Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα σας και ελπίζω αν είστε όλοι καλά , Έχω εάν laptop με 1 έξοδο HDMI και μια έξοδο Type C (Data transfer) και θέλω να συνδέσω 2 οθόνες lg 24" σε μια . Εχω Win 10 , καμια ιδεα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 οθόνες σε μία έξοδο δεν γίνεται. 2 οθόνες σε 2 εξόδους γίνεται. Στην type c συνδέονται οθόνες που το υποστηρίζουν μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Με usb c docking station που έχει δύο εξόδους για εικόνα ή μια έξοδο για εικόνα + hdmi από laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, zx1234r είπε 2 οθόνες σε μία έξοδο δεν γίνεται. 2 οθόνες σε 2 εξόδους γίνεται. Στην type c συνδέονται οθόνες που το υποστηρίζουν μόνο. Υπάρχει περίπτωση να βρω μια συσκευή hdmi που να κάνει αυτή τον διαχωρισμό ; Αλλιως πρεπει να παω σε laptop και με vga η hdmi 3 λεπτά πριν, mikevchq είπε Με usb c docking station που έχει δύο εξόδους για εικόνα ή μια έξοδο για εικόνα + hdmi από laptop Φιλε μου δεν σε καταλαβα 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Soki11 είπε Φιλε μου δεν σε καταλαβα 😕 Θα πάρεις ένα docking station με usb-c το οποίο είτε θα έχει 2 εξόδους και θα βάλεις τις δύο οθόνες είτε θα έχει 1 έξοδο για οθόνη και την δεύτερη θα την βάλεις στο HDMI του laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mikevchq είπε Θα πάρεις ένα docking station με usb-c το οποίο είτε θα έχει 2 εξόδους και θα βάλεις τις δύο οθόνες είτε θα έχει 1 έξοδο για οθόνη και την δεύτερη θα την βάλεις στο HDMI του laptop Εχω παρει ενα παρόμοιο απο amazon με εξοδους hdmi και δεν δουλευει . Το type c μου ειναι για data transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Soki11 είπε Εχω παρει ενα παρόμοιο απο amazon με εξοδους hdmi και δεν δουλευει . Το type c μου ειναι για data transfer Δοκίμασε με adapter πάνω σε usb 3.0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mikevchq είπε Δοκίμασε με adapter πάνω σε usb 3.0 Δηλαδη USB 3.0 σε Type C ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Yeap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, mikevchq είπε Yeap Θα το δοκιμασω και αυτο , σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 HDMI hub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε HDMI hub αυτο θα μου δειχνει ιδιο περιεχομενο και στις δυο αν δεν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ^^ Δεν είπες ότι θέλεις κατι διαφορετικό Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε ^^ Δεν είπες ότι θέλεις κατι διαφορετικό Θελω να κανω ειναι 2 οθονες σε μια , σαν να λεμε οτι εχω 2χ24 που να γίνεται μια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Soki11 είπε Έχω εάν laptop με 1 έξοδο HDMI και μια έξοδο Type C (Data transfer) και θέλω να συνδέσω 2 οθόνες lg 24" σε μια . δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς σε μια : έξοδο ? δες αυτό switch-2 se 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα