aeroplanaki_7_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 χαιρεται, ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο παιδαγωγικό στο ΑΠΘ. Έχει δώσει κάποιος/α και αν ναι, που βρήκε την βιβλιογραφία για να διαβάσει τα συγκεκριμένα θέματα ύλης. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Backpacker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί να δώσεις κατατακτήριες για μια σχολή και να φας τέσσερα χρόνια απ'τη ζωή σου για να σπουδάσεις κάτι που έχει αποκλειστική κατάληξη την ανεργία? Στους πίνακες των δασκάλων υπάρχουν πλέον δεκάδες χιλιάδες άτομα ακόμα και με μεταπτυχιακά που δεν έχουν ήδη καμία ελπίδα να δουλέψουν ποτέ σε σχολείο. Μέχρι να βγεις εσύ θα έχουν προστεθεί και άλλοι πόσοι χιλιάδες επίσης χωρίς καμία ελπίδα για εργασία. Μιλάμε για ίσως το πιο υπερκορεσμένο και αδιέξοδο επάγγελμα στην χώρα. Και δεν έχει ούτε καν τις ευκαιρίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν άλλες υπερκορεσμένες σχολές όπως οι φιλόλογοι πχ που μπορούν να βρουν σε κάνα φροντιστήριο ή με τίποτα ιδιαίτερα έναν μισθό...ούτε άλλες διεξόδους όπως οι μαθηματικοί που είναι ναι μεν αμέτρητοι αλλά μπορούν με ένα μεταπτυχιακό να ασχοληθούν σε πολλούς τομείς... (πληροφορική-οικονομικά-στατιστικές-λογιστικά-χρηματοοικονομικα κτλπ) Τι ήταν το πρώτο πτυχίο σου? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από Backpacker 3
pontez2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά και αυτοι ανεβάζουν υλη χωρις να δωσουν βιβλιογραφία; Φιλτατε/η, δοκίμασε να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτησεις αν έχουν βιβλιογραφία για την υλη
aeroplanaki_7_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4/9/2020 στις 2:09 ΜΜ, Backpacker είπε Γιατί να δώσεις κατατακτήριες για μια σχολή και να φας τέσσερα χρόνια απ'τη ζωή σου για να σπουδάσεις κάτι που έχει αποκλειστική κατάληξη την ανεργία? Στους πίνακες των δασκάλων υπάρχουν πλέον δεκάδες χιλιάδες άτομα ακόμα και με μεταπτυχιακά που δεν έχουν ήδη καμία ελπίδα να δουλέψουν ποτέ σε σχολείο. Μέχρι να βγεις εσύ θα έχουν προστεθεί και άλλοι πόσοι χιλιάδες επίσης χωρίς καμία ελπίδα για εργασία. Μιλάμε για ίσως το πιο υπερκορεσμένο και αδιέξοδο επάγγελμα στην χώρα. Και δεν έχει ούτε καν τις ευκαιρίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν άλλες υπερκορεσμένες σχολές όπως οι φιλόλογοι πχ που μπορούν να βρουν σε κάνα φροντιστήριο ή με τίποτα ιδιαίτερα έναν μισθό...ούτε άλλες διεξόδους όπως οι μαθηματικοί που είναι ναι μεν αμέτρητοι αλλά μπορούν με ένα μεταπτυχιακό να ασχοληθούν σε πολλούς τομείς... (πληροφορική-οικονομικά-στατιστικές-λογιστικά-χρηματοοικονομικα κτλπ) Τι ήταν το πρώτο πτυχίο σου? Καλησπερα. το θελω ως δευτερο πτυχιο αποκλειστικα γιατι ειναι ευκολη σχολη και μου αναγνωριζει 8 μαθηματα απο το πρωτο πτυχιο! οσο αφορα τους κλαδους εχεις δικιο , αλλα δεν αποσκοπω στο πε70 , ειμαι ηδη π02 που επισης ειναι κορεσμενο. Επειτα εχω συμπληρωσει ηδη το μαξ απο προσοντολογιο, δλδ 2 γλωσσες , 2 μεταπτυχιακα κλπ κλπ πλην ομως διδακτορικου και δευτερου προπτυχιακου. Επομενως θα ηθελα παιδαγωγικο για να εχω αφενος προσβαση σε επιπλεον πινακα κ αφετερου ειναι 7 μορια + οτι το ερευνητικο μου ενδιαφερον μετεπειτα ειναι πανω σε παιδαγωγικα/ψυχολογια. Στις 4/9/2020 στις 3:01 ΜΜ, pontez2 είπε Καλά και αυτοι ανεβάζουν υλη χωρις να δωσουν βιβλιογραφία; Φιλτατε/η, δοκίμασε να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτησεις αν έχουν βιβλιογραφία για την υλη Ναι αμε. η βιβλιογραφια ειναι λιγο ασαφης, καθως βρηκα μεν ποια ειναι, παρολαυτα επρεπε να βρω ατομο του παιδαγωγικου να ρωτησω που ηδη ειχε τελειωσει τη σχολη, Επομενως ειχε και βιβλια και γνωση. 3
Lilith19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4/9/2020 στις 2:09 ΜΜ, Backpacker είπε Γιατί να δώσεις κατατακτήριες για μια σχολή και να φας τέσσερα χρόνια απ'τη ζωή σου για να σπουδάσεις κάτι που έχει αποκλειστική κατάληξη την ανεργία? Στους πίνακες των δασκάλων υπάρχουν πλέον δεκάδες χιλιάδες άτομα ακόμα και με μεταπτυχιακά που δεν έχουν ήδη καμία ελπίδα να δουλέψουν ποτέ σε σχολείο. Μέχρι να βγεις εσύ θα έχουν προστεθεί και άλλοι πόσοι χιλιάδες επίσης χωρίς καμία ελπίδα για εργασία. Μιλάμε για ίσως το πιο υπερκορεσμένο και αδιέξοδο επάγγελμα στην χώρα. Και δεν έχει ούτε καν τις ευκαιρίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν άλλες υπερκορεσμένες σχολές όπως οι φιλόλογοι πχ που μπορούν να βρουν σε κάνα φροντιστήριο ή με τίποτα ιδιαίτερα έναν μισθό...ούτε άλλες διεξόδους όπως οι μαθηματικοί που είναι ναι μεν αμέτρητοι αλλά μπορούν με ένα μεταπτυχιακό να ασχοληθούν σε πολλούς τομείς... (πληροφορική-οικονομικά-στατιστικές-λογιστικά-χρηματοοικονομικα κτλπ) Τι ήταν το πρώτο πτυχίο σου? Αν ισχύσει μάλιστα και για τους αναπληρωτές η αλλαγή (ξανά) στον τρόπο πρόσληψης μέσω εξετάσεων ΑΣΕΠ, θα μιλάμε για το αστείο του αιώνα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Κοίτα αν το ήθελες από προσωπικό πόθο είχες την ευχή μου. Τώρα όμως που γράφεις ότι το θες για να αυξήσεις τις ελάχιστες πιθανότητες σου να διοριστείς θεωρώ ότι τσάμπα κόπος και χρόνος. Δεν μπορείς κάτι καλύτερο να βρεις να σπουδάσεις αφού ούτως ή άλλως είσαι διατεθειμένος/η να στρωθείς στο διάβασμα;
velociraptoras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 γνώμη μου επέλεξε κάτι που θα μπορείς να δουλεψεις και χωρις να έχεις ανάγκη το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα ή ως ιδιωτης, πχ ψυχολογία, λογο/εργοθεραπεια, αν θες να ασχοληθείς με παιδια αλλιώς κάποιο άλλο αντικείμενο που να σου αρέσει. οι πιθανότητες για διορισμό ακόμα και στην εκπαίδευση είναι πλέον ελάχιστες ειδικά αν δεν έχεις προυπηρεσία, εκτός αυτού συζητιέται να μπουν γραπτές εξετάσεις αλλά και συνέντευξη και ψυχομετρικά τεστ στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, velociraptoras είπε γνώμη μου επέλεξε κάτι που θα μπορείς να δουλεψεις και χωρις να έχεις ανάγκη το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα ή ως ιδιωτης, πχ ψυχολογία, λογο/εργοθεραπεια, αν θες να ασχοληθείς με παιδια αλλιώς κάποιο άλλο αντικείμενο που να σου αρέσει. οι πιθανότητες για διορισμό ακόμα και στην εκπαίδευση είναι πλέον ελάχιστες ειδικά αν δεν έχεις προυπηρεσία, εκτός αυτού συζητιέται να μπουν γραπτές εξετάσεις αλλά και συνέντευξη και ψυχομετρικά τεστ στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Γενικά είναι πολύ κακή μπίζνα το όλο θέμα με τον διορισμό.
