bezan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδες Καλησπερα, α''ι' να βαλω και εγω ενα ποστ για κατι που με απασχολει. εχω ενα Δ του 97, μοτερ 182α4000. το πρωι οταν βαζω μπροστα το αμαξι μπερδευει του θανατα... μεχρι να ζεσταθει αρκετα, εαν μπει το υγραεριο, δουλευει ρολοι. απο εξατμηση βρωμαει λιγη βενζινα, κατι το οποιο συμαινει οτι η δουλευει πολυ πλουσιο, η εχει θεμα και δεν την καει. εχουμε και λεμε. το συγκεκριμενο μοτερ για να κανει την καυση του εχει, 1 αισθητηρα στον θερμοστατη που μετραει ανα πασα στιγμη την θερμοκρασια ψυκτικου και τα στελνει στον εγκεφαλο, συνεργασια με αυτο πανω στην εισαγωγη εχω εναν αισθητηρα θερμοκρασιας εισαγωγης και εναν θεσης πεταλουδας. οι 3 παραπανω στελνουν πληροφορια στον εγκεφαλο ωστε ο εγκεφαλος να ψεκασει σωστα και να ρυθμισει το ρελαντι. ολοι αλλαγμενοι. οποτε πες απο εκει ειμαστε καλα. στην συνεχεια, περναμε στην καυση την ιδια, μπουζοκαλωδια αλλαχθηκαν, πολλαπλασιαστης δοκιμαστικε, μπουζι αλλαχτηκαν, ολα τα βακουμ τσεκαρισμενα, μοτερακι αντλιας βενζινης αλλαγμενο. τι λετε να ειναι? ρυθμιστης πιεσης βενζινης? κανα μπεκ να κατουραει μεσα και να μπερδευει? αισθητηρας στροφαλου αλλαχτηκε, δεν εχω αλλαξει μονο τον αισθητηρα εκκεντρων (εκει που ειναι 2 φορες ξεκινησα και στα μισα το εκλεισα γιατι ειναι τρομερα χρονοβορα η διαδικασια ολη) εαν ειχαν θεματα τα ρευματα, που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν, δεν θα δουλευε το υγραεριο. OBD και τετοια δεν εχουμε. ρωταω τους παλαιους, μπας και βγει κανα καλο πορισμα. και Λ αλλαγμενος
meletis_m Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, bezan είπε Παιδες Καλησπερα, α''ι' να βαλω και εγω ενα ποστ για κατι που με απασχολει. εχω ενα Δ του 97, μοτερ 182α4000. το πρωι οταν βαζω μπροστα το αμαξι μπερδευει του θανατα... μεχρι να ζεσταθει αρκετα, εαν μπει το υγραεριο, δουλευει ρολοι. απο εξατμηση βρωμαει λιγη βενζινα, κατι το οποιο συμαινει οτι η δουλευει πολυ πλουσιο, η εχει θεμα και δεν την καει. εχουμε και λεμε. το συγκεκριμενο μοτερ για να κανει την καυση του εχει, 1 αισθητηρα στον θερμοστατη που μετραει ανα πασα στιγμη την θερμοκρασια ψυκτικου και τα στελνει στον εγκεφαλο, συνεργασια με αυτο πανω στην εισαγωγη εχω εναν αισθητηρα θερμοκρασιας εισαγωγης και εναν θεσης πεταλουδας. οι 3 παραπανω στελνουν πληροφορια στον εγκεφαλο ωστε ο εγκεφαλος να ψεκασει σωστα και να ρυθμισει το ρελαντι. ολοι αλλαγμενοι. οποτε πες απο εκει ειμαστε καλα. στην συνεχεια, περναμε στην καυση την ιδια, μπουζοκαλωδια αλλαχθηκαν, πολλαπλασιαστης δοκιμαστικε, μπουζι αλλαχτηκαν, ολα τα βακουμ τσεκαρισμενα, μοτερακι αντλιας βενζινης αλλαγμενο. τι λετε να ειναι? ρυθμιστης πιεσης βενζινης? κανα μπεκ να κατουραει μεσα και να μπερδευει? αισθητηρας στροφαλου αλλαχτηκε, δεν εχω αλλαξει μονο τον αισθητηρα εκκεντρων (εκει που ειναι 2 φορες ξεκινησα και στα μισα το εκλεισα γιατι ειναι τρομερα χρονοβορα η διαδικασια ολη) εαν ειχαν θεματα τα ρευματα, που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν, δεν θα δουλευε το υγραεριο. OBD και τετοια δεν εχουμε. ρωταω τους παλαιους, μπας και βγει κανα καλο πορισμα. και Λ αλλαγμενος Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει συνολικά και πόσα με υγραέριο ; Για αρχή θα έκλεινα το υγραέριο πίσω απο τη δεξαμενή . Θα το γυρνούσα βενζίνη 2 ημέρες. Ίσως έχει θέμα κάποιο μπέκ υγραερίου ή ο μειωτήρας και γεμίζει το βράδυ ο θάλαμος καύσης με γκάζι Είχα παρόμοιο θέμα με τα μπέκ υγραερίου
bezan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Ενα δικιο το εχεις, θα ελέγξω αυριο και θα ενημερώσω
zeys13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Με παρόμοιο θέμα και εγώ που δεν έχει λυθεί οριστικά, υπάρχει θέμα μπέρδεματος των εγκεφάλων. Για εμένα κάνε πρώτα ενα reset στον εγκεφαλο του αυτοκινήτου και αν μπορείς και στου υγραερίου.
meletis_m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Με παρόμοιο θέμα και εγώ που δεν έχει λυθεί οριστικά, υπάρχει θέμα μπέρδεματος των εγκεφάλων. Για εμένα κάνε πρώτα ενα reset στον εγκεφαλο του αυτοκινήτου και αν μπορείς και στου υγραερίου. Επειδή είχα παιδεύει στο 1ο όχημα λόγω ημιαμαθειας του αρχικού εγκαταστατη , ευτυχώς για τα πρώτα 10.000 χιλιόμετρα. Μετά αφού το έψαξα μεχρι και διαγνωστικό δικό μου αγόρασα πήγα αλλού. Τι αμάξι έχεις ; Είναι με Obd ή όχι το σύστημα ; Το αμάξι έχει ρυθμιστεί σε πορεία ώστε τα fuel trims ανάμεσα σε βενζίνη με υγραεριο να έχουν όσο πιο μικρή απόκλιση . Το ιδανικό είναι +-2% , κάτι που πετυχαίνεται με αρκετή ώρα στο δρόμο και ρύθμιση ειδικά εάν δεν έχει obd υποστήριξη ο εγκέφαλος υγραεριου
bezan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, meletis_m είπε Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει συνολικά και πόσα με υγραέριο ; Για αρχή θα έκλεινα το υγραέριο πίσω απο τη δεξαμενή . Θα το γυρνούσα βενζίνη 2 ημέρες. Ίσως έχει θέμα κάποιο μπέκ υγραερίου ή ο μειωτήρας και γεμίζει το βράδυ ο θάλαμος καύσης με γκάζι Είχα παρόμοιο θέμα με τα μπέκ υγραερίου καλημερα, μπα δεν εκανε δουλεια 2 ώρες πριν, zeys13 είπε Με παρόμοιο θέμα και εγώ που δεν έχει λυθεί οριστικά, υπάρχει θέμα μπέρδεματος των εγκεφάλων. Για εμένα κάνε πρώτα ενα reset στον εγκεφαλο του αυτοκινήτου και αν μπορείς και στου υγραερίου. εχει γινει ρεσετ στο καννονικο, δεν εχει θεμα το υγραεριο σε βενζινα και αντιθετα, επικεντρονομαι στην καυση κατι με τρωει ομως οτι μπορει να ειναι και ρυθμιστης πιεσης βενζινης, χαμηλα μπερδευει, ψηλα μετα τις 4000 εως 7200 δουλευει γεματα, καμια φορα απο πρωτη κοφτη σε δευτερα κοφτη, η δευτερα σε τριτη κοφτη θα στεγνωσει απο καυσιμο, μια στο τοσο οταν πλησιαζεις φαναρι και απλα θα βγαλεις ταχυτητα και πεφτουν οι στροφες μονες τους θα σβησει. μπορει να ειναι και αυτο.
bezan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 μπα, δεν ειναι ο ρυθμιστης, 2 τελευταια εμειναν, το απλουστερο φιλτρο βενζινας για καλου κακου, και τα μπεκ.........
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 5/9/2020 στις 10:09 ΠΜ, bezan είπε μπα, δεν ειναι ο ρυθμιστης, 2 τελευταια εμειναν, το απλουστερο φιλτρο βενζινας για καλου κακου, και τα μπεκ......... Μπεκ βενζίνης εάν ειναι θα φανει και το μηχάνημα στην ογκομέτρηση .Εάν θές πρίν τα βγαλεις ριξε μεσα ενα καθαριστικό . δεν πετυχαίνει πάντα ο καθαρισμός 1
bezan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, meletis_m είπε Μπεκ βενζίνης εάν ειναι θα φανει και το μηχάνημα στην ογκομέτρηση .Εάν θές πρίν τα βγαλεις ριξε μεσα ενα καθαριστικό . δεν πετυχαίνει πάντα ο καθαρισμός Ειχα ριξει καλου κακου πριν εναν μηνα, δεν εκανε δουλεια θα τα βγαλω αυτες τις μερες και βλεπουμε, με τρωει η περιεργεια τι ειναι στην τελικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα