση σε ηλιθιότητα είναι οι πάσες, μπουκάρεις στο καλάθι και σου κάνουν νταμπλ τιμ, κοιτάς προς το καλάθι και δίπλα σου ακριβώς είναι ο ψηλός έτοιμος να τελειώσει τη φάση. Πατάς πάσα και τη στέλνει έξω σε μαρκαρισμένο που δεν τον κοιτούσε ο παίκτης σου καν. Αν πάλι καθυστερήσεις ώστε να διαλέξεις τον παραλήπτη ή θα στην κλέψουν ή θα χρεωθείς επιθετικό φάουλ. Αυτά τα προβλήματα δεν υπήρχαν στο 2Κ13 π.χ., πως γίνεται αντί να γίνεται πιο έξυπνο το παιχνίδι να γίνεται πιο χαζό;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/3/2021 στις 12:05 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Το χειρότερο της ΑΙ είναι πως κουτουλάς με τους συμπαίκτες σου. Πραγματικά μου τη δίνει στα νεύρα αυτό συνέχεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξουν, σε άλλα αθλητικά παιχνίδια υπάρχει εδώ και μισή ντουζίνα χρόνια.

Δεύτερη θέση σε ηλιθιότητα είναι οι πάσες, μπουκάρεις στο καλάθι και σου κάνουν νταμπλ τιμ, κοιτάς προς το καλάθι και δίπλα σου ακριβώς είναι ο ψηλός έτοιμος να τελειώσει τη φάση. Πατάς πάσα και τη στέλνει έξω σε μαρκαρισμένο που δεν τον κοιτούσε ο παίκτης σου καν. Αν πάλι καθυστερήσεις ώστε να διαλέξεις τον παραλήπτη ή θα στην κλέψουν ή θα χρεωθείς επιθετικό φάουλ. Αυτά τα προβλήματα δεν υπήρχαν στο 2Κ13 π.χ., πως γίνεται αντί να γίνεται πιο έξυπνο το παιχνίδι να γίνεται πιο χαζό;

Γενικά τα παλαιότερα 2Κ ήταν πολύ πιο fun να τα παίξεις. Νομίζω το δυσκολεύουν έτσι και καλά για να δείξουν ότι προσομοιάζει όλο και πιο πολύ με πραγματικό μπάσκετ; Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Δεν μπορείς να βάλεις τρίποντα, δεν μπορείς να κάνεις πικ εν ρολ, δεν μπορεις να παιξεις σοβαρή άμυνα, δεν μπορείς να στήσεις σοβαρή επίθεση κλπ. Σε ότι αφορά τους devs, νομίζω ασχολούνται με τα microtransactions και με το πως να ακούγεται διαφορετικός ήχος της μπάλας σε κάθε παρκέ και η κόρνα σε κάθε γήπεδο, παρά να φτιάξουν ένα σοβαρό παιχνίδι μπάσκετ. Το έχω γράψει και παλαιότερα, το ΝΒΑ Live ειδικά στο PS2 μπορεί να φαινόταν κάπως παιδικό σε ότι αφορά τον χειρισμό, αλλά χαιρόσουν να παίζεις. Μπορούσες να στήσεις συστήματα, να βγάλεις ελεύθερο παίκτη και να 8 στις 10 φορές να μπει το καλάθι, να παίξεις μια ωραία άμυνα κλπ. Εδώ πέρα είναι απλά μπούκες και ότι βγει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως μαγκες στο ps5 το λιωνω και ειναι τελειο. Μακραν καλυτερο απο ps4 και πιο δυσκολο σε αμυνα και επιθεση. Και τριποντα βαζω, και pick n roll παιζω και αμυνα παιζω παρολο που ειναι πιο ελευθερη η κινηση του παικτη και πιο δυσκολο να μαρκαρεις. Μαλλον εχετε συνηθισει τα αυτοματοποιημενα της προηγουμενης γενιας και σας φαινεται παραξενο. Παιζω καριερα ειμαι λεβελ 89 και λιωνω…Αν εισαι μπασκετικος μια χαρα τακτικες και συστηματα εφαρμοζεις…

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι τη μετάβαση απο το BBALL σε δισκέτα,στο NBA Jam και μετά στο NBA LIVE 95 και τέτοια μίρλα ουδέποτε έκανα,όσο νουμπάς και να είμουν.

"Δε μπαίνουν τα τρίποντα."

Ισχύει,σε ενα απο τα build που έχω με PF και attribute 54! έχω 12,7 %

Προφανώς φταίει ο μ.ο που είναι οριακό triple double σε καμια 150αρια παιχνίδια.

Αλλα αν είσαι 60+ και δεν είσαι στο 30% τουλάχιστον,μάλλον φταίει η κακιά στιγμή!

Πόσο μάλλον η παντελής ασχετοσύνη με τα badges,τα hotzones,τα proper builds κτλ.

spacer.png

spacer.png

Tο φετινό 2κ είναι μακράν το πιο εύκολο,για όσους το παίζουν κάθε χρόνο απο τους πρώτους μήνες και όχι ευκαιριακά οταν το δίνουν τσάμπα η 5-6 ευρώ.

Τα microtransactions είναι καραμέλα για τους νουμπάδες καθ'οτι τα rewards και τα events,δίνουν τα vc για σταδιακό χτίσιμο.

Στο myteam..έπρεπε να είχε περισσότερα season με λιγότερες μέρες.

spacer.png

Ευτυχώς που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπήκαν halloffame challenges και έχει ένα ενδιαφέρον το offline.

Άντε να βάλω το concept των seasons και το level up ορισμένων παικτών,

Είναι δυνατόν όμως να μην έχει λχ το Wilkins opal  και να τον έχω μόνο σε PinkDiamond με έξτρα οτι HOF badge μαζεύω?

Και να δίνουν δώρο το Drexler σε Opal?

Ειδικά στο Online το να κερδίζω οπαλάδες με ομάδα diamonds είναι το grind για μένα.

Ακόμα και εδώ οι νουμπάδες σε ενα ποσοστό 40% οταν παίρνεις προβάδισμα,η σκάς 2-3 συνεχόμενα highlight  το παρατάνε.

Χάλια ο αλγόριθμος λοιπόν που δεν μπανάρει η που κλήρώνει το κάθε άσχετο που ενω χάνει με 20 πόντους απο την 1η περίοδο θα εξαντλήσει ολο 2.5 λεπτο και τα ταιμαουτ.

Polakis21,σε ζηλεύω ρε.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, polakis21 είπε

Εγω παντως μαγκες στο ps5 το λιωνω και ειναι τελειο. Μακραν καλυτερο απο ps4 και πιο δυσκολο σε αμυνα και επιθεση. Και τριποντα βαζω, και pick n roll παιζω και αμυνα παιζω παρολο που ειναι πιο ελευθερη η κινηση του παικτη και πιο δυσκολο να μαρκαρεις. Μαλλον εχετε συνηθισει τα αυτοματοποιημενα της προηγουμενης γενιας και σας φαινεται παραξενο. Παιζω καριερα ειμαι λεβελ 89 και λιωνω…Αν εισαι μπασκετικος μια χαρα τακτικες και συστηματα εφαρμοζεις…

Προσωπικά τελευταίο είχα παίξει το 13, ωστόσο στο ενδιάμεσο έχω παίξει πολλά αθλητικά παιχνίδια, κυρίως της ΕΑ (μέχρι και NHL). Σε θέματα ΑΙ για μένα το παιχνίδι πάσχει εκτός αν κάποιος παίζει με συστήματα μπαλέτου, με τα πάντα συγχρονισμένα. Όταν κάνεις κίνηση εκτός συστήματος, οι συμπαίκτες σου κουτουλάνε, δε προσαρμόζονται. Μεγάλο φάουλ. Ή γυρνάς στην άμυνα, μαρκάρεις αυτόν που την κατεβάζει, παίζεις άμυνα man-to-man και πάντα υπάρχει ερημικά αφύλακτος αντίπαλος στη γωνία, ενώ ο παίκτης σου αμολάει αετό. Είναι σα να παίζεις φίφα και να μαρκάρεις στο κέντρο με τον αμυντικό χαφ σου και στην άμυνα να ξύνουν την πέτσα τους αφήνοντας το σέντερ φορ πέντε μέτρα ελεύθερο. Προφανώς προχωρημένη άμυνα παίζεις με τον παίκτη που ελέγχεις κάθε φορά αλλά θα περίμενα έστω τα βασικά η ΑΙ να τα κάνει...

Δημοσ.

"Είδα παίκτη της ομάδας μου να παίρνει τη μπάλα στην επίθεση, να τριπλάρει προς το κέντρο και να κάνει μόνος του... backcourt violation. Το πιο αστείο και τραγικό είναι όταν φεύγει στον αιφνιδιασμό η ομάδα μου κι ενώ ξεκινάμε να είμαστε 3 εναντίον 1, με ένα μαγικό τρόπο οι αντίπαλοι μας προφταίνουν, κερδίζουν τη μπάλα και βγαίνουν αυτοί στον αιφνιδιασμό 3 εναντίον 1 με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να κάνουν πικνικ 20 μέτρα πίσω."

Momotis, το παραπάνω που ανέφερα το έχεις δει στο MyPlayer; Εγώ συνέχεια. Δέχομαι το ότι έχω 1/40 τρίποντα ως τώρα στην καριέρα μου οφείλεται στην ασχετοσύνη μου, στο ότι δεν έβαλα ακόμα badges γιατί δεν έχω μαζέψει vc κλπ.

Αλλά τα παραπάνω; Ή το ότι έρχονται στιγμές που στα 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της επίθεσης όλοι οι παίκτες παγώνουν και στο τελευταίο δευτερόλεπτο θυμάται ο PG να πετάξει τη μπάλα από τα 8 μέτρα; Ή που όταν έχεις συμπαίκτη με 90 rating στο τρίποντο και χάνει το ένα σουτ μετά το άλλο ενώ ο αντίπαλος παγκίτης με rating60 γίνεται ξαφνικά super star και γεννάνε και τα κοκόρια; :D 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Erevus είπε

Momotis, το παραπάνω που ανέφερα το έχεις δει στο MyPlayer; 

συμπαίκτη με 90 rating στο τρίποντο και χάνει το ένα σουτ μετά το άλλο ενώ ο αντίπαλος παγκίτης με rating60 γίνεται ξαφνικά super star

Δεν μου έχουν τύχει,όντως.

Μου έχει τύχει στο inbound να μου χρεώσει ..βήματα ή στο myteam στην αρχή της χρονιάς μετα απο ένα update το TTO είχε μεγάλη δυσκολία,κάτι που το γούσταρα μέχρι δυστυχώς το αλλάξανε με άλλο update εξ αιτίας των παραπόνων της κοινότητας.

Eξαρτάται η δυσκολία που παίζεις,τι χρώμα είναι ο παίκτης και αν περιμένεις βοήθεια απο ΑΙ η οχι.

Λχ στο pro αυτη η υπεράμυνα που περιγράφεις με ratings στα 70 δεν γίνεται.

Ιδίως οταν δίνεις εντολές με το trigger οffball,στην επίθεση άπαξ και έχεις quickstep και κάνα καλό build με acceleration ,είσαι άπιαστος.

Στο myteam θες παπούτσι και badges.

Στο halloffame myteam συμβαίνει συχνά να χάνω ελεύθερα τρίποντα με kd όπαλ,

δε χάνω εύκολα τρίποντα όμως μετα απο σταυρωτή ή αρκετά πριν το τρίποντο.Βοηθάει να βάλεις badges σ αυτο πχ space creator.

Στο myplayer ομοίως,βοηθάνε αποκλειστικά τα badges.

Θυμάμαι στην αρχή,που είχα τον amethyst klay,myteam και με φουλάρισμα gold badges,έκανα όργια.

Aν όμως τον βάλω,σήμερα σε halloffame αγώνα και παίξει με PinkDiamond δε σταυρώνω εύκολα 3ποντο λόγω κυρίως περιορισμού του χρώματος.Θα είναι όμως χρήσιμος περισσότερο σε άμυνα.

Στο mycareer θα συνιστήσω οπωσδήποτε να μπείς σε fb γκρούπ  για βοήθεια,απέφυγε invites απο ξένους.

Το παιχνίδι είναι εύκολο φέτος ιδίως αν έχεις εμπειρία απο 2κ19,2κ20 μόνο θετικά μπορώ να δώ,ιδίως στο online που με κέρδισε στο myteam περισσότερο.

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που σου αρέσει και το απολαμβάνεις. Εγώ το θεωρώ πλέον μια σαπίλα και μισή. Παίζω NBA Live και 2Κ σχεδόν 20 χρόνια τώρα και αυτό το χάλι δεν το έχω ξαναδεί. Η 2Κ περηφανεύεται ότι αυτό δεν είναι game, αλλά simulation. Γελάνε και τα τσιμέντα με το "simulation" που έφτιαξαν. Είπα ας δώσω μια ακόμα ευκαιρία στο MyPlayer και στο πρώτο κιόλας ματς που έπαιξα, η αντίπαλη ομάδα (76ers) σκόραρε 150 πόντους με 17 στα 24 τρίποντα (στο επίπεδο Pro, στο HoF θα έβαζαν 200;) λες και ήταν η Dream Team.

Νομίζω πως το μόνο που νοιάζει την 2Κ είναι πλέον να πουλάει VC. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος που στα περισσότερα reviews το "simulation" τους πατώνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κανονικά η δυσκολία δε πρέπει να είναι στην ευστοχία ή τουλάχιστον να είναι η κυριότερη δυσκολία. Αυτή την περίοδο παίζω το Madden 21 που μπήκε στο Gamepass και σε προχωρημένα επίπεδα δυσκολίας. Το παιχνίδι έχει learning curve που όμως δε στηρίζεται στο πόσο πατάς το κουμπάκι, αλλά σε συστήματα, επίπεδο παικτών που έχεις κλπ.

Το 2Κ21 το πήρα 50€ για Next Gen κι εντάξει πέρασα πολλές ώρες και θα περάσω κι άλλες. Αλλά του χρόνου δε το αγοράζω με τίποτα...

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κανονικά η δυσκολία δε πρέπει να είναι στην ευστοχία ή τουλάχιστον να είναι η κυριότερη δυσκολία. Αυτή την περίοδο παίζω το Madden 21 που μπήκε στο Gamepass και σε προχωρημένα επίπεδα δυσκολίας. Το παιχνίδι έχει learning curve που όμως δε στηρίζεται στο πόσο πατάς το κουμπάκι, αλλά σε συστήματα, επίπεδο παικτών που έχεις κλπ.

Το 2Κ21 το πήρα 50€ για Next Gen κι εντάξει πέρασα πολλές ώρες και θα περάσω κι άλλες. Αλλά του χρόνου δε το αγοράζω με τίποτα...

Ακριβώς αυτό. Το θέμα δεν την δυσκολία δεν πρέπει να είναι το νανοσεκοντ που πρέπει να αφήσεις το κουμπάκι για να μπει το καλάθι, αλλά στο πόσο εύκολα θα μπορεις να στήσεις ένα σύστημα, να παίξεις μια άμυνα, να σταματήσεις πχ τον Λεμπρον ή τον Γιάννη όταν αρχίσουν να ζεσταίνονται κλπ. Εδώ πέρα αντί να ασχοληθούμε με αυτά, σπάνε τα νεύρα μας γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε καλάθι με αμαρκάριστο παίκτη ή γιατί χάνονται λειαπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα απόψε να ρισκάρω 50κ που μάζεψα στο mycareer σε ένα νέο pack των ραδιοενεργών myteam των 15κ.

Κλήρωση ruby παίκτης και μούφα τα υπόλοιπα 4.

Οκ,να πάρω αλλο ένα τουλάχιστον να έχω 2 owned για το TT offline challenge.. o ίδιος ruby !!(νομίζω o brewer) με τα αντίστοιχα μούφα 4 ακόμα χαρτιά.

Οκ..έμειναν 20κ ενα ακόμα τελευταίο pack μπας και πετύχω 2ο...

έγινε το θαύμα!

Jabbar σε black matter και τρόπαιο.

spacer.png

Παπούτσι,unlimited συμβόλαιο,

2 πανεύκολα challenges για τα xp και auctioned μέχρι αύριο,ελπίζωντας 700κ το λίγότερο.😈

Επεξ/σία από momotis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια παιζω μονο myteam και φετος με τις season ειναι μακραν η κορυφαια χρονια του mode,μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια ενα no money spent account που ξεκιναει day 1 χωρις τρελο grindarisma αλλα με καποιες ''επενδυσεις'' στο μαρκετ μπορει να εχει ισαξια ομαδα με καποιον που ανοιγει συνεχεια πακετα

Εχουν τις βασεις πλεον να εκτοξευσουν το mode ισως πρεπει να κοπιαρουν καποια στοιχεια του mlb the show που στο δικο του ''myteam'' εχεις απειρες επιλογες για να grindareis

Μετα μενει να επικεντρωθουν στην βελτιωση του gameplay που πιστευω οτι θα γινει σε 1-2 χρονια αν θα μπει δυναμικα η ΕΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενα το glitched market για Tacko Dark Matter 👹 και ήρθε dilikina Pink Diamond,τουλάχιστον έκατσε το παπούτσι στα 40κ στο Μarket.

Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από momotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...