Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIFIER X3 TWS Wireless Bluetooth Earphone bluetooth 5.0 voice assistant  touch control voice assistant up to 24hrs playback Earphone Sale, Price &  Reviews| Gearbest Mobile

https://www.aliexpress.com/item/4000926765820.html

Για να τα έχετε στη τιμή του τίτλου πρέπει να ενεργοποιήσετε το κουπόνι του καταστήματος πριν προχωρήσετε στο ταμείο. Τελωνείο δεν περνάνε μιας και είναι κάτω από 22€. Απλά θα χρειαστεί να περιμένετε ίσως και 2 μήνες για την παραλαβή.

Δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα στο AliExpress για σύγκριση τιμών, αλλά πιστεύω ότι είναι καλή η τιμή αν σκεφτούμε ότι στην Ελλάδα κοστίζουν σχεδόν διπλάσια.

https://www.skroutz.gr/s/24601099/Edifier-BT-X3-Μαύρο.html

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μέχρι να φτάσουν θα έχουν παίξει σίγουρα τα ίδια ή καλύτερα από ευρωπαϊκή αποθήκη και μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 10€ έτσι , υπάρχουν blitzwolf / haloy κορυφαία στα 25-30€ και bakeey στην ίδια τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Το θέμα είναι ότι μέχρι να φτάσουν θα έχουν παίξει σίγουρα τα ίδια ή καλύτερα από ευρωπαϊκή αποθήκη και μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 10€ έτσι , υπάρχουν blitzwolf / haloy κορυφαία στα 25-30€ και bakeey στην ίδια τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη .

Δεν γνωρίζω αυτές που αναφέρεις, εκτός από την Blitzwolf, αλλά έχω ακούσει ότι η Edifier είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες σε ότι αφορά τα ηχεία, οπότε πιστεύω κάτι ανάλογο θα ισχύει και για τα ακουστικά. Αλλιώς, αν ήταν από τις όχι τόσο γνωστές Κινεζικές εταιρίες δεν θα έκανα τον κόπο. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Για δώσε link...

Δημοσ.

To κακό με τα ακουστικά αυτής της κατηγορίας τιμής είναι ότι δεν έχουν γκάζια. Ο ενισχυτάκος τους δεν είναι ικανός για μεγάλες εντάσεις...
Έχω τα Haylou GT1 Plus (aptX) που ενώ έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου για την τιμή τους, δυστυχώς πρέπει να τα έχω μόνιμα στο τέρμα για να ακούσω σχετικά ικανοποιητικά.
Σε περιβάλλον με ησυχία είναι μια χαρά αλλά για αθλητισμό πχ ή για χρήση σε εξωτερικό χώρο με θόρυβο δεν κάνουν...
Καλύτερα να δώσετε κάτι παραπάνω για κάτι πιο δυνατό, όπως πχ αυτά. Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά έχουν και διπλάσια τιμή βέβαια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mindnever είπε

To κακό με τα ακουστικά αυτής της κατηγορίας τιμής είναι ότι δεν έχουν γκάζια. Ο ενισχυτάκος τους δεν είναι ικανός για μεγάλες εντάσεις...
Έχω τα Haylou GT1 Plus (aptX) που ενώ έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου για την τιμή τους, δυστυχώς πρέπει να τα έχω μόνιμα στο τέρμα για να ακούσω σχετικά ικανοποιητικά.
Σε περιβάλλον με ησυχία είναι μια χαρά αλλά για αθλητισμό πχ ή για χρήση σε εξωτερικό χώρο με θόρυβο δεν κάνουν...
Καλύτερα να δώσετε κάτι παραπάνω για κάτι πιο δυνατό, όπως πχ αυτά. Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά έχουν και διπλάσια τιμή βέβαια...

Kαι αν πας στα 100$ βρίσκεις ακόμα καλύτερα!

P.S: Δυνατή ένταση στα ακουστικά συνέχεια = Σίγουρη κώφωση!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή περίπτωση.

Έχω τώρα τα QCY QS1, SoundPeats Truedot (Qualcomm), που με απογοήτευσαν κάπως στη μουσική, και δεν θα με πείραζε να δοκιμάσω και τα Edifier Χ3....φαίνονται καλύτερα από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

https://www.scarbir.com/tws/edifier-x3-review

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Kαι αν πας στα 100$ βρίσκεις ακόμα καλύτερα!

Ναι και με 500 βρίσκεις...
Απλά εγώ είπα ότι ακουστικά της τάξης των ~20 ευρώ είναι ψόφια και εξηγησα γιατί.
Από 'κει και πέρα υπάρχουν και με 10 ευρώ άμα σ' ενδιαφέρουν.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mindnever είπε

Απλά εγώ είπα ότι ακουστικά της τάξης των ~20 ευρώ είναι ψόφια και εξηγησα γιατί.

Δεν είναι καθόλου ψόφια για το 95+% των χρηστών, οι υπόλοιποι είναι ή πιτσιρικάδες που παίζουν με την ακοή τους ή βλαμμένοι σαν αυτούς που έχουν τέρμα το volume του ηχοσυστήματος στο αυτοκίνητο που παίζουν και με την ακοή τους και με τα νεύρα μας ...

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mindnever είπε

Αγόρασα πρόσφατα τα Lenovo HE05 6€ περίπου με κουπόνι. Έχουν τόση ένταση που δεν τόλμησα καν να τα βάλω τέρμα. Τώρα δεν ξέρω αν τα neck-band έχουν διαφορετική συμπεριφορά από αυτά του θέματος, αλλά πιστεύω πως γενικά δεν είναι σωστό να το κρίνουμε καθαρά και μόνο από την αξία τους. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Αγόρασα πρόσφατα τα Lenovo HE05 6€ περίπου με κουπόνι. Έχουν τόση ένταση που δεν τόλμησα καν να τα βάλω τέρμα. Τώρα δεν ξέρω αν τα neck-band έχουν διαφορετική συμπεριφορά από αυτά του θέματος, αλλά πιστεύω πως γενικά δεν είναι σωστό να το κρίνουμε καθαρά και μόνο από την αξία τους. 

Τέλεια και ειδικά για τα λεφτά τους (11 €)!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Τέλεια και ειδικά για τα λεφτά τους (11 €)!

Off topic, αλλά 5€ και κάτι ψιλά έχουν αυτή τη στιγμή αν ανοίξεις καινούριο λογαριασμό στο AliExpress και χρησιμοποιήσεις το κουπόνι για την πρώτη παραγγελία. :lol:

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Δεν είναι καθόλου ψόφια για το 95+% των χρηστών, οι υπόλοιποι είναι ή πιτσιρικάδες που παίζουν με την ακοή τους ή βλαμμένοι σαν αυτούς που έχουν τέρμα το volume του ηχοσυστήματος στο αυτοκίνητο που παίζουν και με την ακοή τους και με τα νεύρα μας ...

Το 95% των χρηστών τα χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του με τα ΜΜΜ, σε αθλητικές δραστηριότητες και γενικότερα σε περιβάλλον με εξωτερικό θόρυβο. Ο εσωτερικός ενισχυτης αυτών των ακουστικών δεν αρκεί για να δώσει την απαραίτητη ένταση στη μουσική (χωρίς να παραμορφώνει) ώστε να καλύψει αυτούς τους θορύβους. Αυτα τα φτηνά λοιπόν ακουστικά αναγκάζεσαι να τα τερματίσεις για ν' ακούσεις ικανοποιητικά και πάλι δεν...
Αν ακούς όμως στο σπίτι με ησυχία ή στην εκκλησία τοτε είναι ΟΚ.

Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό το απλό πράγμα δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, neosstoforum said:

Απλά θα χρειαστεί να περιμένετε ίσως και 2 μήνες για την παραλαβή.

Ακυρο το παρακάτω, μετα απο υπόδειξη του andreas1gr μονο απο Κίνα τα στελνει...

[[[Δεν έκανα τη διαδικασία για το κουπονι αλλα βλεπω οτι τα στελνει απο Γαλλια με refund αν δεν ερθουν εως 25/09 (ή απο Ιταλία εως 30/09). Δηλαδή και να μην παιζει το κουπονι, στα 18+€ μου τα βγαζει με δωρεάν μεταφορικά και ουτε καν καθυστέρηση για πιθανό ελεγχο τελωνείου...]]]

Φαίνεται παντως να είναι καλό vfm. 

Επεξ/σία από manpower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...