Προς το περιεχόμενο

Αγορά Mirror Dash Camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, είχα ανοίξει και θέμα στα gadgets αλλά μάλλον εδώ συχνάζουν οι expert του είδους!

Όπως είχα γράψει λοιπόν, ενδιαφέρομαι για την αγορά Dash Camera με οθόνη ενσωματωμένη στον καθρέφτη σε σετ με πίσω κάμερα για το παρκάρισμα.

Έχω κοιτάξει εδώ https://dashcameras.net/rearview-mirror-dash-cams/  αλλά με προβληματίζει η διαδικασία εγκατάστασης της πίσω κάμερας.

Μήπως υπάρχει καμία λύση όπου η πίσω κάμερα είναι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου? Τέλος, μπορώ να πάρω κάποια και να πάω σε κάποιο συνεργείο να μου την τοποθετήσει? 'Οπου ρώτησα οι περισσότεροι δεν το αναλαμβάνουν και μου προτείνουν δικές τους λύσεις, τις οποίες όταν τις ψάξω βλέπω αρχικό κόστος το 30% της τιμής του μου ζητάνε μαζί με την τοποθέτηση..

Με ενδιαφέρει ένα ποιοτικό, ανθεκτικό προϊόν και ας κοστίσει κάτι παραπάνω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.

Μεσα στο αυτοκινητο για παρκαρισμα πρεπει να μιλας για 3θυρο η 5θυρο.

Δυστυχως οσες ξερω εχουν την καμερα που μπαινει στην πινακιδα αλλα αν πιανει το χερι σου την κολας και στο πισω τζαμι πχ, δεν ειναι επιστημη.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μεσα στο αυτοκινητο για παρκαρισμα πρεπει να μιλας για 3θυρο η 5θυρο.

Δυστυχως οσες ξερω εχουν την καμερα που μπαινει στην πινακιδα αλλα αν πιανει το χερι σου την κολας και στο πισω τζαμι πχ, δεν ειναι επιστημη.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

το αυτοκίνητο είναι το Chevrolet Aveo 2012 (Ηatchback 5θυρο, το μοντέλο είναι T300) 

Aveo%20(hatchback)%202012-2015.jpg

Αυτό που φοβάμαι δεν είναι τόσο το να τη βάλω στο τζάμι, όσο το να τη συνδέσω με το φως της όπισθεν, να κόψω/ενώσω καλώδια καθώς και το πέρασμα του καλωδίου μέσα από τα λάστιχα της πόρτας και το ξεκούμπωμα του καλύμματος στις κολώνες (έχει αερόσακο εκεί).

Ξέρω ότι δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, αλλά προτιμώ να δώσω ένα 50ρικό πάνω κάτω να μου το βάλει κάποιος επαγγελματίας.

αλλά ένας που ρώτησα ζητούσε 300 ευρώ για μια κάμερα που τη βρήκα στο amazon 80€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_dinos είπε

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

το αυτοκίνητο είναι το Chevrolet Aveo 2012 (Ηatchback 5θυρο, το μοντέλο είναι T300) 

Aveo%20(hatchback)%202012-2015.jpg

Αυτό που φοβάμαι δεν είναι τόσο το να τη βάλω στο τζάμι, όσο το να τη συνδέσω με το φως της όπισθεν, να κόψω/ενώσω καλώδια καθώς και το πέρασμα του καλωδίου μέσα από τα λάστιχα της πόρτας και το ξεκούμπωμα του καλύμματος στις κολώνες (έχει αερόσακο εκεί).

Ξέρω ότι δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, αλλά προτιμώ να δώσω ένα 50ρικό πάνω κάτω να μου το βάλει κάποιος επαγγελματίας.

αλλά ένας που ρώτησα ζητούσε 300 ευρώ για μια κάμερα που τη βρήκα στο amazon 80€

Να την συνδεσεις με το φως της οπισθεν; Αν παρεις σετακι καμερα καθρευτη και καμερα πισω τοτε θα παιρνει ρευμα απο την μπροστα καμερα, δεν θελει απο αλλου. Απλα ναι θα πρεπει να περασεις τα καλωδια κουτσου κουτσου μονος σου, δεν ειναι δυσκολο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Να την συνδεσεις με το φως της οπισθεν; Αν παρεις σετακι καμερα καθρευτη και καμερα πισω τοτε θα παιρνει ρευμα απο την μπροστα καμερα, δεν θελει απο αλλου. Απλα ναι θα πρεπει να περασεις τα καλωδια κουτσου κουτσου μονος σου, δεν ειναι δυσκολο.

Σε οδηγίες που κοίταξα στο youtube για ορισμένες κάμερες από αυτές του link έτσι κάνανε.

Σίγουρα το χρειάζεται για να δείχνει αυτόματα η οθόνη την πίσω κάμερα όταν βάζεις όπισθεν.

Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι υποχρεωτικό ή μπορείς να το παραλείψεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Σε οδηγίες που κοίταξα στο youtube για ορισμένες κάμερες από αυτές του link έτσι κάνανε.

Σίγουρα το χρειάζεται για να δείχνει αυτόματα η οθόνη την πίσω κάμερα όταν βάζεις όπισθεν.

Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι υποχρεωτικό ή μπορείς να το παραλείψεις.

Ναι οκ αν το θελεις αυτοματα πρεπει.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Από όσο έχω καταλάβει, αυτές που μπαίνουν στην πινακίδα είναι μόνο για παρκάρισμα, δεν καταγράφουν δλδ σε κύκλους όπως οι μπροστινές Dashcam.

Δεν με ενοχλεί αυτό, κυρίως για το παρκάρισμα τη θέλω. 

Ξέρεις κάποια καλή να μου προτείνεις που να συνδυάζεται και με οθόνη σε καθρέφτη? Σε δεύτερο χρόνο, θα ψάξω να βρω κανένα μάστορα να μου την τοποθετήσει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Από όσο έχω καταλάβει, αυτές που μπαίνουν στην πινακίδα είναι μόνο για παρκάρισμα, δεν καταγράφουν δλδ σε κύκλους όπως οι μπροστινές Dashcam.

Δεν με ενοχλεί αυτό, κυρίως για το παρκάρισμα τη θέλω. 

Ξέρεις κάποια καλή να μου προτείνεις που να συνδυάζεται και με οθόνη σε καθρέφτη? Σε δεύτερο χρόνο, θα ψάξω να βρω κανένα μάστορα να μου την τοποθετήσει.

Καποιες γραφουν κιολας.

Θα κοιταξω και θα σου πω τι αξιζει και τι οχι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...