wizardcia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα φίλοι, ύστερα απο πολύωρες συζητήσεις με τους συναδέλφους\διευθυντές της εταιρείας, αποφασίσαμε να κάνουμε μια κίνηση στο να προσλάβουμε προγραμματιστές απο Ελλάδα στην εταιρεία μας στην Γερμανία. Επειδή η έδρα και γλώσσα που μιλάμε στην εταιρεία ειναι κυρίως Γερμανικά, η ιδέα ήταν όχι ιδιαίτερα καταδεκτική, άλλα στην εποχή του Covid-19 η περιστάσεις έχουν αλλάξει και αφου η διοίκηση πείστηκε ότι μπορούμε να έχουμε ίδια αποτελεσματικότητα δουλεύοντας home-office η ιδέα άρχισε να γίνεται όλο και πιο προσιτή. Μου δόθηκε πράσινο φώς στο να κάνω μια καμπάνια να βρώ 2-3 άτομα που είναι ninja στον προγραμματισμό για web, με δυνατότητα εργασίας remote τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό. Βεβαίως έχω αναρτήσει την αγγελία ήδη στις ανάλογες πλατφόρμες, ωστόσο θεώρησα σωστό στο να απευθυνθώ σε διάφορα ελληνικά fora. Επειδή είμαι αρχαίο μέλος εδω και γνωρίζω ότι υπάρχουν κρυφά διαμάντια, θα παραθέσω το link για την αγγελία για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Εαν βέβαια γνωρίζετε που αλλού θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθώ, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Λεπτομέρειες αγγελίας: https://www.xe.gr/jobs/results/680855588 https://gr.jooble.org/desc/-2647444762604664310 Αν γνωρίζετε εσείς κάποιον που ταιριάζει στην αγγελία, ή είναι μονο Front- ή μόνο Back-end, είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία. 1
wizardcia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Εξαρτάται τι γνώσεις και εμπειρία έχεις. Αυτό που μπορώ να σου πώ είναι μπορείς να περιμένεις κάτι αρκετά ικανοποιητικό. 1
Predatorkill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστω για την απαντηση, δεν ηταν προσωπικη ερωτηση, κατεχω αλλα stacks. Γενικη ηταν, να δουμε πανω κατω πως ειναι τα πραγματα εκει, δεν ειναι αναγκη να απαντησεις επι της θεσης εργασιας που παραθετεις.
Papakaliati Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ευχαριστω για την απαντηση, δεν ηταν προσωπικη ερωτηση, κατεχω αλλα stacks. Γενικη ηταν, να δουμε πανω κατω πως ειναι τα πραγματα εκει, δεν ειναι αναγκη να απαντησεις επι της θεσης εργασιας που παραθετεις. Πέρα από εμπειρία, συνήθως σημαντικό ρόλο παίζει και από το μέγεθος της εταιρίας, το κρατίδιο, καθώς επίσης και ο τομέας η ανταγωνιστικότητα του κλάδου στο οποίο δραστηριοποιείται. Για παράδειγμα αυτοκινητοβιομηχανίες πληρώνουν αρκετά περισσότερα από άλλες εταιρείες. Baden Württemberg πολυ περισσοτερα απο Βερολινο, Δυτικη Γερμανια περισσοτερο απο Ανατολικη και παιει λεγοντας. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Papakaliati 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Το PHP χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι 😁
denz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2020 στις 3:44 ΜΜ, Predatorkill είπε Τι μισθοι παιζουν στην Γερμανια; x3 της Ελλάδος. π.χ. αν εδώ παίρνεις 1000€ εκεί θα πρέπει να περιμένεις περίπου 3.000€ +/- (εμπειρικά μιλώντας πάντα, επειδή έχω ζήσει Γερμανία). Τώρα για remote δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι με προϋπηρεσία 2-3 χρόνια μπορείς να βρεις ~2500€. @wizardcia , σε ποια πόλη είστε; Σόρρυ το είδα, Καρσλούη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από denz 1
Στεφανος123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, denz είπε x3 της Ελλάδος. π.χ. αν εδώ παίρνεις 1000€ εκεί θα πρέπει να περιμένεις περίπου 3.000€ +/- (εμπειρικά μιλώντας πάντα, επειδή έχω ζήσει Γερμανία). Τώρα για remote δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι με προϋπηρεσία 2-3 χρόνια μπορείς να βρεις ~2500€. @wizardcia , σε ποια πόλη είστε; Σόρρυ το είδα, Καρσλούη. remote απο Ελλαδα καθαρα 2.5κ εννοεις?
Papakaliati Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε remote απο Ελλαδα καθαρα 2.5κ εννοεις? Ο denz δεν είναι ο op. Η αγγελία λέει 1300-2500. 5 ώρες πριν, denz είπε x3 της Ελλάδος. π.χ. αν εδώ παίρνεις 1000€ εκεί θα πρέπει να περιμένεις περίπου 3.000€ +/- (εμπειρικά μιλώντας πάντα, επειδή έχω ζήσει Γερμανία). Τώρα για remote δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι με προϋπηρεσία 2-3 χρόνια μπορείς να βρεις ~2500€. @wizardcia , σε ποια πόλη είστε; Σόρρυ το είδα, Καρσλούη. 2 με 2.5 της Ελλάδας νομίζω θα ήτανε πιο ακριβές πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα