Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, techon1 είπε

Κλείνει τα στόματα σε όλους τους φανμπόηδες αποδεικνύοντας πόσο ανώτερα είναι τα Intel 10nm σε σχέση με τα AMD 7nm. Όχι ότι περιμένω από τους κλασικούς ελληνάρες που τρώνε το κουτόχορτο της AMD χρόνια τώρα να παραδεχτούνε το λάθος τους, αλλά λέμε τώρα.

Είναι πολλά τα plus να επιλέξει κανείς intel.

10nm ++++++++++++++ άπειρο

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lawlezz είπε

οτι κ να λετε τα ryzen fan boys στα φπς πισω ειστε δεκα ζωες

Ε ναι γιατί το μόνο κριτήριο για ένα CPU ειναι άμα βγάζει 10 FPS παραπάνω για να τερματίσει το 144hz monitor. 

• Like 5
Δημοσ.

Δηλαδη εγω που εσκασα 909 ευρω πριν δυο μηνες για αγορα gaming laptop i7 9ης γενιας θεωρειτε ξεπερασμενο;πανε καλα ρε αλλη δουλεια δεν εχουν εκει στην intel?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Δηλαδη εγω που εσκασα 909 ευρω πριν δυο μηνες για αγορα gaming laptop i7 9ης γενιας θεωρειτε ξεπερασμενο;πανε καλα ρε αλλη δουλεια δεν εχουν εκει στην intel?

Κάθε άλλο. Εγώ δουλεύω ακόμη με i7 2600K και δεν μου φαίνεται καθόλου "ξεπερασμένος".
Αναρρωτιέμαι, όταν κάποιος ανοίγει το PC/laptop του για να κάνει κάποια δουλειά ή να παίξει παιχνίδια, σκέφτεται το πόσα νανόμετρα είναι ο επεξεργαστής? Ή εάν η πιο καινούρια CPU θα είναι 5% πιο γρήγορη σε κάποιο task που δεν χρησιμοποιεί ποτέ?

Αυτονόητο είναι κάθε νέα γενια να είναι καλύτερη/γρηγορότερη. Το καλό με την χρόνια "αδυναμία" της intel είναι ότι τώρα έχουμε 2 επιλογές αντί για μία. Αν και δεν παρατήρησα να γίνονται πιο προσιτοί οι επεξεργαστές. Μάλλον AMD και Intel έχουν μια "'άτυπη" συμφωνία στους Χ86/Χ64 και οι τιμές θα πέσουν μόνο όταν πιεστούν από τους ARM (αν δεν προλάβει να τους αγοράσει η nVidia).

• Like 2
Δημοσ.

Αξιολύπητη και τραγική παρουσίαση. Ακόμα και καλό να είναι το προϊόν (θα φανεί όταν το πιάσουν στα χέρια τους χρήστες) η παρουσίαση το χαντάκωσε.
Πιο πολύ μιλούσε για την AMD παρά για τον εαυτό της και μάλιστα ειρωνικά ώρες ώρες. Ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Intel δεν μπορούσαν να θυμούνται αυτές τις τραγικές ονομασίες. Η επιλογή των benchmark βρωμάει απο παντού και καθόλου αντιπροσωπευτική ως προς τα workload που θα αντιμετωπίσουν τα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας (μιλάμε για laptop μην ξεχνιόμαστε) και άλλα που είναι από ύποπτες εταιρίες (βλέπε BapCo, Sysmark). Από παντού βρωμάει το όλο θέμα, και μέχρι να βγούν στην αγορά και να δούμε πραγματικές δοκιμές από έγκυρες πηγές, δεν μάθαμε τίποτα πέρα από τις άθλιες ονομασίες τους.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, trib said:

... Η Intel ανακοίνωσε επίσημα τους πρώτους επεξεργαστές 11ης γενιάς Tiger Lake για φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι θα διαθέτουν τα ενσωματωμένα γραφικά Xe, υποστήριξη Thunderbolt 4, Wi-Fi 6, 4x4 με μπλοκέ διαφορικό μπρος-πίσω, ζαντολάστιχα από κράμα νοβοπάν και MDF, φωτοβολταϊκά πάνελ νυκτός, diesel και βενζίνης.

διέρρρευσαν στον ειδικό τύπο (και ειδικάsite) φωτογραφίες των νέων Paper Tiger Lake

papertigerlake01-400.jpg και papertigerlake02.jpg

πληροφορίες για το TDP των Paper Tiger LakeTDP.jpg

Επεξ/σία από eyw
  • Confused 1
Δημοσ.

Αρχισαν παλι οι κηδειες χαχαχα! ξαφνικα ολο το ινσομνια τρεχει cinebench ολη μερα..χαχαχα δε μπορω..Την καημενη την ιντελ τα εχει χαμενα ουτε ενα καλο cpu δε μπορει να βγαλει...ο 3900Χ ειναι τερμα oc και ο 10900Κ σε auto mode απλως enable το remove limits..Αλλα το ινσομνια ξερει...κανει μονο cinebench

Καταγραφή1.PNG

Καταγραφή2.PNG

Δημοσ.

Ελεος με τους καραγκιόζηδες... Εγιναν και οι επεξεργαστές σαν τις ναυαρχιδες... S10 περσυ, s20 φετος κτλ κτλ. 

Πηρα περσυ τον Ιουλιο λαπτοπ 800 ευρω με I7 9ης Γενιάς κ το βλεπω του χρόνου να ειναι για πέταμα...... Βγαζουν επεξεργαστες αυτοι, γίνονται πιο βαρια Windows κ ολα τα αλλα.... 

Πληρώνει ο λαλακας .......  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, cp5120 είπε

Κάθε άλλο. Εγώ δουλεύω ακόμη με i7 2600K και δεν μου φαίνεται καθόλου "ξεπερασμένος".
Αναρρωτιέμαι, όταν κάποιος ανοίγει το PC/laptop του για να κάνει κάποια δουλειά ή να παίξει παιχνίδια, σκέφτεται το πόσα νανόμετρα είναι ο επεξεργαστής? Ή εάν η πιο καινούρια CPU θα είναι 5% πιο γρήγορη σε κάποιο task που δεν χρησιμοποιεί ποτέ?

Αυτονόητο είναι κάθε νέα γενια να είναι καλύτερη/γρηγορότερη. Το καλό με την χρόνια "αδυναμία" της intel είναι ότι τώρα έχουμε 2 επιλογές αντί για μία. Αν και δεν παρατήρησα να γίνονται πιο προσιτοί οι επεξεργαστές. Μάλλον AMD και Intel έχουν μια "'άτυπη" συμφωνία στους Χ86/Χ64 και οι τιμές θα πέσουν μόνο όταν πιεστούν από τους ARM (αν δεν προλάβει να τους αγοράσει η nVidia).

Τι ξεπερασμένος, εγώ έχω i5 6600 και ψάχνω να επινοικιάσω το idle time του επεξεργαστή. Οι εξελίξεις στους επεξεργαστές πια μετράνε στην κατανάλωση και σε απόδοση σε high end εφαρμογές ή λεπτά laptops. Ο απαιτητικός desktop χρήστης πετάει με επεξεργαστή 4ετίας. 

Το μέλλον είναι NUC....

Επεξ/σία από jimarass26
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...