xristos_2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, k_dinos είπε Για αυτή τη χρήση θα πρότεινα κινητό με HDR οθόνη, αλλά ανεβαίνει η τιμή https://www.faceofit.com/top-android-mobile-phones-hdr-10-dolby-vision-display-tech/ Το προηγούμενό μου κινητό είχε amoled, όταν έκανα την αλλαγή έλεγα ότι θα το συνηθίσω, αλλά τώρα έχω καταλάβει το λάθος μου! Το Note 9 pro που κοιτάς είναι μια χαρά, αλλά δεν θα το έπαιρνα λόγω οθόνης. Αν το Α41 φαίνεται μικρό, υπάρχει και το Α31 με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά λίγο μεγαλύτερο. Για δυνατό επεξεργαστή σε αυτά τα χρήματα η μόνη επιλογή πιστεύω είναι το Mi 8, αλλά και αυτό παλιώνει σιγά σιγά.. Το mi 8 πολύ καλό τηλέφωνο αλλά διετίας XIAOMI = ένα - ενάμιση χρόνο , ακόμα αναβαθμίσεις της προκοπής μετά δίνει για να λέει ότι έδωσε Θα την πάω σε κάποιο κατάστημα μεγάλο να δεί τις οθόνες (μέγεθος, χρώματα κλπ) και των δύο SAMSUNG και του NOTE 9 (αν και σε χρώματα - ψωτεινότητα πρέπει να είναι ίδια με αυτό που είχε) και να δει ποιο της κάθεται και στο χέρι καλά Ευχαριστώ πολυ 1
k_dinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε Το mi 8 πολύ καλό τηλέφωνο αλλά διετίας XIAOMI = ένα - ενάμιση χρόνο , ακόμα αναβαθμίσεις της προκοπής μετά δίνει για να λέει ότι έδωσε Θα την πάω σε κάποιο κατάστημα μεγάλο να δεί τις οθόνες (μέγεθος, χρώματα κλπ) και των δύο SAMSUNG και του NOTE 9 (αν και σε χρώματα - ψωτεινότητα πρέπει να είναι ίδια με αυτό που είχε) και να δει ποιο της κάθεται και στο χέρι καλά Ευχαριστώ πολυ Το πιο σημαντικό είναι το τελευταίο που έγραψες. Το θέμα βέβαια είναι αν θα αντέξει το κινητό στα χέρια ενός έφηβου 1 -2 χρόνια. πχ εγώ που θα αλλάξω κινητό μετά από 3 χρόνια, δεν θα πάρω κάποιο περασμένης γενιάς ή κάποιο με αδύναμο επεξεργαστή. Στον ανιψιό μου που πάει γυμνάσιο και ξέρω ότι θα το έχει στο δοκάρι για να μετράει το χρόνο όταν θα αλλάζουν τέρμα στο σχολείο ή μπορεί και να βουτήξει στη θάλασσα και να το έχει ξεχάσει στη τσέπη, εκεί θα του προτείνω κάτι πιο απλό αφού θα του έχει βγάλει νοκ αουτ πριν δείξει τις αδυναμίες ο επεξεργαστής ή το λειτουργικό. 1
osfp1978 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xristos_2011 είπε Μικρότερη αρκετά μπαταρία (και θεωρώ ότι ο SnD του 9 θα κάνει καλύτερη διαχείριση οπότε μεγαλώνει την διαφορά) Το ui της huawei κανει πολυ καλη διαχειρηση.... Συμφωνα με το gsmarena edurance life 121h για το p40 lite και 123h για το note 9 pro με αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια. Για του λογου το αληθες www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9996&idPhone2=10217 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από osfp1978 1
chios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4/9/2020 στις 12:58 ΜΜ, osfp1978 είπε Το ui της huawei κανει πολυ καλη διαχειρηση.... Συμφωνα με το gsmarena edurance life 121h για το p40 lite και 123h για το note 9 pro με αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια. Για του λογου το αληθες www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9996&idPhone2=10217 Μην κοιτάς πολύ αυτά τα νούμερα στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά, άσε που στην περίπτωση του huawei δεν ξέρουμε αν τα τεστ έγιναν με περασμένα google service, χωρίς google εννοείται η αυτονομία είναι μεγαλύτερη.
osfp1978 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Ok αλλα σου δινουν μια ιδεα το τι γινεται......