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Πολύ καλά κάνει κατά τη γνωμη μου. Κακά τα ψέμματα, το παιδαγωγικό και η φιλοσοφική θεωρουνται από τις "ευκολες" σχολές. Μιλάμε οτι οι μισοί φοιτητές και πάνω τελειώνουν με πάνω απο 8 το πτυχίο τους, κάτι που σε φυσικές επιστήμες, φαντάζει θαύμα. Έτσι οπως ειναι αυτή τη στιγμη το πλαίσιο για τους εκπαιδευτικους και τους διορισμούς παίρνει επιπλέον μόρια.Και δεν ειναι λίγα. Επίσης, αμφιβάλλω αν αυτο με τις εξετάσεις ΑΣΕΠ θα ισχύσει στους εκπαιδευτικους. Απ όσο ακούγεται και λένε και οι αιρετοί στην εκπαίδευση, αυτο θα εφαρμοστεί για μονιμους διορισμους γενικά στο δημοσιο. Τέλος δηλαδή η σειρά προτεραιότητας σε άλλες προκυρήξεις. Στην εκπαίδευση όμως, ακριβως επειδή υπάρχει το πλαίσιο των αναπληρωτών με ανθρώπους που εργάζονται δεκαετίες χωρίς να έχουν διοριστεί, έχουν αποκτήσει μεγάλες προυπηρεσίες και θεωρητικά πάντα έχουν αξιολογηθεί ή θα αξιολογηθούν, το να βάλεις ΑΣΕΠ θα ειναι άδικο για αυτους. Αλλωστε έτσι οπως λειτουργουν οι εξετάσεις ΑΣΕΠ στη χώρα μας, ένας πχ φυσικός θα πρέπει να εξετασθεί σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη σχολική πραγματικότητα. Ουσιαστικά ευνοεί όσους προετοιμαστουν μέσω φροντηστηρίων, κάτι που ένας 40άρης, 50άρης με οικογένεια δεν μπορει να το κάνει. Εκτός αν μπει μεταβατικη περίοδος. Κατά την άποψή μου καλύτερο συστημα από την επετηριδα δεν υπάρχει. Ηξερε ο άλλος πριν καν μπει σε μια σχολή, πόσο θα πρέπει να περιμένει, αν θέλει να εργασθει στο δημόσιο. Ο μόνος λόγος κατάργησής της, θεωρω οτι ηταν η επιβιωση σχολών που ειχαν υπερπήξει (όπως πχ οι φιλοσοφικές σχολές, τα παιδαγωγικά, μαθηματικοί κτλ) και πλέον θα έπρεπε να έχουν πολυ λιγότερους εισακτέους. 4
velociraptoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, pontez2 είπε Πολύ καλά κάνει κατά τη γνωμη μου. Κακά τα ψέμματα, το παιδαγωγικό και η φιλοσοφική θεωρουνται από τις "ευκολες" σχολές. Μιλάμε οτι οι μισοί φοιτητές και πάνω τελειώνουν με πάνω απο 8 το πτυχίο τους, κάτι που σε φυσικές επιστήμες, φαντάζει θαύμα. Έτσι οπως ειναι αυτή τη στιγμη το πλαίσιο για τους εκπαιδευτικους και τους διορισμούς παίρνει επιπλέον μόρια.Και δεν ειναι λίγα. Επίσης, αμφιβάλλω αν αυτο με τις εξετάσεις ΑΣΕΠ θα ισχύσει στους εκπαιδευτικους. Απ όσο ακούγεται και λένε και οι αιρετοί στην εκπαίδευση, αυτο θα εφαρμοστεί για μονιμους διορισμους γενικά στο δημοσιο. Τέλος δηλαδή η σειρά προτεραιότητας σε άλλες προκυρήξεις. Στην εκπαίδευση όμως, ακριβως επειδή υπάρχει το πλαίσιο των αναπληρωτών με ανθρώπους που εργάζονται δεκαετίες χωρίς να έχουν διοριστεί, έχουν αποκτήσει μεγάλες προυπηρεσίες και θεωρητικά πάντα έχουν αξιολογηθεί ή θα αξιολογηθούν, το να βάλεις ΑΣΕΠ θα ειναι άδικο για αυτους. Αλλωστε έτσι οπως λειτουργουν οι εξετάσεις ΑΣΕΠ στη χώρα μας, ένας πχ φυσικός θα πρέπει να εξετασθεί σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη σχολική πραγματικότητα. Ουσιαστικά ευνοεί όσους προετοιμαστουν μέσω φροντηστηρίων, κάτι που ένας 40άρης, 50άρης με οικογένεια δεν μπορει να το κάνει. Εκτός αν μπει μεταβατικη περίοδος. Κατά την άποψή μου καλύτερο συστημα από την επετηριδα δεν υπάρχει. Ηξερε ο άλλος πριν καν μπει σε μια σχολή, πόσο θα πρέπει να περιμένει, αν θέλει να εργασθει στο δημόσιο. Ο μόνος λόγος κατάργησής της, θεωρω οτι ηταν η επιβιωση σχολών που ειχαν υπερπήξει (όπως πχ οι φιλοσοφικές σχολές, τα παιδαγωγικά, μαθηματικοί κτλ) και πλέον θα έπρεπε να έχουν πολυ λιγότερους εισακτέους. για την εκπαίδευση αυτό είναι το πιο σωστό αλλά δυστυχως δεν εφαρμόζεται. για τις άλλες θέσεις συμφωνώ με το διαγωνισμό
aeroplanaki_7_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, JohnGTA είπε Κοίτα αν το ήθελες από προσωπικό πόθο είχες την ευχή μου. Τώρα όμως που γράφεις ότι το θες για να αυξήσεις τις ελάχιστες πιθανότητες σου να διοριστείς θεωρώ ότι τσάμπα κόπος και χρόνος. Δεν μπορείς κάτι καλύτερο να βρεις να σπουδάσεις αφού ούτως ή άλλως είσαι διατεθειμένος/η να στρωθείς στο διάβασμα; Καλησπέρα. "" Τώρα όμως που γράφεις ότι το θες για να αυξήσεις τις ελάχιστες πιθανότητες σου να διοριστείς"" Αφενός συγγνώμη δεν ανέφερα ότι είμαι ηδη αναπληρωτης στης ειδικη εκπαιδευση! επομενως δεν ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες, για καποιον που προσπαθει και το ψαχνει. Και επαναλαμβανω ειμαι πε02 που ειναι κορεσμενο. Αφετέρου, οπως εγραψα πιο πανω, το ερευνητικο μου ενδιαφέρον αφορά σε παιδαγωγικά . Στο εγγύς μέλλον σκοπεύω δουλέψω πάνω σε διδακτορικό στο ΑΠΘ, πρώτα ο θεός αν όλα πάνε καλα. Ευχαριστώ Στις 8/9/2020 στις 4:21 ΠΜ, Lilith19 είπε Αν ισχύσει μάλιστα και για τους αναπληρωτές η αλλαγή (ξανά) στον τρόπο πρόσληψης μέσω εξετάσεων ΑΣΕΠ, θα μιλάμε για το αστείο του αιώνα. Για τον ΑΣΕΠ όντως υπάρχει ένας προβληματισμός στο μέτρο της διαφάνειας και την αξιοκρατίας. Πέραν αυτού οι συντεντεύξεις και οι διαγωνισμοί μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό. Είναι κοντά στο ευρωπακό μοντέλο. Όπως και να έχει, οταν σπουδάζεις κάτι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο της δια βίου εκπαίδευσης. Άρα δεν ειναι μαλλον τόσο αστείο. Με κάθε εκτίμηση. 4 ώρες πριν, pontez2 είπε Πολύ καλά κάνει κατά τη γνωμη μου. Κακά τα ψέμματα, το παιδαγωγικό και η φιλοσοφική θεωρουνται από τις "ευκολες" σχολές. Μιλάμε οτι οι μισοί φοιτητές και πάνω τελειώνουν με πάνω απο 8 το πτυχίο τους, κάτι που σε φυσικές επιστήμες, φαντάζει θαύμα. Έτσι οπως ειναι αυτή τη στιγμη το πλαίσιο για τους εκπαιδευτικους και τους διορισμούς παίρνει επιπλέον μόρια.Και δεν ειναι λίγα. Επίσης, αμφιβάλλω αν αυτο με τις εξετάσεις ΑΣΕΠ θα ισχύσει στους εκπαιδευτικους. Απ όσο ακούγεται και λένε και οι αιρετοί στην εκπαίδευση, αυτο θα εφαρμοστεί για μονιμους διορισμους γενικά στο δημοσιο. Τέλος δηλαδή η σειρά προτεραιότητας σε άλλες προκυρήξεις. Στην εκπαίδευση όμως, ακριβως επειδή υπάρχει το πλαίσιο των αναπληρωτών με ανθρώπους που εργάζονται δεκαετίες χωρίς να έχουν διοριστεί, έχουν αποκτήσει μεγάλες προυπηρεσίες και θεωρητικά πάντα έχουν αξιολογηθεί ή θα αξιολογηθούν, το να βάλεις ΑΣΕΠ θα ειναι άδικο για αυτους. Αλλωστε έτσι οπως λειτουργουν οι εξετάσεις ΑΣΕΠ στη χώρα μας, ένας πχ φυσικός θα πρέπει να εξετασθεί σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη σχολική πραγματικότητα. Ουσιαστικά ευνοεί όσους προετοιμαστουν μέσω φροντηστηρίων, κάτι που ένας 40άρης, 50άρης με οικογένεια δεν μπορει να το κάνει. Εκτός αν μπει μεταβατικη περίοδος. Κατά την άποψή μου καλύτερο συστημα από την επετηριδα δεν υπάρχει. Ηξερε ο άλλος πριν καν μπει σε μια σχολή, πόσο θα πρέπει να περιμένει, αν θέλει να εργασθει στο δημόσιο. Ο μόνος λόγος κατάργησής της, θεωρω οτι ηταν η επιβιωση σχολών που ειχαν υπερπήξει (όπως πχ οι φιλοσοφικές σχολές, τα παιδαγωγικά, μαθηματικοί κτλ) και πλέον θα έπρεπε να έχουν πολυ λιγότερους εισακτέους. Συμφωνώ στην ευκολία των σχολών (καθότι είμαι απο φιλοσοφική ΑΠΘ) , στην μοριοδότηση που είναι εκ των πραγμάτων ένας αγώνας δρόμου, όπως επίσης και στο θέμα ασεπ για τους εκπαιδευτικούς, όπως αυτοί θεωρούνται διακριτή ομάδα. Λίγο θα διαφωνήσω με την επετηρίδα, καθώς με βρίσκει αντίθετο να μην επιμορφώνεσαι γιατι είσαι εφησυχασμένος γνωρίζοντας πότε θα μπείς . Η συνεχής εκπαίδευση ενός εκπαιδευτικού είναι , κατά τη γνώμη μου, μονόδρομος. Δεν εννοω εσας προσωπικά, μην παρεξηγηθώ. Ωστόσο αυτός ο πτυχιακός πληθωρισμός σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πράγμα και θα έπρεπε η παλαιότητα πτυχίου να έχει συντελεστή.
velociraptoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, aeroplanaki_7_ είπε Καλησπέρα. "" Τώρα όμως που γράφεις ότι το θες για να αυξήσεις τις ελάχιστες πιθανότητες σου να διοριστείς"" Αφενός συγγνώμη δεν ανέφερα ότι είμαι ηδη αναπληρωτης στης ειδικη εκπαιδευση! επομενως δεν ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες, για καποιον που προσπαθει και το ψαχνει. Και επαναλαμβανω ειμαι πε02 που ειναι κορεσμενο. Αφετέρου, οπως εγραψα πιο πανω, το ερευνητικο μου ενδιαφέρον αφορά σε παιδαγωγικά . Στο εγγύς μέλλον σκοπεύω δουλέψω πάνω σε διδακτορικό στο ΑΠΘ, πρώτα ο θεός αν όλα πάνε καλα. Ευχαριστώ αν είσαι ήδη στην ειδικη σιγουρα ειδικότητες οπως ειδικών θεραπευτων θα είναι θετικό προσον και για διορισμο σε ειδικό σχολείο. το παιδαγωγικό βεβαια είναι σίγουρα πιο εύκολο να βγει στα 4 χρόνια κ με καλό βαθμό 1
aeroplanaki_7_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, velociraptoras είπε αν είσαι ήδη στην ειδικη σιγουρα ειδικότητες οπως ειδικών θεραπευτων θα είναι θετικό προσον και για διορισμο σε ειδικό σχολείο. το παιδαγωγικό βεβαια είναι σίγουρα πιο εύκολο να βγει στα 4 χρόνια κ με καλό βαθμό Συμφωνω. Θα το σκεφτόμουν όπως το λες. Αλλά με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, επιμένω στο παιδαγωγικό μιας και μου αναγνωρίζει μαθήματα απο τη φιλοσοφική κ είναι πολύ πιο βατή σαν σχολή που συνάδει με το επαγγελματικό μου προφιλ.
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, aeroplanaki_7_ είπε Η συνεχής εκπαίδευση ενός εκπαιδευτικού είναι , κατά τη γνώμη μου, μονόδρομος. Συμφωνώ απόλυτα. Ο λόγος που αναφέρομαι σε επετηρίδα ειναι οτι με το παρόν συστημα, συνεχίζουν υπερκορεσμένες σχολές, να δέχονται χιλιάδες φοιτητές, οπου οι περισσότεροι θέλουν να πάνε για εκπαιδευτικοί. Γενικά ο κλάδος ειναι γεμάτος για τα επόμενα 20 χρονια που λέει ο λόγος 1
aeroplanaki_7_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Κατα τη γνώμη μου δεν ειναι πόσοι μπαίνουν, αλλά πόσοι βγαίνουν. Αν θες άστες ελεύθερες(τροπος του λέγειν), αλλά βάλε όρους. πχ μέγιστος αριθμός που κόβεσαι σε μάθημα να είναι 2. Μέγιστος χρόνο εκπαίδευσης ν+2 και κυρίως, βγάλε τη βάση του 5 και κάνε την όπως τα περισσότερα μεταπτυχιακα , στο 6,5. Μεγάλη συζήτηση για ένα θέμα που είναι casus belli 12 λεπτά πριν, pontez2 είπε Συμφωνώ απόλυτα. Ο λόγος που αναφέρομαι σε επετηρίδα ειναι οτι με το παρόν συστημα, συνεχίζουν υπερκορεσμένες σχολές, να δέχονται χιλιάδες φοιτητές, οπου οι περισσότεροι θέλουν να πάνε για εκπαιδευτικοί. Γενικά ο κλάδος ειναι γεμάτος για τα επόμενα 20 χρονια που λέει ο λόγος ατα τη γνώμη μου δεν ειναι πόσοι μπαίνουν, αλλά πόσοι βγαίνουν. Αν θες άστες ελεύθερες(τροπος του λέγειν), αλλά βάλε όρους. πχ μέγιστος αριθμός που κόβεσαι σε μάθημα να είναι 2. Μέγιστος χρόνο εκπαίδευσης ν+2 και κυρίως, βγάλε τη βάση του 5 και κάνε την όπως τα περισσότερα μεταπτυχιακα , στο 6,5. Μεγάλη συζήτηση για ένα θέμα που είναι casus belli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα