Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ενα notebook samsung εδω και καπου 9 χρονια. Εδω και μια βδομαδα, υπαρχει παραμόρφωση του ήχου όταν δυναμωνω την ένταση, χρειάζεται να την κρατάω αρκετά χαμηλά ώστε να μην βγαίνει τριξιμο, static. Εξαρταται και από το τί παίζει κάθε φορά, κάποιες φορές μπορώ να το δυναμώνω περισσότερο άλλες όχι. Το λαπτοπ γράφει για realtek high definition audio, το έκανα ένα troubleshooting μηπως δείξει κάτι άλλα δεν εντόπισε προβλήματα. Άρα υποθέτω πρόκειται για hardware. Σε bluetooth ακουστικα ακουγεται ως συνήθως. Υπάρχει τροπος να το διαπιστώσω με σιγουριά? Δεν έβαλα να παιξει κτ διαφορετικο για παραδειγμα, κάτι με πολύ μπάσο, όπως είδα σχόλια στο ιντερνετ για χρήστες με  blown speakers σε άλλες μάρκες. Μπορεί να διορθωθεί σε περίπτωση hardware? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μάλλον παρέδωσαν τα ηχειάκια. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να ανοίξεις καπάκι και να τα αντικαταστήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Μάλλον παρέδωσαν τα ηχειάκια. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να ανοίξεις καπάκι και να τα αντικαταστήσεις

le sigh

δυστυχως δεν το εχω και πριν κανω πειραματισμους θα ήθελα να έχω κάποιο δευτερο μηχανημα- το οποιο δεν προβλεπεται.

Μάλλον πάμε για τεχνικό...

Σευχαριστω πολύ.

btw, υπάρχει κάποια μάρκα που συστήνεται? Υπάρχουν περιορισμοί αναλόγως του κατασκευαστη λάπτοπ;

Επεξ/σία από whosethere
Δημοσ.

Δυστυχώς δε γνωρίζω τι επιλογές έχεις και εξαρτάται από τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά των εργοστασιακών

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...