vmaria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα, Έχω ένα Opel astra g του '98.Ο πατέρας μου τα τελευταία 2 χρόνια το πάει σε κάποιο συνεργείο(όχι εξειδικευμένο opel) και το αυτοκίνητο ναι μεν παλιό αλλα βγάζει αδικαιολόγητα προβλήματα. Σήμερα το πήγα για το μεγάλο service στον ίδιο και ήθελα να κάτσω για να δω τη δουλειά που θα του κάνει.Ο τύπος μόνο που δε με έδειρε για να φύγω. Θα ήθελα να μου πει κάποιος κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο opel στη Θεσσαλονίκη για να το πάω την επόμενη που θα εμφανίσει πρόβλημα. Ευχαριστώ.
babisskg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, vmaria είπε Καλημέρα, Έχω ένα Opel astra g του '98.Ο πατέρας μου τα τελευταία 2 χρόνια το πάει σε κάποιο συνεργείο(όχι εξειδικευμένο opel) και το αυτοκίνητο ναι μεν παλιό αλλα βγάζει αδικαιολόγητα προβλήματα. Σήμερα το πήγα για το μεγάλο service στον ίδιο και ήθελα να κάτσω για να δω τη δουλειά που θα του κάνει.Ο τύπος μόνο που δε με έδειρε για να φύγω. Θα ήθελα να μου πει κάποιος κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο opel στη Θεσσαλονίκη για να το πάω την επόμενη που θα εμφανίσει πρόβλημα. Ευχαριστώ. Αφοί Μαγοπουλοι . 1
zaccki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δες κ τον Σερετάκη στην Νικ. Πλαστήρα στην Πυλαία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα