TechnoState Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Προφανώς κ θα κλειδωθεί. Ήδη η αναφορά απο την δική μου τη μεριά, έχει καταχωρηθεί για τον άσεμνο χαρακτηρισμό σου, παρά το ότι έτρεξες να τον συμμαζέψεις έπειτα. Σου αναφέρθηκαν ήδη κάποιες κινήσεις που μπορούν να γίνουν. Το θέμα κατανόησης το έχει πρωτίστως η οικεία σου (απο το συμβάν κρίνω κ μόνο) κ έπειτα εσύ (απο τις αντιδράσεις/διαδραστικότητα σου). Εύχομαι να δικαιωθεί κ να εξέλθει σοφότερη, καλησπέρα.
G.TH. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά, ψαρώνεις εύκολα. Μου έστειλαν και εμένα πριν 2 εβδομάδες το κλασικό, έλα τι κάνεις; έχασα κάρτα πορτοφόλι και θέλω μια χάρη, έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς; Αν εμπιστεύεσαι τον αποστολέα θα του δώσεις μια ευγενική απάντηση τουλάχιστον. Εννοείται χωρίς άμεση προσωπική επαφή το να δώσεις κάρτα ή λεφτά είναι αυτοκτονία. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από G.TH.
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, G.TH. είπε Βασικά, ψαρώνεις εύκολα. Μου έστειλαν και εμένα πριν 2 εβδομάδες το κλασικό, έλα τι κάνεις; έχασα κάρτα πορτοφόλι και θέλω μια χάρη, έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς; Αν εμπιστεύεσαι τον παραλήπτη θα του δώσεις μια ευγενική απάντηση τουλάχιστον. Εννοείται χωρίς άμεση προσωπική επαφή το να δώσεις κάρτα ή λεφτά είναι αυτοκτονία. Το κλασσικο 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Andy είπε na kleidw8ei parakalw 20 λεπτά πριν, pgavalito είπε Σωστά! Είναι μ@λ@κία!!! Τελικά είχες δίκιο 😂
Vagosman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτο το λ7 στο 1 εχει κάψει πολύ κόσμο αποτι φαινεται. Ακομα και σε αγγελίες εδω στο ινσόμνια
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απλά τα πράγματα, με τα στοιχεία της κάρτας πραγματοποιήθηκε αγορά μέσω Web προϊόντων αξίας 1000 ευρώ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Απλά τα πράγματα, με τα στοιχεία της κάρτας πραγματοποιήθηκε αγορά μέσω Web προϊόντων αξίας 1000 ευρώ. Ναι αλλα να λεμε οτι ειναι χακαρισμενο ενα account οταν η αγορα εγινε απο την Cosmote ειναι κουτο. Προφανως η η κοπελα η καποιος δικος της το εκανε.
Loinen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν χακαρονται ετσι οι λογαριασμοι, πρεπει να βαλεις το χερακι σου για να βγαλεις τα ματια σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ναι αλλα να λεμε οτι ειναι χακαρισμενο ενα account οταν η αγορα εγινε απο την Cosmote ειναι κουτο. Προφανως η η κοπελα η καποιος δικος της το εκανε. O λογαριασμός του FB εχει χακαριστεί και ο χάκερ έστειλε το μήνυμα.Τωρα που έγινε παράδοση της αγορας απο την κοσμοτέ........
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ναι αλλα να λεμε οτι ειναι χακαρισμενο ενα account οταν η αγορα εγινε απο την Cosmote ειναι κουτο. Προφανως η η κοπελα η καποιος δικος της το εκανε. Προφανως, δεν είπα ότι την χακαρανε, αυτή η καποιος αλλος πραγματοποίησε την αγορά.
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε O λογαριασμός του FB εχει χακαριστεί και ο χάκερ έστειλε το μήνυμα.Τωρα που έγινε παράδοση της αγορας απο την κοσμοτέ........ Λες να μην ηξερε οτι μιλουσε με την φιλη της; Αν οντως ειναι οπως τα λεει ο ΤΣ και δεν του τα εφαγε καμια αγνωστη που ζαχαρωνε πχ. Επισης να εχει χακαριστει το FB απο Ελληνα; 5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Προφανως, δεν είπα ότι την χακαρανε, αυτή η καποιος αλλος πραγματοποίησε την αγορά. Ε ναι, απλα η τυπισσα (αν υπαρχει οντως) ισως προσπαθει να την βγαλει λαδι λεγοντας πως μου χακαραν το FB. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Λες να μην ηξερε οτι μιλουσε με την φιλη της; Αν οντως ειναι οπως τα λεει ο ΤΣ και δεν του τα εφαγε καμια αγνωστη που ζαχαρωνε πχ. Επισης να εχει χακαριστει το FB απο Ελληνα; Ε ναι, απλα η τυπισσα (αν υπαρχει οντως) ισως προσπαθει να την βγαλει λαδι λεγοντας πως μου χακαραν το FB. Αυτό που έβαλες φωτό πιο πριν τι νομίζεις ότι είναι; https://www.in.gr/2020/01/07/tech/apateones-apospoun-xrimata-meso-facebook-prosoxi-se-ayta-ta-minymata/
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό που έβαλες φωτό πιο πριν τι νομίζεις ότι είναι; https://www.in.gr/2020/01/07/tech/apateones-apospoun-xrimata-meso-facebook-prosoxi-se-ayta-ta-minymata/ Καποιος που εχει βαλει φωτογραφιες νιναρας και εχει τον καθε λιγουρι να του την πεφτει; Η μπορει να ειναι και νιναρα οντως και να τα τρωει απο λιγουρια (μου εχει τυχει και εμενα να μιλαω με καποια, να εχουμε βγει για ποτο και το ιδιο βραδυ να αρχιζει να μου κλαιγεται οτι δεν εχει να πληρωσει το ενοικιο και να της δανεισω 500ε που θα μου τα εδινε οταν πληρωνοταν τελος του μηνα και αλλα πολλα). Πολλοι οταν κανουν τετοιες "χαρες" νομιζουν πως η αλλη θα τους κατσει. Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες, παρα πολυς κοσμος εκει εξω ψαχνει για μακακες, και δεν ειναι Χακερ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καποιος που εχει βαλει φωτογραφιες νιναρας και εχει τον καθε λιγουρι να του την πεφτει; Η μπορει να ειναι και νιναρα οντως και να τα τρωει απο λιγουρια (μου εχει τυχει και εμενα να μιλαω με καποια, να εχουμε βγει για ποτο και το ιδιο βραδυ να αρχιζει να μου κλαιγεται οτι δεν εχει να πληρωσει το ενοικιο και να της δανεισω 500ε που θα μου τα εδινε οταν πληρωνοταν τελος του μηνα και αλλα πολλα). Πολλοι οταν κανουν τετοιες "χαρες" νομιζουν πως η αλλη θα τους κατσει. Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες, παρα πολυς κοσμος εκει εξω ψαχνει για μακακες, και δεν ειναι Χακερ. οκ , "χάκερ" αν σου αρεσει καλύτερα. τον σκοπο του τον πέτυχε όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις