Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να βάλω άλλο ρουτερ και να βγάλω το H 300s θα πρέπει να βρω τους κωδικούς voip έτσι δεν είναι; 

Είναι κάτι εύκολο γνωρίζει κανείς και αν το fritzbox 7390 θα κάνει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Voda2.JPG.7cbe3ee8897b45811edf8212c5050136.JPGvoda1.JPG.f7af0b364a31dd15b84b11a51fc2ab2b.JPGvoda.JPG.056ca4987ebd5c3cb60f5bc03d4130ae.JPG

Κοιτάξτε διαφορά το πρωί και το βράδυ Vodafone πάνω από 2 μήνες τώρα αυτή η κατάσταση.

Εχουν έρθει 3 τεχνικοί μέχρι τώρα με έχουν ταράξει στα μηνύματα ότι και καλά γίνονται ενέργειες για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος αλλά

χωρίς αποτέλεσμα.Δεν πειράζει Vodafone μόλις συμπληρωθούνε οι μήνες που απομένουν στο συμβόλαιο θα πάρω τέσσερα (4) νούμερα για αλλού

και άντε γεια!

Επεξ/σία από malaperda
ορθογραφία
Δημοσ.

Για ενημέρωση θέλω να πω ότι η γραμμή σήμερα είναι τέλεια όλο το 24 πετάει πάνω από 47 mbps συνέχεια. 

Είχαν πει από την βονταφον ότι θα με ενημερώσουν την Τρίτη που μας πέρασε,αλλά μου στείλανε μήνυμα για σήμερα και σήμερα όλα είναι καλά. 

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω. 

Δημοσ.

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI EXOYN OΛOKΛHPΩΘEI EΠITYXΩΣ OI EPΓAΣIEΣ ANABAΘMIΣHΣ TOY ΔIKTYOY ΣTAΘEPHΣ, ΠOY EΠHPEAZAN THN TAXYTHTA THΣ ΓPAMMHΣ ΣAΣ. ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY TO ΠPOBΛHMA ΠAPAMENEI, ΠAPAKAΛOYME EΠIKOINΩNHΣTE MAZI MAΣ. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΠOΛY.

Το τελευταίο μήνυμα που πήρα σήμερα από βονταφον,η αλήθεια είναι ότι κάνανε δουλειά. 

Να πω εδώ ότι η σύνδεση είναι πάρα πολύ καλή έτσι όπως πρέπει δύο μέρες και ούτε με το ρουτερ υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Αρα δεν ήταν θέμα ρούτερ όπως σου είχα γράψει.

Εγώ δυστυχώς στην περιοχή μου δεν βλέπω να υπάρχει εξέλιξη.Σήμερα μετά από πολύ πίεση και απειρα τηλέφωνα δέχθηκαν να με αποδεσμεύσουν ατελώς.

Το πρόβλημα χαρακτηρίστηκε μη επιλύσιμο.

Υπάρχει congestion στην περιοχή από τους παρόχους που προφανώς δίνουν πολύ παραπάνω συνδέσεις απ'οτι σηκώνει η περιοχή.

Θα πάω προφανώς στον Cosmote.Δυστυχώς για τη Vodafone θα πάρω κι άλλα 3 νούμερα με την λήξη των συμβολαίων για αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...