CaptainChris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Realme 5 Pro €239 στον Κοτσοβολο σε προσφορά για λίγες μέρες ακόμη, είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Καταπληκτική κάμερα , υπέροχη οθόνη, εξαιρετικό λειτουργικό. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2020 στις 10:22 ΜΜ, CaptainChris είπε Realme 5 Pro €239 στον Κοτσοβολο σε προσφορά για λίγες μέρες ακόμη, είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Καταπληκτική κάμερα , υπέροχη οθόνη, εξαιρετικό λειτουργικό. Το Nova 5T κάπου στα 270€ είναι αρκετά καλύτερο σε cpu+gpu, αλλά δεν παίρνει micro sd και δεν έχει θύρα ακουστικών. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR 1
xristos_2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το Nova 5T κάπου στα 270€ είναι αρκετά καλύτερο σε cpu+gpu, αλλά δεν παίρνει micro sd και δεν έχει θύρα ακουστικών. Στις 4/9/2020 στις 8:18 ΠΜ, SeNNinhA είπε P40 lite. Δεν εχει google services αλλα αυτα που θελει τα εχει. καλησπέρα πήγα σήμερα να δει μερικά κινητά από κοντά και πώς κάθονται στο χέρι της το realme = το είδα , λίγο χοντροκομένο + έψαξα λίγο και μιας και είναι νέα εταιρεία δύσκολα βρίσκεις θηκες,τζαμακια κλπ redmi note 9 pro = μεγάλο κινητό δεν της καθόταν καλά στο χέρι p40 lite = αυτό που με διαφορά της άρεσε από θέμα οθόνης (αλήθεια πάρα πολύ καλή οθόνη) και παρόλο που είναι ελαφρώς μικρότερο απο το redmi (6.4 - 6.57) καθόταν καλύτερα και μου έδειχνε καλύτερη κατασκευή. nova 5t = της άρεσε και μέγεθος και οθόνη (δεν άρεσε στον μπαμπά η τιμή ) Αλήθεια αξίζει η διαφορά στην τιμή τους ?
kp1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε καλησπέρα πήγα σήμερα να δει μερικά κινητά από κοντά και πώς κάθονται στο χέρι της το realme = το είδα , λίγο χοντροκομένο + έψαξα λίγο και μιας και είναι νέα εταιρεία δύσκολα βρίσκεις θηκες,τζαμακια κλπ redmi note 9 pro = μεγάλο κινητό δεν της καθόταν καλά στο χέρι p40 lite = αυτό που με διαφορά της άρεσε από θέμα οθόνης (αλήθεια πάρα πολύ καλή οθόνη) και παρόλο που είναι ελαφρώς μικρότερο απο το redmi (6.4 - 6.57) καθόταν καλύτερα και μου έδειχνε καλύτερη κατασκευή. nova 5t = της άρεσε και μέγεθος και οθόνη (δεν άρεσε στον μπαμπά η τιμή ) Αλήθεια αξίζει η διαφορά στην τιμή τους ? Φίλε καλησπέρα τσέκαρε μήπως το βρεις από κάνα μελος πιο φθηνά εδώ εγω το είχα πάρει Απρίλιο σφραγισμένο από public 230.Σε μια τέτοια τιμή θα το βρεις.. Πολύ καλό το p40 lite αλλά θα μπλέξει η κόρη σου χωρίς Google services και υπάρχουν βίντεο που τα βάζεις μόνος σου αλλά σε πολλά βγάζουν θέματα μελλοντικα.. Θα σε πρήξει αν δεν δουλεύει καλά! Πάντως πια προτιμώ μετά το oneplus και pixel λειτουργικα σε Android ότι καλύτερο είναι το emui. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Xiaomi και ξερό ψωμί ! Ειδικά το Xiaomi Redmi Note 9 Pro ειναι πραγματικά υπέροχο ! Ούτε να το σκεφτείς για Huawei , Samsung κλπ.. Τα huwaei δεν εχουν google services και θα το μετανιώσεις πικρά.. (ακόμη και εγώ που είμαι σκληροπυρηνικός με την ιδιωτικότητα και το αγόρασα, έπαθα βαριάς μορφής κατάθλιψη μέχρι να καταφέρω να το επιστρέψω.. χωρίς google απλα δεν μπορούμε να ζήσουμε οι περισσότεροι μην το πάρεις , άκουσε με). Τα δε samsung ειναι για τα ανάθεμα η μπαταρία , άσε που λαγκάρουν κιόλας.
Nakligan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zernex201 είπε Xiaomi και ξερό ψωμί ! Εντάξει θα διαφωνησω για τα redmi. Είναι χοντροκομμένα και πάσχουν σε κάμερες. Η σειρά mi και τα mi lite είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς, αλλά ξεφεύγουν σε τιμή, άσε που έχουν και αυτό το άθλιο miui. Δεν ξέρω αν θα πάρω xiaomi ξανά εκτός αν τα βελτιώσουν πολύ. Στα του θέματος τώρα, καλύτερο κινητό μέχρι τα 250 είναι το nova 5t. Χαμηλώνοντας το μπατζετ ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα είναι αυτά που ήδη αναφέρθηκαν. Realme τα θεωρώ vfm, αλλά τώρα στα 6αρια έβαλε επεξεργαστές mtk αντί για snapdragon και μας τα χάλασε λίγο p40 lite καλό αλλά χωρίς google services για εμένα τρώει κατευθείαν χ (γι αυτό και η χαμηλή τιμή, το p30 lite με google δεν είχε πέσει κάτω από 230 μέχρι να βγουν τα p40) από xiaomi αξίζει το rn 9 pro αλλά δεν της έκατσε καλά όπως λες, και μετά τα mi 10 lite και mi note 10 lite ξεφεύγουν Αν θες ρίξε μια ματιά και στα tcl, και αυτή είναι νέα εταιρεία και δεν ξέρουμε πως θα πάει από υποστήριξη κλπ, αλλά ένα κινητό τους που είδα στα public, το 10l νομίζω ήταν, μου έκανε θετική εντύπωση, αρκετά καθαρό android και καλή οθόνη για την τιμή του Σε όλα αυτά οι διαφορές είναι μικρές, και σε τιμές και σε επιδόσεις. Θα σου πρότεινα όμως και κάτι άλλο: το πιο vfm κινητό να αγοράσεις αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι το xiaomi redmi note 8t 4/64 με περίπου 140€. Αν είναι επιρρεπής στα ατυχήματα όπως λες, θα χάσεις λιγότερα χρήματα. Και σε κάνα 2 χρόνια που θα αρχίσουν να πέφτουν οι επιδόσεις, αν επιβιώσει το κινητό μέχρι τότε, βλέπεις και κάτι καλύτερο Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Nakligan 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Nakligan είπε Εντάξει θα διαφωνησω για τα redmi. Είναι χοντροκομμένα και πάσχουν σε κάμερες. Η σειρά mi και τα mi lite είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς, αλλά ξεφεύγουν σε τιμή, άσε που έχουν και αυτό το άθλιο miui. Δεν ξέρω αν θα πάρω xiaomi ξανά εκτός αν τα βελτιώσουν πολύ. Μια χαρά είναι τα xiaomi κατ'εμε. Τουλάχιστον το Note 9 Pro. και απο κάμερα ειμαι ευχαριστημένος. Το miui τι έχει ? ισα ισα που κραταει και αρκετα η μπαταρία. παιζει εγω να ειμαι πολυ βολικος χαχαχα
Nakligan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, zernex201 είπε Μια χαρά είναι τα xiaomi κατ'εμε. Τουλάχιστον το Note 9 Pro. και απο κάμερα ειμαι ευχαριστημένος. Το miui τι έχει ? ισα ισα που κραταει και αρκετα η μπαταρία. παιζει εγω να ειμαι πολυ βολικος χαχαχα Όπως έγραψα πιο κάτω, από θέμα επιδόσεων το redmi note 9 pro όντως αξίζει και μάλιστα είναι ίσως το καλύτερο στα λεφτά που ζητάει. Αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο χοντροκομμενο. Επίσης τα υπόλοιπα της σειράς, τα redmi note 9 και 9s υστερούν σε επιδόσεις, και έχουν και τα δύο επεξεργαστές mediatek αν θυμάμαι καλά, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υποστήριξη από την κοινότητα αλλά και την ίδια την xiaomi Το miui σε 4-5 συσκευές που το δούλεψα, από λίγες μέρες μέχρι πάνω από χρόνο, δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις. Δεν κάνει καλή διαχείριση πόρων. Είχα μερικά κολληματακια, στιγμιαία μεν τα περισσότερα, που όμως δεν τα περιμένεις από καινούργιο κινητό. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Nakligan 1
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 @Nakligan Μια διόρθωση φίλε το note 9s φοράει sd720G τον ίδιο με το Pro όχι mediatek. Μόνο το απλό φοράει mediatek. 1 1
Tantalord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε το POCO Χ3. 190€ early bird price. Με τα features και σε αυτά τα λεφτά είναι ότι ποιο VFM μπορείς να πάρεις. Snapdargon 732G , 120Ηz adaptive οθόνη , 5160mah μπαταρία Σε Amazon , Αliexpress , Bangood σύντομα. Για να δούμε και Ελλάδα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Tantalord
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα