Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα πληκτρολόγιο full size νορμάλ εμφάνιση και όχι gaming 

Όχι χαμηλά πλήκτρα 

Rgb δεν με πειράζει αλλά διακριτικό και να μην βλέπω τα led

Caps lock ένδειξη 

Ασύρματο καλά θα ήταν 

Να μην κάνει θόρυβο πολύ 

Πόσο 100 ευρώ κατά προτίμηση από αυτα που έχει το eshop 

Δημοσ.

Τα πληκτρολόγια με μηχανικούς διακόπτες είναι πάρα πολύ πιο ανθεκτικά και επιτρέπουν να γράφεις λίγο καλύτερα. Όμως οι full height μηχανικοί διακόπτες κάνουν σχεδόν όλοι πολύ περισσότερο θόρυβο από ότι κάνουν τα πληκτρολόγια μεμβράνης και δεν βγαίνουν σε ασύρματη έκδοση. Επίσης όσα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν αυστηρά business εμφάνιση κοστίζουν αρκετά παραπάνω από όσα θέλεις να ξοδέψεις.

Αν αποφασίσεις να πάρεις πληκτρολόγιο με μηχανικούς διακόπτες η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις να έχει original MX Cherry διακόπτες ή Kailh. Να αποφύγεις τους μπλε που κάνουν τον περισσότερο θόρυβο και για typing να προτιμήσεις τους καφέ όχι τους κόκκινους. Τέτοιο πληκτρολόγιο στο eshop είναι το PATRIOT PV730MBULGM VIPER V730 (Kailh Brown) και έχει μόνο 54 ευρώ, το αμέσως ακριβότερο είναι DAS με MX Cherry Brown και πάει στα 170+.

Αν αποφασίσεις να πάρεις ασύρματο πληκτρολόγιο μεμβράνης με 100 ευρώ η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις logitech ή microsoft. Εγώ βέβαια θεωρώ ότι έχουν ελάχιστες διαφορές από τα ενσύρματα πληκτρολόγια των 25 ευρώ και ότι θα είναι εν μέρη πεταμένα λεφτά όμως ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια.

Από όλους τους διακόπτες που έχω δοκιμάσει εμένα με βόλεψαν παραπάνω οι half height της kailh και τους χρησιμοποιώ καθημερινά στη δουλειά μου, είναι και πολύ πιο αθόρυβοι από τους full height. Σαν πληκτρολόγιο από άποψη ποιότητας κατασκευής μου έχει φανεί πολύ καλό το HyperX και θα το πρότεινα αν το βρεις με MX Brown σε κάποια προσφορά, εγώ έχω πάρει ένα με MX Blue με λιγότερο από 100 ευρώ και είναι από τα πιο στιβαρά που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου γενικά δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει εμφανισιακά 

Μόνο  motospeed 81 κάτι μου άρεσε πολύ , το G512 της Logitech και το huntsman razer 

Το Das είναι πολύ ωραίο αλλά είναι στα λεφτά μητρικής... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...