tasos-e Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Έκανα αναβάθμιση από 24 σε 50 ,παρέλαβα το ρούτερ Η300s καί το σύνδεσα προτού αλλάξει η γραμμή γιατί έφυγα για διακοπές και η σύνδεση έγινε όταν έλειπα. Από την ημέρα που ήρθα πίσω μέχρι σήμερα έχω το εξής θέμα,από τις ώρες 14:30 - 17:30 περίπου και 21:30 - 00:30 περίπου πέφτει πολύ η σύνδεση σε κάποιες φάσεις πιό πολύ και από adsl, κλείνω και ανοίγω το ρούτερ όταν δεν έχω καλό ίντερνετ και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Ποιότητα γραμμής Με την vodafone που μίλησα είπαν ότι μπορεί να είναι το ρούτερ και θα μου πούν την δευτέρα. υ.γ.όλες τις άλλες ώρες παίζει 50/5.6 περίπου. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos-e
bill2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Τη στιγμή που το κάνει πέφτει ο συρονισμός; Ανεβάζει λάθη ; Σε όλες της συσκευές η σε μία μόνο το κάνει ;
tasos-e Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Όχι τίποτα απλά πέφτει το ίντερνετ παντού ,όλα τα άλλα τα ίδια. Κλείνω και ανοίγω το ρούτερ την ώρα που έχω λίγο ίντερνετ 7-8mbps και βγάζει τα ίδια με επάνω.
geoavlonitis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Το ρούτερ φταίει που είναι άθλιο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας οικιακής σύνδεσης... η γραμμή μια χαρά άψογη είναι... αν έχεις κάποιο άλλο VDSL ρούτερ να βάλεις κάντο, το H300 είναι άθλιο, αλλά θα χάσεις την τηλεφωνία VoIP, αν έχεις.
tasos-e Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό πιστεύω και εγώ και είπε και ένας από την vodafone. Δεν έχω άλλο ρούτερ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos-e
tasos-e Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα fritzbox 7140 που έχω κάνει έστω με κάποιες ρυθμίσεις; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.,αλλιώς αγορά μέχρι 30€. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos-e
geoavlonitis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Όχι, είναι ADSL router... και με έως 30€ ένα αξιόπιστο router με VDSL δεν βρίσκεις...
HateMe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tasos-e είπε Ένα fritzbox 7140 που έχω κάνει έστω με κάποιες ρυθμίσεις; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.,αλλιώς αγορά μέχρι 30€. Πάρε ένα TP LINK ARCHER VR 400 και αστο εκει για πάντα. Έχει 60κάτι νομίζω. Αξίζει τα λεφτά του.
panos0100 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, tasos-e είπε Καλησπέρα,το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Έκανα αναβάθμιση από 24 σε 50 ,παρέλαβα το ρούτερ Η300s καί το σύνδεσα προτού αλλάξει η γραμμή γιατί έφυγα για διακοπές και η σύνδεση έγινε όταν έλειπα. Από την ημέρα που ήρθα πίσω μέχρι σήμερα έχω το εξής θέμα,από τις ώρες 14:30 - 17:30 περίπου και 21:30 - 00:30 περίπου πέφτει πολύ η σύνδεση σε κάποιες φάσεις πιό πολύ και από adsl, κλείνω και ανοίγω το ρούτερ όταν δεν έχω καλό ίντερνετ και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Ποιότητα γραμμής Με την vodafone που μίλησα είπαν ότι μπορεί να είναι το ρούτερ και θα μου πούν την δευτέρα. υ.γ.όλες τις άλλες ώρες παίζει 50/5.6 περίπου. Και εγώ φίλε μου vodafone έχω adsl και σε έμενα το έκανε αυτο, απο τις 9 το βραδυ μεχρι 12, απο την vodafone ειναι το προβλημα, επεφτε και εμενα η ταχυτητα απο τα 11 στα 5 τωρα το εφτιαξε εχει καιρο να με το κανει, πρεπει να ειναι φορτωση του δυκτιου της
malaperda Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είναι θέμα ρούτερ είναι congestion του δικτύου. Δεν πρόκειται να το παραδεχθούν ποτέ.Ομοιοπαθής με 50άρα VDSL.Το βράδυ πέφτει στα 7-8mbps. Το πρωί αρχείο που κατεβάζω με 6mb/sec το βράδυ πέφτει στα 600kb/sec! Δοκιμή με 3 διαφορετικά ρούτερ πάντα ενσυρματα 367ΖΝ,Η300s και Fritzbox 7530. Αστα να πάνε η Vodafone... 1
theanonymous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, δε μας έχεις δώσει βασικά στοιχεία. Ποιες συσκευές και πόσες; Wi-Fi ή Ethernet; Τι ακριβώς σύμπτωμα παρατηρείς; Όταν συμβαίνει, πως είναι τα LED του router; 1
tasos-e Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχω πολλές συσκευές ,2 κινητά,ένα τάμπλετ,ένα tv box και ένα υπολογιστή έχω που δεν παίζουν πάντα όλα μαζί. Οί μετρήσεις γίνονται πάντα στο pc με καλώδιο δίπλα στο ρούτερ. Τα led είναι συνέχεια πράσινα και όταν είναι πεσμένη η ταχύτητα αν κλείσω και ανοίξω το ρούτερ έχει πάντα τις ίδιες τιμές 53 / 5,4 Mbps όπως στην πάνω εικόνα που ανέβασα. Το σύμπτωμα είναι ότι αργή να ανοίξει σελίδες και στις μετρήσεις που κάνω τότε βλέπω πολύ μικρότερη ταχύτητα. Από vontafone έχω εγγύηση ότι δεν θα πέφτει κάτω από 45/5 Mbps για αυτό το ψάχνουν 5 μέρες και θα απαντήσουν την δευτέρα,ένας μου είπε ότι μάλλον είναι το ρούτερ . Upload πάντα είναι εντάξει 5,4 Mbps περίπου συνέχεια.
theanonymous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Άρα, έχεις χαμηλή ταχύτητα μόνο στο download, χωρίς να επηρεάζεται ποτέ το upload; Φτιάχνει πάντα με επανεκκίνηση; Τέλος, την επόμενη φορά, την ώρα που θα έχεις πρόβλημα, κράτα ένα screenshot από τα στατιστικά του ρούτερ, και κάνε παράλληλα και ένα test στο https://speed.measurementlab.net/ και ενημέρωσε μας
tasos-e Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, theanonymous είπε Άρα, έχεις χαμηλή ταχύτητα μόνο στο download, χωρίς να επηρεάζεται ποτέ το upload; Φτιάχνει πάντα με επανεκκίνηση; Τέλος, την επόμενη φορά, την ώρα που θα έχεις πρόβλημα, κράτα ένα screenshot από τα στατιστικά του ρούτερ, και κάνε παράλληλα και ένα test στο https://speed.measurementlab.net/ και ενημέρωσε μας Δεν φτιάχνει η ταχύτητα αλλά στο ρούτερ έχει τα ίδια στατιστικά. Πάντα τέτοια ώρα σχεδόν έχει πρόβλημα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos-e
theanonymous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Το πιθανότερο είναι πως οφείλεται σε μπούκωμα στην καμπίνα, και αυτά συνήθως επιλύονται μετά από μερικές μέρες-βδομάδες από τους παρόχους. Σίγουρα δε φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα στη γραμμή σου. Αρκεί να είσαι σίγουρος πως την ώρα που κάνεις το τεστ δεν γίνεται χρήση από κάποια άλλη εφαρμογή ή συσκευή, και σου δεσμεύει ταχύτητα. Δήλωσε βλάβη ζητώντας να σημειωθεί ότι δεν είναι πρόβλημα συγχρονισμού ή γραμμής, αλλά ταχύτητας λήψης γενικότερα. Η αλλαγή ρούτερ μπορεί να γίνει αλλά ίσως να μη βοηθήσει. Υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα