nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Guys τι προτείνεται με μέγιστο budget στα 300 κατοστάρικα; Αυτά που θέλω να έχει είναι: 1. Αντοχή σε βάρος 2. Μεταλλική ως επί τω πλείστω κατασκευή 3. Οπωσδήποτε μεταλλική βάση (αστέρι) Κοιτάζω προς Anda Seat Kaiser (AD12XL)
niko13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikoskon είπε Guys τι προτείνεται με μέγιστο budget στα 300 κατοστάρικα; Αυτά που θέλω να έχει είναι: 1. Αντοχή σε βάρος 2. Μεταλλική ως επί τω πλείστω κατασκευή 3. Οπωσδήποτε μεταλλική βάση (αστέρι) Κοιτάζω προς Anda Seat Kaiser (AD12XL) Εχω αυτη απο anda κανα διχρονο τωρα... https://www.skroutz.gr/s/19338952/Anda-Seat-Dark-Knight.html... Μοιαζει αρκετα απο οτι βλεπω με τη δικια σου. Μη την φοβασαι αντεχει τρελα, δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο κ με βολευει απιστευτα. 1.85 υψος 90 κιλα.. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από niko13 1
nikoskon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Από ό,τι βλέπω έχουν λίγο διαφορετική βάση/ροδάκια η Kaiser είναι λίγο πιο φαρδιά στο κάθισμα το κάθισμα της Kaiser αφήνει μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος για τα πόδια (δηλαδή δεν είναι για ύψη πχ κάτω από 1.80) και προτείνεται η χρήση υποποδίου 1
niko13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, nikoskon είπε Από ό,τι βλέπω έχουν λίγο διαφορετική βάση/ροδάκια η Kaiser είναι λίγο πιο φαρδιά στο κάθισμα το κάθισμα της Kaiser αφήνει μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος για τα πόδια (δηλαδή δεν είναι για ύψη πχ κάτω από 1.80) και προτείνεται η χρήση υποποδίου Πρεπει να ειναι βελτιωμενο μοντελο της δικιας μου, παντως μην την φοβασαι σα μαρκα κ εγω στην αρχη δυσπιστος ημουν αλλα ολα καλα. Καλες αγορες 😁 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από niko13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα