giannis79 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτο που με ενοχλησε και ηταν η αφορμη να πω για την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη εταιρεια ειναι οτι βλεπω να στοχοποιουνται και να δεχονται ειρωνικα σχολια οσοι πουν κατι ασχημο για την msi.δεν εχω προβλημα να μου πει καποιος την αποψη του αλλα εχω οταν δεν σεβεται την δικη μου.ολοι εδω μεσα μπαινουμε για να συζητησουμε και να αλλαξουμε αποψεις και εμπειριες για κατι που μας αρεσει και αγαπαμε.αλλες φορες συμφωνουμε και αλλες διαφωνουμε.αυτα και τελος και απο μενα.
TR-909 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, niko13 είπε Υπαρχει κ αυτο το κομματι που μπορει να ακουγομαι μακακογραφικος αλλα εγω σαν καταναλωτης δεν γουσταρω να το στηριζω πλεον Αυτό το "κομμάτι" δεν χαρακτηρίζει ένα προϊόν καλό ή κακό και δεν θεωρώ ότι τα business practices της κάθε εταιρείας πρέπει να αποτελούν κριτήριο αγοράς. Πόσο μάλλον όταν καμμία δεν είναι "Παρθένος Μαρία" στο τομέα αυτό. Χωρίς να είμαι φαν της MSI είναι γεγονός πως η Tomahawk MAX είναι ίσως η πιο vfm και από τις πιο δημοφιλείς στο Β450 και έτσι δικαιολογείται το γεγονός να σου έρχονται πολλά αποτελέσματα όταν την γκουγκλάρεις - όπως και ο συνδυασμός που αναφέρεται καθώς ο R5 3600 είναι ο πρώτος σε πωλήσεις επεξεργαστής για custom PCs. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 που στον συγκεκριμένο ο 3600 ήταν με το 1 πόδι στον τάφο
tyf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω εχω αυτον τον συνδυασμο και παει μια χαρα η μητρικη τον 3600x. και τις μνημες της τρεχει στα 3200. το μονο θεμα που ειχα ειναι οταν ειχα βαλει το τελευταιο bios δεν εβλεπε τον nvme . απο οτι ειχα δει το ειχαν και αλλοι αυτο το θεμα. γυρισα μια εκδοση πισω στο bios και παιζει μια χαρα.
kkatzos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η MSI απέκτησε -δικαίως- όνομα στους Ryzen στην προηγούμενη γενιά μητρικών X470/B450. Έβγαλε την καλύτερη, κατά πολλούς, Χ470 μητρική (Χ470 Gaming M7) και έβγαλε 2 μητρικές Β450 που ξεχώριζαν (B450 Gaming Pro Carbon AC και Β450 Tomahawk) καθώς είχαν VRM για να υποστηρίξουν δυνατά overclock ή/και πολυπύρηνους επεξεργαστές. Επίσης, σύμφωνα με μετρήσεις πολλών reviewers, οι περισσότερες MSI μητρικές είχαν ενδείξεις στα sensors που πλησιάζουν την πραγματικότητα κάτι που δεν μπορούν να το ισχυριστούν πολλές εταιρίες. Στα + ότι ακόμα και οι πιο φτηνές MSI μπορούσαν (τη δύσκολη εποχή των Zen+) να κάνουν αξιοπρεπή RAM overclocks ... ενώ flagships κάποιων άλλων εταιριών τα πήγαιναν χειρότερα. Σήμερα υπάρχει πληθώρα καλών μητρικών οπότε τα περισσότερα από τα παραπάνω πλέον δεν ισχύουν αλλά μάλλον έχει μείνει αυτή η καλή εντύπωση στον power user. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από insomnia.gr 1
niko13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, TR-909 είπε Αυτό το "κομμάτι" δεν χαρακτηρίζει ένα προϊόν καλό ή κακό και δεν θεωρώ ότι τα business practices της κάθε εταιρείας πρέπει να αποτελούν κριτήριο αγοράς. Πόσο μάλλον όταν καμμία δεν είναι "Παρθένος Μαρία" στο τομέα αυτό. Χωρίς να είμαι φαν της MSI είναι γεγονός πως η Tomahawk MAX είναι ίσως η πιο vfm και από τις πιο δημοφιλείς στο Β450 και έτσι δικαιολογείται το γεγονός να σου έρχονται πολλά αποτελέσματα όταν την γκουγκλάρεις - όπως και ο συνδυασμός που αναφέρεται καθώς ο R5 3600 είναι ο πρώτος σε πωλήσεις επεξεργαστής για custom PCs. Φυσικα κ δεν χαρακτηριζει το προιον.. Και φυσικα η msi μαμαει ιδιαιτερα στους ryzen για τα χρηματα της. Γι αυτο σε προειδοποιησα πως ισως ακουστω μαλακορομαντικος.. Προτιμω να πληρωσω 20 / 30 ευρο παραπανω και να μην επιβραβευσω μια εταιρια που τελικα τα ακουμπαει δεξια κ αριστερα σε youtubers.Μη σκεφτεσαι εσενα που θα το ψαξεις πριν αγορασεις. Σκεψου αυτους που πηραν ενα μουφα προιον επειδη η msi εθαψε τα μειονεκτηματα του με πλαγιο τροπο😁 στο youtube. Οπως και να το πιασεις δεν ειναι σταση εταιριας που σεβεται τον καταναλωτη Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από niko13
TR-909 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, niko13 είπε Φυσικα κ δεν χαρακτηριζει το προιον.. Και φυσικα η msi μαμαει ιδιαιτερα στους ryzen για τα χρηματα της. Γι αυτο σε προειδοποιησα πως ισως ακουστω μαλακορομαντικος.. Προτιμω να πληρωσω 20 / 30 ευρο παραπανω και να μην επιβραβευσω μια εταιρια που τελικα τα ακουμπαει δεξια κ αριστερα σε youtubers.Μη σκεφτεσαι εσενα που θα το ψαξεις πριν αγορασεις. Σκεψου αυτους που πηραν ενα μουφα προιον επειδη η msi εθαψε τα μειονεκτηματα του με πλαγιο τροπο😁 στο youtube. Οπως και να το πιασεις δεν ειναι σταση εταιριας που σεβεται τον καταναλωτη Όχι ίσα ίσα. Απλά αν το ψάξεις θα δεις ότι καμμία εταιρεία του χώρου δεν είναι ...παρθένα. Όλες έχουν κάνει τις "πονηριές" τους στο παρελθόν, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Ένα παράδειγμα που μου έρχετε γρήγορα από μνήμης και στο παραθέτω: 1
malakudi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Η Asrock έχει μποϋκοτάρει πολλούς reviewers για κακές κριτικές, η ASUS πρωτοστάτησε στο να μη πάρουν οι B450/X470 υποστήριξη για Zen 3, η MSI έκανε αυτά που έκανε με το laptop, φαντάζομαι και η Gigabyte κάτι θα έχει κάνει στην ιστορία της. Οπότε να μην αγοράζουμε τίποτα.
Sakiz105 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, malakudi είπε Η Asrock έχει μποϋκοτάρει πολλούς reviewers για κακές κριτικές, η ASUS πρωτοστάτησε στο να μη πάρουν οι B450/X470 υποστήριξη για Zen 3, η MSI έκανε αυτά που έκανε με το laptop, φαντάζομαι και η Gigabyte κάτι θα έχει κάνει στην ιστορία της. Οπότε να μην αγοράζουμε τίποτα. Η Gigabyte από τότε που άλλαξε το QC σε αυτοματοποιημένο και μείωσε προσωπικό, έχει αρχίσει τον κατήφορο και έχει ίσως το χειρότερο RMA support από όλες τις άλλες. Έχεις συνήθως τα πιο αξιόπιστα προιόντα, ωστόσο να εύχεσαι να μην σου χαλάσει. Προσωπικά αν μπορούσα να βάλω σε tier εταιρίες, θα έβαζα T1 EVGA μόνη της T2 MSI/GIGABYTE/ASUS και οι άλλες χαμηλότερα. Προσωπικά πήρα msi budget (100 ευρώ για την mortar max ενώ ήθελα τουλάχιστον 140 για αντίστιχη asus), ωστόσο αν είχα μεγαλύτερο budget θα πήγαινα σε Gigabyte/ASUS
triplex1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, malakudi είπε Η Asrock έχει μποϋκοτάρει πολλούς reviewers για κακές κριτικές, η ASUS πρωτοστάτησε στο να μη πάρουν οι B450/X470 υποστήριξη για Zen 3, η MSI έκανε αυτά που έκανε με το laptop, φαντάζομαι και η Gigabyte κάτι θα έχει κάνει στην ιστορία της. Οπότε να μην αγοράζουμε τίποτα. 20 ώρες πριν, malakudi είπε Η Asrock έχει μποϋκοτάρει πολλούς reviewers για κακές κριτικές, η ASUS πρωτοστάτησε στο να μη πάρουν οι B450/X470 υποστήριξη για Zen 3, η MSI έκανε αυτά που έκανε με το laptop, φαντάζομαι και η Gigabyte κάτι θα έχει κάνει στην ιστορία της. Οπότε να μην αγοράζουμε τίποτα. Το θεμα ειναι να σε βγει η συνθεση που θα φτιαξεις και να ειναι ολα ο.κ , απο κει και περα ο καθενας οτι αγαπαει παιρνει.
ilos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Το θεμα ειναι να σε βγει η συνθεση που θα φτιαξεις και να ειναι ολα ο.κ , απο κει και περα ο καθενας οτι αγαπαει παιρνει. Παραπάνω λεφτά για μητρικές για κάτι 3600/3700x, είναι από τα πρώτα πράγματα που θα έκοβα tbh σε build. Δώστε τα για καλύτερη gpu ή καμιά μνήμη της προκοπής. 2
Sakiz105 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, ilos είπε Παραπάνω λεφτά για μητρικές για κάτι 3600/3700x, είναι από τα πρώτα πράγματα που θα έκοβα tbh σε build. Δώστε τα για καλύτερη gpu ή καμιά μνήμη της προκοπής. πάμε σε ryzen λόγο vfm βγαίνει το build 50 ευρώ ακριβότερα και μνήμες 52 ευρώ τα 16gb για να τα πάρουμε από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα