LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, billdanos είπε Είτε θα κάνετε ένα ομαδικό pm όσοι ενδιαφέρεστε είτε θα φτιάξετε ένα κλειστό ιδιωτικό club για το θέμα. Όχι public εδώ. Μπορεις να βοηθησεις με το κλειστο club να το φτιαξω πχ και να τα μεταφερεις ολα εκει; Ειδα οτι εχει και κλειστο και ιδιωτικο τι ακριβως να φτιαξω; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από LLLEFTERIS
eMike Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Λευτέρη στα είπα και στο πμ δε τα γράφω εδώ. Στα πρακτικά τώρα. Μπορούμε όσοι έχουμε τρόπο να βοηθήσουμε να έρθουμε από κοντα να τα δούμε να κάνουμε μια εκτίμηση και μια συνεννόηση να ξέρεις που πας; Μπορείς μεθαύριο Σάββατο που αρκετοί πιθανόν δε δουλεύουν; 1
radiohead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μπορεις να βοηθησεις με το κλειστο club να το φτιαξω πχ και να τα μεταφερεις ολα εκει; Ειδα οτι εχει και κλειστο και ιδιωτικο τι ακριβως να φτιαξω; Ο,τι φτιάξεις βαλ'το με λινκ στο πρώτο ποστ για να μη χαθεί μέσα στα μηνύματα 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, eMike είπε Λευτέρη στα είπα και στο πμ δε τα γράφω εδώ. Στα πρακτικά τώρα. Μπορούμε όσοι έχουμε τρόπο να βοηθήσουμε να έρθουμε από κοντα να τα δούμε να κάνουμε μια εκτίμηση και μια συνεννόηση να ξέρεις που πας; Μπορείς μεθαύριο Σάββατο που αρκετοί πιθανόν δε δουλεύουν; Καθε μερα μπορω ουτε κουραγιο για να φαω δεν εχω.
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 @LLLEFTERIS αν υπαρχει επισης δυνατοτητα να βγαλετε στρωματα και καναπεδες εξω, τουλαχιστον μεχρι να καθριστει ο χωρος ωστε να μην τραβηξουν μυρωδια (αν δεν το εχουν κανει ηδη)
jmirko15 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Λευτέρη λυπάμαι για ότι συνέβη. Ελπίζω να φτιαχτούν όλα με τη βοήθεια των παιδιών παραπάνω. Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν μένω κάτω και δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό τον τομέα. Άμα θες όμως για να αποφύγεις προβλήματα με τράπεζες/εφορίες κτλ μπορούμε όσοι έχουμε Πειραιώς να σου στείλουμε Λεφτά στο Λεπτό και πας με έναν κωδικό σε οποιοδήποτε ΑΤΜ της τράπεζας και τραβάς κατευθείαν τα λεφτά που στέλνουμε. 2 1
eMike Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Οκ πάμε. Εγώ το Σαββατο στις 10 το πρωί ή οτι ωρα μου πεις θα έρθω για να τα πούμε από κοντά. Αν θέλεις στείλε μου πμ στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αν θες καθαρίζουμε κιόλας. Μπορεί άλλος; 4
flyer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λευτέρη με το καλό να ξαναφτιάξεις το σπίτι σου και να επιστρέψεις στη καθημερινοτητά σου. Δε μπορώ να βοηθήσω με φυσική παρουσία, καθώς βρίσκομαι στο εξωτερικό, αλλά ελπίζω να βρούμε κάποιο τρόπο σύντομα, για να μπορέσουμε να συμβάλλουμε οικονομικά αυτοί που επιθυμούμε... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από flyer 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καθε μερα μπορω ουτε κουραγιο για να φαω δεν εχω. Πρόσεχε το αυτό, μπορεί να έχεις υποστεί μετατραυματικό σοκ καθώς η ζημιά είναι μεγάλη και σίγουρα όχι κάτι καθημερινό που συμβαίνει στο καθένα. Μη νομίζεις ότι θα φύγει έτσι απλά, είναι πιθανόν να συνεχιστεί και να εκδηλώνεται με απρόβλεπτους τρόπους. Κράτα τη ψυχραιμία σου και σκέψου ότι θα έρθουν τα παιδιά να σε βοηθήσουν. Βάλε προτεραιότητες και βήμα προς βήμα σχεδίασε πως θα μπαλώσεις τα πράγματα και θα απαντήσεις στη πρόκληση.
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Λευτέρη, το βασικό είναι ότι είστε όλοι καλά. Εύχομαι (και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει, η συμπαράσταση των παιδιών είναι συγκινητική) το σπίτι σου να γίνει όπως και πριν (και ακόμα καλύτερο). Θα σε στηρίξουμε οικονομικά, ώστε να σταθείτε και πάλι στα πόδια σας. Ενημέρωσέ μας για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Κουράγιο και μείνε δυνατός για σένα και την οικογένειά σου. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αλληλεγγύη και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν. 7
GoMaR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορεί να γίνει λίγο πιο επίσημα από το φόρουμ η συνεισφορά των μελών προς τον φίλο μας; Να πάρει αν γίνεται θέση το φόρουμ για να το δουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν. Τώρα ένας ένας με πμ θα χάσει πολλές βοήθειες πιστεύω. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω και ποιο μικρα προβληματα οπως οτι το μωρο δεν κοιμαται χωρις εμενα και κοντευει 12 παω να το κοιμησω. Καλο σας ξημερωμα και να ειστε καλα παιδια. 12
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν εχω πλεον ρευμα το εκοψε η ΔΕΗ εχουν καει γραμμες. Λυπάμαι πραγματικά Προφανώς οι ζημιες είναι μεγάλες, το λεω γιατι μερικες φορες απο την μαυρίλα που δημιουργεί η φωτια νομίζουμε οτι εγινε πόλεμος ενω στην πραγματικότητα δεν ειναι και τόσο μεγάλη η ζημια 1
panmitz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά, μήπως μπορεί να γίνει μια συλλογή χρημάτων μέσω του Paypal? Γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το Paypal me? https://www.paypal.com/paypalme/
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, panmitz είπε Παιδιά, μήπως μπορεί να γίνει μια συλλογή χρημάτων μέσω του Paypal? Γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το Paypal me? https://www.paypal.com/paypalme/ Ναι αλλά για να τα μεταφέρει σε τράπεζα δεν έχει κρατήσεις; Ίσως ένας τραπεζικός λογαριασμός (κατάλληλος για εράνους) να βοηθούσε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από billdanos,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση