osfp1978 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχω καταλαβει το κολλημα που εχουν μερικοι με τα huawei και τα google services.... Μονο κατι κολλημενοι πιστευουν οτι αυτσ τα κινητα δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τις "καλες" εταιριες.Το app gallery υπολειπετε μεν του play store αλλα ειναι ολοκληρωμενο,δηλαδη μπορεις να βρεις οτι ψαχνεις Ενταξει λειπουν καποιες δημοφιλεις εφαρμογες αλλα υπαρχουν αλλες που μπορουν να τις αντικαταστησουν.Εγω προσωπικα,πλεον,χρησιμοποιω αποκλειστικα app gallery και δεν μου λειπει τιποτα. Το p40 lite μαλιστα "πεταει" χωρις τα google services. Παντως στο φιλο θα ελεγα να δοκιμασει και το redmi note 8 pro.Το οτι ειναι πρωτο σε πωλησεις νομιζω οτι λεει πολλα....και ας εχει mtk....πρεπει καποια στιγμη να παραδεχτουν μερικοι οτι καποιοι mtk ειναι καλυτεροι απο αντιστοιχους snap.Η ζωη και η τεχνολογια φιλοι μου πανε μπροστα.Κατι αντιστοιχο εχει γινει και με τους επεξεργσστες intel core και amd ryzen.Για δειτε τους ryzen;Πετανε τωρα..... Σε αλλο νημα προετρεψα καποιον φιλο που ειχε το 8 pro και το πουλησε, να μας εξηγησει τους λογους που το εδωσε....και μαντεψτε.....δεν μου απαντησε ποτε..... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από osfp1978 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, xristos_2011 είπε καλησπέρα πήγα σήμερα να δει μερικά κινητά από κοντά και πώς κάθονται στο χέρι της το realme = το είδα , λίγο χοντροκομένο + έψαξα λίγο και μιας και είναι νέα εταιρεία δύσκολα βρίσκεις θηκες,τζαμακια κλπ redmi note 9 pro = μεγάλο κινητό δεν της καθόταν καλά στο χέρι p40 lite = αυτό που με διαφορά της άρεσε από θέμα οθόνης (αλήθεια πάρα πολύ καλή οθόνη) και παρόλο που είναι ελαφρώς μικρότερο απο το redmi (6.4 - 6.57) καθόταν καλύτερα και μου έδειχνε καλύτερη κατασκευή. nova 5t = της άρεσε και μέγεθος και οθόνη (δεν άρεσε στον μπαμπά η τιμή ) Αλήθεια αξίζει η διαφορά στην τιμή τους ? Καλύτερο και απο το P20.Υποστηρίζει HDR 10 η οθόνη του, έχει θύρα ακουστικών, καλή κάμερα, micro sd, stereo speakers, υπέρυθρες.Με αρκετά δυνατό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, μαζεμένο μέγεθος και επίσης με ratio οθόνης 16:9 που δεν υπάρχει πλέον. Πρέπει να έχει πάρει και Android 10: https://www.e-shop.gr/kinito-huawei-mate-10-64gb-4gb-black-p-TEL.091270?gclid=EAIaIQobChMIjrbwgNLZ6wIVRhV7Ch1JnAF_EAAYASAAEgKrBfD_BwE Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR 1
kostis76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παλιο αλλα καλο (ουτε τεραστιο, 5,99"), μαζι με το Mi 8 παιζουν δυνατα (SD845) σε αυτα τα λεφτα... https://www.you.gr/tilefonia-tablets/smartphones-ana-brand/ola-ta-smartphones/smartphone-xiaomi-black-shark-5-99-64gb-6gb-gr-(1)
lillen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 3/9/2020 στις 3:53 ΜΜ, kp1 είπε Xiaomi mi note 10 lite ότι καλύτερο αν και λίγο ποιο ακριβό αλλιώς πήγαινε σε xiaomi redmi note 8 pro! Δεν εχει Proximity sensor , μακριααααα
chios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, lillen είπε Δεν εχει Proximity sensor , μακριααααα Τ' ακούσαμε και αυτό.
xristos_2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας τελικά πήγα σήμερα και τις πήρα το P40 Lite (χρωματάκι λευκο-ροζ !!!) στα 163 Ευρώ. Πρώτη εντύπωση: Άριστο για τα χρήματα του Δεν έχω προλάβει να το ψάξω περισσότερο , το μόνο αρνητικό που είδα μέχρι στιγμής είναι το ότι δεν μπόρεσα (δεν βρήκα ) την δυνατότητα να περάσω τις επαφές που είχε Μικρό το κακό διότι είχε μόνο καμιά δεκαριά αλλά για κάποιον που έχει αρκετές ..... Ευχαριστώ και πάλι 1
SeNNinhA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, xristos_2011 είπε Καλησπέρα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας τελικά πήγα σήμερα και τις πήρα το P40 Lite (χρωματάκι λευκο-ροζ !!!) στα 163 Ευρώ. Πρώτη εντύπωση: Άριστο για τα χρήματα του Δεν έχω προλάβει να το ψάξω περισσότερο , το μόνο αρνητικό που είδα μέχρι στιγμής είναι το ότι δεν μπόρεσα (δεν βρήκα ) την δυνατότητα να περάσω τις επαφές που είχε Μικρό το κακό διότι είχε μόνο καμιά δεκαριά αλλά για κάποιον που έχει αρκετές ..... Ευχαριστώ και πάλι Ενεργοποιησε το cloud backup (εχει και η Huawei αλλα και η Google) ωστε να αποθηκευονται ολα εκει αυτοματα για να μην ψαχνεται μελλοντικα εαν παθει οτιδηποτε το κινητο. Και θα μπορει και να τα μεταφερει σε αλλη συσκευη αυτοματα. Καλοριζικο. Μια θηκη αυθεντικη της Huawei παρε που ειναι και ομορφες και ενα καλο γυαλι προστασιας 1
xristos_2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ενεργοποιησε το cloud backup (εχει και η Huawei αλλα και η Google) ωστε να αποθηκευονται ολα εκει αυτοματα για να μην ψαχνεται μελλοντικα εαν παθει οτιδηποτε το κινητο. Και θα μπορει και να τα μεταφερει σε αλλη συσκευη αυτοματα. Καλοριζικο. Μια θηκη αυθεντικη της Huawei παρε που ειναι και ομορφες και ενα καλο γυαλι προστασιας Ευχαριστώ για τις συμβουλές Της πήρα κατευθείαν μια θήκη πλάτης και ένα τζαμακι προστασίας (πολύ καλό δεν το κατάλαβε καν). Θα δω και για τις γνησιες αλλά δυστυχώς δεν είναι σαν εμένα που κρατάω μια θήκη κάνα χρόνο. Το Huawei cloud θα το δει άλλο κινητό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα