Προς το περιεχόμενο

poia motherboard proteinete????BOITHEIA

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Egw paidia tha sas elega Abit AN7 Guru!!! Makran to kalitero pou kukloforei me nForce 2 panw. Sound 5.1 , Serial ATA controller, USB 2.0 kok :wink:

Πολύ μα πολύ κακή υλοποίηση. Άκρως προβληματική μητρική.

Δημοσ.

Αν και πλέον αλλόθρησκος (μην τρομάζεις Μενέλαε δεν αλλάζω τώρα που παίρνουμε πρωτάθλημα, για τις φατρίες των επεξεργαστών μιλάω) θα ξανασυμφωνήσω με τον Μενέλαο. Δεν έχω εκφραστεί πολλές φορές με καλά λόγια για το ΝF7-s αλλά η αλήθεια είναι ότι μπροστά στο ΑΝ7 είναι μακράν καλύτερο

Δημοσ.

Πάντα βέβαια σε σχέση με το O/C απο ότι κατάλαβα. Μήπως θα πρέπει να λέμε τα πράγματα πάντα με βάση της αποδόσεις όλων των πραγμάτων σε normal καταστάσεις, γιατί έχω και εγώ το AN7-Guru για την ακρίβεια το έχω τόσο καιρό και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, πριν κάνω την αναβάθμιση είχα MSI K7N2D-ILSR το οποίο και αυτό δεν είχε κανένα πρόβλημα σχεδόν , εκτός από κάποιο πρόβλημα που μου εμφάνισε με τις USB θύρες τις οποίες στο κουτί που έχω (βλέπε Heroichi 6919 + P/S Heroichi 425W Dual Fan retail) ήθελα να ενεργοποιήσω τις 2 θύρες εμπρός του κουτιού αλλά μου δούλευε η μια. Απο θέμα επιδόσεων επειδή είχα την πολυτέλεια πρίν πουλήσω τον προηγούμενο επεξεργαστή μου (βλέπε AMD Athlon XP 3000+/FSB333MHZ) έκανα δοκιμές και με τα 2 Motherboard και τα αποτελέσματα έγειραν προς το ABIT , είναι καλύτερο σε επιδόσεις και με τον 3000+ αλλά και με τον επόμενο επεξεργαστή μου τον +3200/FSB400MHz. Δεν έχω δοκιμάσει να τα πουσάρω γιατί πρώτον πέρασα την ηλικία των δοκιμών και δεύτερον δεν με ενδιαφέρει να το φτάσω στα όρια και δεν θέλω να δώ που είναι τα όρια του, γιατί στην περίπτωση που φτάσει σε καταστάσεις που δεν με καλύπτει θα μεταπηδήσω σε Α64 και συνεχίζουμε. Εκτός αυτού αφού δοκιμάζουν κάποιοι άλλοι τα μηχανήματα στα όρια τους αντλώ τις πολύτιμες για εμένα πληροφορίες απο αυτούς και τους ευχαριστώ θερμά. Πάντως ελάχιστες Motherboards δεν έχουν περάσει από τα χέρια μου και αυτές είναι κάποιες που θεωρώ ανώνυμες (βλέπε AOPEN,etc) τις μόνες μητρικές που πραγματικά δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχει για εμένα ένα ΒΑΣΙΚΟ μειονέκτημα είναι η EPOX αλλά δυστυχώς την φέρνει στην Ελλάδα η Informatics και επειδή έχεί απαράδεκτο service etc, και γιαυτό το λόγο δεν έχω πάρει EPOX. Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post.

Δημοσ.

Μιλάμε για προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν με overclocking αλλά με κακή ποιότητα της υλοποίησης.

Epox μπορείς να πάρεις και από το Hacshop.

Δημοσ.

telika phra thn ecs...

trela kalo motherboard alla bgazei me no name mnhmes IRQL error...opote apofygete to....akoma psaxnomai!!!!na bro kales mnhmes...to dokimasa me mnhmes filous kai etaei!!!

Δημοσ.

An den vriskeis akrh me tis mnhmes dokimase apo to site ths crucial (crucial.com) na deis an upsthrizoun to mobo sou. Sigoura uparxoun pio grhgores mnhmes alla h crucial kata th gnwmh mou einai eguhsh!

Δημοσ.

Για την απλή έλεγα την NF7 και όχι την ΝF7-S αν διάβαζες καλύτερα :shock:

A και το link σου είναι για Intel :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

h ecs dhmiourghse problimata me tis mnhmes...edosa 20 euro parapano kai phra thn asus me to idio chipset kai 6.1 optikh eksodo gia hxeia kai 1 gb karta diktyou!!!!

ola ta lefta..kai overcloking meso bios gia plaka!!!!

ola ta lefta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...