Rebelos2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω ένα βιβλίο που έχει ξεκολλήσει η ράχη του, με σκληρό εξώφυλλο. Γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ για την επισκευή-συντήρησή του καθώς και ένα ενδεικτικό κόστος? Ευχαριστώ πολύ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Στην Αθήνα, στην περιοχή των Εξαρχείων (επί της Σόλωνος, πιο κάτω από την Ιπποκράτους) υπάρχουν αρκετά βιβλιοδετεία που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τώρα, πόσο χρεώνουν, δεν ξέρω, έχω χρόνια να απευθυνθώ.
godfather0991 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Καλησπέρα, έχω ένα βιβλίο που έχει ξεκολλήσει η ράχη του, με σκληρό εξώφυλλο. Γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ για την επισκευή-συντήρησή του καθώς και ένα ενδεικτικό κόστος? Ευχαριστώ πολύ Spoiler Καλλιτεχνικό Βιβλιοδετείο Σόλωνος 102 Εξαιρετικός κύριος, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Φυσικά εμένα μου έκανε δέσιμο τευχών δεν ξέρω για επιδιόρθωση αλλά ήταν πολύ καλός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα