Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σας.

Από τα πολλά παράξενα που κατά καιρούς συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές τώρα παρουσιάστηκε σε μένα κι άλλο ένα.

Με τηλεόραση f&u fl43334p αγορασμενη εδώ και περίπου 3 χρόνια έγραφα προγράμματα από την τηλεόραση και παρακολουθούσα όταν επεστρεφα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μια ωραία ημέρα λοιπόν άρχισαν τα παρατράγουδα...

Ενώ είχα προγραμματισμένες εγγραφές δεν γινόταν η εγγραφή σε δίσκο που είχα συνδεδεμένο.Καποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι ο δίσκος ενώ είχε γραμμένα πολλά πράγματα είτε ταινίες περασμένες είτε εγγραφές από την τηλεόραση η ίδια τηλεόραση δεν τα έβλεπε,και όσα έβλεπε δεν τα επαιζε και φαινόταν σαν κατεστραμμένα αρχεία.

Ο δίσκος αφαιρέθηκε σε περίπτωση που είχε χαλάσει (γιατί κάνα 2 φορές χτυπούσε πλέον από ρεύμα) και στη θέση του μπήκε ένα στικάκι.

Όλα καλά για λίγες ημέρες κι έπειτα άρχισαν τα ίδια.(είχα τις αμφιβολίες μου για αυτό)

Αφαιρέθηκε κι αυτό και στη θέση του μπήκε ενα άλλο καινούργιο.

Έγινε φορμαρισμα και άρχισα τις εγγραφές.

Όταν γράφει λοιπόν η τηλεόραση και αρχίσω έπειτα την αναπαραγωγή τότε καταλαβαίνω ότι κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγης πηδάει κάποια λεπτά η και δευτερόλεπτα,συν του ότι κολλάει.Εχει καταντήσει κουραστικό και δεν αντέχεται.

Στην τηλεόραση έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις,έχω μπει στο κρυφό της μενού χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα από ότι βλέπω μια δεν υπάρχει firmware αναβάθμισης πουθενα.!Η τηλεόραση δείχνει ότι έχει το τελευταίο φιρμγουερ και τώρα μια πριν την επαναφορά.

Υγ.Δε μπορώ να βάλω δεκτη μόνο για αυτή τη δουλειά γιατί θα πνιχτω από τα καλώδια και δεν έχω χώρο ούτε για καρφίτσα.

Η εταιρία δεν στέλνει φιρμγουερ και θέλει να τη στείλω να τη δουν και θα κάνει κάπου 2 εβδομάδες να επιστραφεί χωρίς να είναι βέβαιοι ότι θα κάνουν κάτι και κάποιο άλλο φιρμγουερ ταιριάζει.

Κοινώς αν δείτε τις αξιολογησεις στο γκουγκλ για το σέρβις τους δε νομίζω να στείλει κάποιος κάτι για σέρβις.

Μίλησα και με άλλους τεχνικούς και δε μπορούν να με βοηθήσουν γιατί τα ίδια θα εκαναν κι οι ίδιοι.

Συγνώμη αν σας κούρασα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει έστω μια στο ελαχιστο

Δημοσ.

Μήπως το πρόβλημα είναι στο μέσο που επιλέγεις για αναπαραγωγή? Αν κάνεις δηλαδή copy το αρχείο στον δίσκο σου, κάνει τα ίδια? Έχεις βάλει τελευταίους codecs?

Δημοσ.

Κάνω αναπαραγωγή από το πρόγραμμα της τηλεόρασης.Δεν παίρνει κοντεκς καθώς είναι παλιά και δεν έχει δικό της δισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...