Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kalmik είπε

Σίγουρα δεν είναι δυνατόν ο εργοδότης να το απαιτήσει με προσωπική χρηματική επιβάρυνση του εργαζόμενου.

Μα αυτό ανέφερε ο TS. Πως ο εργοδότης τους υποχρεώνει να κάνουν με δικά τους έξοδα τεστ ανά τέσσερις μέρες.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Μα αυτό ανέφερε ο TS. Πως ο εργοδότης τους υποχρεώνει να κάνουν με δικά τους έξοδα τεστ ανά τέσσερις μέρες.

Όχι αυτό είναι κάτι που έχει "ακούσει"

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν ειναι "τζάμπα" το τέστ  και έχει ζητηθεί απο εργοδότη να γίνεται κάθε 4 ημέρες με προσωπικά έξοδα του. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται;

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, james01gr είπε

εφόσον η επιχείρηση θέλει να γίνουν τεστ για τον ιό και τα επιβαρύνεται η ίδια , τότε καλώς. τι προσωπικό δεδομένο είναι εάν είσαι ασυμπτωματικός με τον ιό; δεν θα ήθελες να ξέρεις εάν όντως είσαι για να πάρεις τα μέτρα προστασίας για να προστατέψεις την οικογένειά σου πάνω από όλα;

να κάνω μια ερώτηση στους μάγκες. εάν μια εταιρεία δεν πάρει μέτρα για τον ιό και κολλήσεις τον ιό από έναν συνάδελφο γιατί η εταιρεία δεν έχει τα πάρει τα ελάχιστα μέτρα που απαιτούνται. 

θα της πάρεις και τα βρακιά της εταιρείας ναι ή όχι;

γιατί στην εταιρεία που είμαι έχω τσακωθεί με τον εργοδότη γιατί δεν μας έχει φέρει ούτε αντισηπτικά. εάν φίλε μου γίνει κάτι στην εταιρεία, του έχουμε πάρει τα βρακιά του εργοδότη, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

δουλεύεις σε μια εταιρεία που δείχνει ώς ένα σημείο να νοιάζεται για εσένα (βασικά για να καλύψει τον κ_ _ ο της θέλει). εγώ πάντως θα το έκανα το τεστ γιατί θέλω να είμαι εντάξει στους υπόλοιπους συναδέλφους μου

Ναι αλλά αφού το κάνει η εταιρεία με δικά της έξοδα , σε ιδιωτικό και όχι Δημόσιο κέντρο και με ενημερώνει μόνο αν είμαι θετικός ποιος με βεβαιώνει ότι η εταιρεία σε συνεργασία με το ιδιωτικό κέντρο δεν θα χρησιμοποιήσουν την εξέταση που είναι αυστηρά προσωπικό δεδομένο και για άλλους σκοπούς;;;;

Με αυτή την τακτική πάει κατά διαόλου το ιατρικό απόρρητο και μπορεί ο κάθε εργοδότη να κάνει εξετάσεις στο προσωπικό κατά το δοκούν.

Το σωστό θα ήταν ο εργαζόμενος να προσκομίζει μόνος του αποτέλεσμα εξέτασης μόνο ως προς τον ιό και όχι όλοι στο τσουβάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Δεν ειναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να στα καλύψει. Αντιθέτως το "απαιτεί" με δικά σου έξοδα. Εκεί τι κάνεις; Φυσικά τα οικονομικά όλων ειναι χάλια και ο καθένας υπολογίζει τον μισθό του για τα προσωπικά του έξοδα και όχι να δίνει ενα μεγάλο ποσοστό σε έξοδα του τεστ.

Σε αυτά τα ποστ αναφερόμουν φίλε panoskir.

Επεξ/σία από Dante80
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...